21 Септември, 2021 16:33 1 053 13

Харви Уайнстийн отново отрече всички обвинения в сексуално насилие

  • харви уайнстийн-
  • сексуално насилие-
  • съд-
  • невинен-
  • лос анджелис-
  • холивудски звезди

Общо почти 90 жени, сред които водещи холивудски звезди, обвиниха продуцента в тормоз, сексуални посегателства или изнасилване

Харви Уайнстийн отново отрече всички обвинения в сексуално насилие - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият холивудски филмов магнат Харви Уайнстийн продължи да пледира невинен в съда в Лос Анджелис по обвиненията в сексуален тормоз и изнасилване, повдигнати срещу него в Калифорния от пет жени, предаде Франс прес.

Шестдесет и девет годишният Уайнстийн излежава 23-годишна присъда от 2020 г. по подобни обвинения в Ню Йорк. През лятото тази година той беше преместен в Лос Анджелис - града на някогашното му властване като филмов продуцент, за да отговоря по нови обвинения.

Уайнстийн е обвинен, че е насилил или упражнил сексуален тормоз над пет жени в хотели в периода между 2004 и 2010 г. Ако бъде признат за виновен по всички тези обвинения, го грозят 140 години затвор в допълнение към присъдата му от Ню Йорк.

Общо почти 90 жени, сред които водещи холивудски звезди, обвиниха Харви Уайнстийн в тормоз, сексуални посегателства или изнасилване. Много от тези случаи обаче са с изтекла давност, като някои от тях датират от 1977 г.

Уайнстийн винаги е отричал обвиненията, както в Ню Йорк, така и в Калифорния, твърдейки, че е имал съгласието на жените.

Следващото изслушване в съда в Лос Анджелис е насрочено за 25 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 1 Отговор
    Така се прави Харви, като Баце отричай всичко до край.

    Коментиран от #2, #12

  • 2 Пръж

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Светата инквизиция или както там се нарича Американски съд ще го осъди на 1000 год.затвор и глоба от поне 1 трилион зелени. В УСА си виновен по презумция.
  • 3 Продуцент

    13 0 Отговор
    Надкрачил я 77 год.тя се сетила 2020 да се жалва....Той може и да ги е карал по домова книга, но и те са златотърсачки...били са готови на всичко само да влезнат при големите пари...
  • 4 Пучо Капучо

    6 0 Отговор
    Тоа е по-честен и от нашиО ционист, чесну.
  • 5 гл шеф

    0 1 Отговор
    от гл шеф на тайно разузнаване вписваме румен йорданов беше превзет от групата с уредите ор кв герена гр кюстендил румен го биха полицията целите крака са посинени
  • 6 Даммммм

    9 0 Отговор
    И тоя го "наредиха яко" и то заради политическата му позиция-отказа да даде пари на Демократическата Партия -и то го обяви открито ,като го определи като рекет...И след има -няма 6-7 месеца се започна неговият ад...Така американците постъпиха и със Строскан--обяви,че ЕС ще сключва сделки само с евро еквивалент-и хоп...-лепнаха му изнасилване при едно посещение в САЩ....Даммммм-американската ОПГ е безпощадна
  • 7 От страни

    7 0 Отговор
    Там е така. При нас - направила свирка и забравила, там прави я, излиза от работа намира нещро да се преоблече а роклята я пакетира, консервира и слага в специален хладилник, щото не знае след 50 или 60 години тая рокля ще и свърши работа.
    А пък Холивуд там със сигурност всички Сандри-Касандри са минали през леглата на такива като тоя.
  • 8 Бяла Слатина

    6 0 Отговор
    В Исляма като Турция Иран Пакистан Ирак Саудитска Арабия такива като Харви Уайнстийн ще му издигнат паметник а такива като жените които го обвиняват по скоро ще станат робини и проститутки в турски или арабски харем
  • 9 зрител

    5 0 Отговор
    не изглежда най-почтения човек на земята. но за външен вид не съдят. все още.
    предвид могъществото му в ония времена и потенциалните ползи от "благоволението" му, твърде вероятно е всички ония, които са се почуствали унижени и оскърбени с мно-о-ого задна дата, просто да му отмъщават. въпреки принципа, че бой и едно друго нещо не се връщат. бесният феминизъм е също толкова гаден, колкото бесният blm-изъм, чини ми се.
  • 10 Очевидец

    1 0 Отговор
    Съдят го неуспешни и некадърни лигли. С огромно желание са отивали в стаята му и са се хвърляли в краката му,готови на всичко. Тъй като не са станали звезди,давай да съдят,поне сега ще придобият някаква известност!Боклуци!
  • 11 Да бее

    2 0 Отговор
    Преди време му се сабличали сами за некоя малка роличка,па и някои за кеф за да са близо до него белким падне нещо и за тях. Сега нежеланите стари грозни женички за малко слава и повече парички са готови да го съдят до дупка.
  • 12 Faith No More

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Бойко НЕ отрича нищо ! Просто , ако някой има смелостта да го попита , той или се прави , че не го е чул или му се сърди намръщено и го подминава !
  • 13 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    Ако Харви беше направил като Бойко , нямаше да има никакви проблеми. Вижте го Бойко - чука и си плаща , а с къща , я с бутик , я с кюлче , я с евро ! А чичо Харви се стискал и сега.....обвинения след години , че и затвор !