Last news in Fakti

17 Септември, 2021 17:45 1 735 33

Владимир Путин гласува дистанционно

  • русия-
  • избори-
  • владимир путин

Той е пуснал гласа си онлайн

Владимир Путин гласува дистанционно - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският държавен глава Владимир Путин гласува онлайн. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Днес започнаха парламентарните избори в страната. Вотът ще продължи три дни.

Даден е вариант за дистанционно гласуване. Путин за първи път не пусна бюлетина в избирателна секция.

Той се самоизолира през тази седмица. Очаква се скоро да се върне в публичното пространство.

Неговата група „Единна Русия“ е фаворит за победител. Вероятно ще запази мнозинството в парламента.

Дистанционно гласуване е позволено на жителите в седем района на Русия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    10 32 Отговор
    Боже, какъв неземен 0лигофрен! Хахахха... Скрил се маминия ХАХАХХА

    Коментиран от #5, #14, #22

  • 2 шегичка

    12 6 Отговор
    За Навални ли е гласувал?
  • 3 Антимилиционер

    10 24 Отговор
    Лявата ми маратонка е 5 пъти по-умна от този смешен милиционер.

    Коментиран от #13, #26, #28

  • 4 Нали

    9 14 Отговор
    Защо се крие? Нали уж беше ваксан
  • 5 Иван Свата

    10 14 Отговор

    До коментар #1 от "Антимилиционер":

    Путин не е бавноразвиващ, но не е и прекалено умен ;)
  • 6 ВИЗАНТИЯ

    9 4 Отговор
    Румен Радев гласува машинно на предните избори
  • 7 Марчето

    6 12 Отговор
    Оф, дано не му се случи нещо лошо в бункера, че с този Ковид вече не знам.
  • 8 Дайте адрес

    7 10 Отговор
    Искам да му пратя топли чорапи и портокали в бункера.
  • 9 Със свито сърце

    6 9 Отговор
    Дано Ковида не го хване в пещерата. Моля се за него.
  • 10 ХАХАХА

    8 8 Отговор
    Избори в Русия хахахахах хахахаххаа
  • 11 Бамбука

    3 9 Отговор
    И Лукашенко е гласувал веднага след него.
  • 12 АЛКАШ

    4 8 Отговор
    А ...ВОВА ПИЧКИН ...ДАДЕ ЛИ ОКОНЧАТЕЛНИТЕ ИЗБОРНИ ОТ ..."ИЗБОРИТЕ" ?!?!?
    ЗА ЕДИН ..РУСКИ ИБРИКЧИЯ И ЦРЪВЕН ШАПКАР-РЕЗИДЕНТ...ПИТАМ?!?
  • 13 От страни

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "Антимилиционер":

    Като ти гледам коментарите тя е по умна и от теб.
  • 14 Бесен Язовец

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Антимилиционер":

    е мАйкати ти
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Г.нусен г.ном

    4 10 Отговор
    Русия е те.рористична държава и путан е т.ерорист и у.биец
  • 19 Рико

    3 10 Отговор
    В комунистическата държава Путин няма право на глас. Какво е произвел Путин? Ами той един картоф не е отгледал. От униформата в милиционерското училище, до президентстването, цял живвот е хранен от народа. Такъв - в ГУЛаг за тунеядство.
  • 20 русия е джудже

    4 8 Отговор
    Има ли връзка въобще с джуджето в тоя бункер
  • 21 Хахах

    3 8 Отговор
    Русия и избори хахахахах за тези коитон няма да имат възможност да проследят как вървят изборите, ще обявим резулататите преди провеждането на изборите . Русия и избори хахахсхах
  • 22 Хаха хаха ха

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Антимилиционер":

    Какви избори, каква демокрация!
    Диктаторът Путин е пожизнен президент на кочината Русия!
    Не разбрахте ли?

    Коментиран от #23

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Товарищ

    3 4 Отговор
    Дистанционно? Този алфасачец, който не се плаши от нищо? Поздравявам го с песента на Слепаков "Песня российскаго чиновника" , в чиито припев иронично се пее "Путин страшны, очен страшны, я его боюсь...

    Коментиран от #25, #29

  • 25 пациент

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "Товарищ":

    доста неостричък си, като гледам. помоли някой около теб, ще ти обясни, че самоизолацията е заради другите, не заради този, който се изолира.
    фончо.
  • 26 не навални

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Антимилиционер":

    а брутални е нужен .Беше милиционер ,сега е по голям капиталист от всички капиталисти в Б-я взети заедно ! На обществеността е известна по всяка вероятност само половината от недвижимите имоти на несменяемия и понеже човека естествено не е глупак никога никой няма да разбере действителността ....Всички имате мнения от 2000 км разстояние но как стоят нещата в действителност , да оставим на руския народ да реши (17-19. 09 избори ). Партия Единна Русия по нищо не се отличава от ГЕРБ , т.е отличава се по мащабите , наглостта , методите и най вече безцеремонността в действията си .А дано сте схванали и "едните и другите" ама едва ли !!!
  • 27 гневна

    3 4 Отговор
    Тоя лилипут е от един дол дренки с меркел, трюдо, борис джонсън, макарон и т.н. марионетки. Инструктажа си марионетките приемат в Давос. От "началниците "си. И тоя, като другите изброени, и той слугува на глобалистите - сатанисти и е решен да унищожи народа си. Антиковид мерките в Русия от миналата година показаха много ясно кой кой е и за какво става въпрос. Това е долна марионетка, готова на всичко за да го оставят да царува още някоя и друга година. Навални показа двореца, който лилипута си е построил. С подземни ледени пързалки, с криокапсули...с личен спа център...казино, басейни, мостове, голф игрище, киносалон, водна дискотека...Лилипута продаде народа си за да има ...това. Всичко около него, което излиза в казионните медии е ГОЛ ПИ АР !!!

    Коментиран от #30, #31, #32

  • 28 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Антимилиционер":

    Искаш да кажеш, че съсед в стаята ти е Наполеон или някой друг велик пълководец. А под кревата чакат реда си Меркел и Макрон, за да се срещнат с лявата ти маратонка. Занимателно. Докато не дойдат санитарните и всичко не развалят.
  • 29 Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Товарищ":

    Представи си, че Путин има на бюрото си няколко папки със секретна информация. На човека може да не му се иска да прекъсва четенето и да отива до избирателната секция, където да го снимат с камери. Ако опцията дистанционно гласуване съществува за редовите граждани, защо и президентът да не се възползва? В Америка гласуваха по пощата, като никакви документи за самоличност не им се изискваха.
  • 30 реални

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "гневна":

    Браво , мненията ни се припокриват , естествено по този казус . Аз живея в Русия и ако преди 5-6 години имах едно мнение за гореспоменатия то сега то е коренно различно . Не може в такава страна с такива природни ресурси да има мизерстващи хора с пенсия 90Е и заплата 200Е - просто е несериозно . И тук пак ме навежда мисълта на оня виц (колко е виц всеки сам да прецени ) че преди много години един бедуин открил (да открил може и в кавички защото не го е направил сам )нефта и посредством него направил една чудесна страна а в Русия освен хефта имат и цялата Менделеева таблица а още търсят бедуина ...

    Коментиран от #33

  • 31 реални

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "гневна":

    Всъщност единственно не съм съгласен че един дол дренки с Меркел с това че канцлера на Германия живее в 2или 3 стаен апартамент в центъра на Берлин , пазарува сама и по поведението и показва че не се нуждае от охрана (въпреки че има двама охранители пред сградата ) . Има разлика от бункера в ново огарево или поне аз така мисля
  • 32 Алиса

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "гневна":

    Уважаема, видя ли герба на двореца на Путин, който всъщност се оказа, че е на Черна гора. Приличат си много, да.Англичаните, които са правили филма не са се много задълбочава и. Казали са си, карай да върви, за гневните шарани като теб ще мине. Единственото доказателство, че двореца е на Путин беше честната дума на строителните работници, че са го виждали да наминава и да си оставя някои неща на строежа.
  • 33 Землянин

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "реални":

    Нормално е така да бъде в Русия. За олигархията е по-добре държавата да не е твърде развита и населението да е по-малко образовано, че по-лесно да се манипулира. А Путин просто защитава техните интереси и своите лични, никой не се интересува от бедния мужик...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания