Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 17:52 25 928 203

Отвориха кутията на Пандора: Любовницата на Путин има имот в Монако за 4 милиона

  • пандора-
  • владимир путин-
  • русия-
  • офшорки-
  • досиетата пандора-
  • президент-
  • любовница-
  • имот-
  • монако-
  • светлана кривоногих

Любовницата на Вова, някога чистачка в магазин, се е сдобила с луксозен имот в княжеството

Отвориха кутията на Пандора: Любовницата на Путин има имот в Монако за 4 милиона - 1

Докато милиони руснаци тънат в мизерия, президентът на Руската федерация Владимир Путин е подарил на любовницата си имот в Монако за четири милиона долара. Това става ясно от разследването „Досиетата Пандора”, което разкри офшорните сметки на мнозина политически лидери и бизнесмени по света. То е най-мащабното разследване до момента, а автор е Международният консорциум на разследващите журналисти.

Стотици световни лидери, влиятелни политици, милиардери, известни личности, религиозни лидери и наркотрафиканти са укривали парите си в луксозни жилища, имоти на брега на морето, яхти и друго имущество през последния четвърт век, показва разследването, основано на почти 12 милиона документа. По-бедните нации търпят повече щети от трупането на богатство в данъчни убежища, защото то ощетява хазните им и ги лишава от средства за строеж и ремонт на пътища, училища и болници.

Разследването свързва руския президент Владимир Путин с недвижимо имущество в княжество Монако. Според руския разследващ сайт „Проект” и „Гардиън” през април 2003 г. жена на име Светлана Кривоногих се е сдобила с имот в Монако през офшорна компания. Това се е случило седмици, след като е родила момиче. Според журналистите в този период тя е имала връзка с руския президент. В момента на покупката имотът се е оценявал на близо четири милиона долара, предаде „Вашингтон поуст”.

„Гардиън” посочва, че през 2003 година Светлана Кривоногих (тогава на 28 години) се сдобива със суперлуксозен апартамент в „Монте Карло”. Благодарение на разследването „Досиетата Пандора” става ясно, че имотът е на тогава 28-годишната Светлана. Само в рамките на няколко години в този период никому неизвестната жена се сдобива с имоти в Санкт Петербург и Москва, както и други активи, оценени на 100 милиона долара. Как така момиче със скромен произход и израснала в общ апартамент, споделяйки кухнята с други семейства, забогатява толкова бързо и лесно? Тя е студентка по икономика и работи като чистачка в магазин. В края на 90-те години се появява и нейният мистериозен спонсор – Владимир Путин, понастоящем президент на РФ. Не е ясен точният характер на връзката им, но става ясно, че са близки. Те дори са пътували заедно на различни дестинации. През 2003 година тя ражда Луиза, която според „Проект” е дъщеря на Путин. Кремъл, разбира се, отрича да има каквато и да е връзка между президента и Светлана. Путин рядко коментира личния си живот.

„Досиетата Пандора” разкриват, че имената на много приближени на Кремъл олигарси също са част от документите. Тук става въпрос и за геополитика, защото принц Албер, принцът на Монако, поддържа добри отношения с Путин. Става ясно, че поне 46 руски олигарси използват офшорни компании, за да скрият мръсните си пари и да избегнат плащането на данъци. Международният консорциум за разследваща журналистика базира разследването си на над 12 милиона документа от 14 компании за финансови услуги, базирани в Панама, Белиз, Британските вирджински острови, Кипър, Сингапур и Швейцария – известни офшорни дестинации. По разследването са работили повече от 600 журналисти от 150 медии в продължение на две години.

Досиетата разкриват също, че чешкият премиер Андрей Бабиш не е декларирал собствеността си в офшорна компания, използвана за купуването на две вили в Южна Франция за над 14 млн. евро. Семейството на президента на Азербайджан Илхам Алиев е свързано от разследване на OCCRP с имотни сделки в Лондон на стойност близо 700 млн. долара. Сред другите държавни лидери, чиито имена се появяват в документите "Пандора", са бившият президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев, премиерът на Пакистан Имран Хан, кралят на Йордания Абдула II, бившият британски премиер Тони Блеър. В документите има и данни за сделките на над 130 милиардери от Русия, САЩ, Турция и други държави. Прави впечатление, че сред хората с офшорни сметки са и финансисти с важни позиции: финансовите министри на Пакистан, Бразилия и Нидерландия, бивши финансови министри на Франция и Малта, включително и скандално известният бивш шеф на МВФ Доминик Строс-Кан. В Турция офшорни сметки е поддържал например големият строителен предприемач Ерман Илиджак, прославил се с един много оспорван строителен проект: президентския дворец на Ердоган, в който има цели 1150 стаи. Други известни лица от региона са президентът на Черна Гора Мило Джуканович и сръбският министър на финансите Синиша Мали.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 132 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ

    392 32 Отговор
    Е ми на Бойко Борисов беше за 3 милиона в Испания,къде е Русия къде България,АААйййй кажи ми

    Коментиран от #104, #134, #161, #189, #200, #202

  • 2 Бойко

    306 33 Отговор
    И аз имам в Барселона. Голям праз
  • 3 Хахаха

    341 34 Отговор
    Той притежава половината свят те любовницата му какво имот имала.
  • 4 Мис

    256 19 Отговор
    Гащи с милонни имоти , че на Путин ли ? А и сумата не е изобщо впечатляваща !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Верваме ви

    204 44 Отговор
    Видяха, че в Косово им се напече под доопарите и почнаха с измислените си атаки. Само вижте как атакуват и сръбските министри точно след като струпаха армията по границите.
  • 7 гадно

    266 10 Отговор
    Това не е новина, новина щеше да бъде, ако му е любовница, а живее в панелка.
  • 8 ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ

    215 29 Отговор
    Докато милиони руснаци тънат в мизерия????

    АЛОООО АВТОРЪТ С ДЕПЕСАВСКОТО ИМЕ В БЪЛГАРИЯ И В АНАДОЛА СА 3 ПЪТИ ПО ПОТЪНАЛИ ОТ МИЗЕРИЯ ХОРАТА А И В БЪЛГАРИЯ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ДА ПОТЪВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.

    Коментиран от #49

  • 9 6A13TT

    195 31 Отговор
    Няква си е любовница на Путин, щото някви си журналисти така казали
  • 10 Рошко

    142 7 Отговор
    Беден политик няма, мисля че единствения нормален президент бе този на Боливия,

    Коментиран от #44

  • 11 Агенти на ЦРУ

    194 35 Отговор
    Цялата джабала е само да се удари Путин. За друг нито се говори, нито се пише.

    Коментиран от #102

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дългият

    38 147 Отговор
    Щом е за Путин,няма нарушения...така мислят проруските талибани...

    Коментиран от #59

  • 14 разсмя ме

    93 13 Отговор
    Е, как да си взема любовница ако се казва "Кривокракова" ?
    Нали всички ще ми се смеят :)
    Навремето имаше един руски генерал с фамилия Куроедов. Дали жена му е приела и се е представяла с неговата фамилия?

    Коментиран от #80

  • 15 Опа

    185 23 Отговор
    За 4млн в Монако можеш да си купиш само студио с изглед към съседния блок!

    Коментиран от #123, #145

  • 16 Мутата

    121 10 Отговор
    Това ми мяза малко на "Бил съм се бил напил и бил съм щял да ИБЪ
  • 17 голям праз

    136 13 Отговор
    нашите Тиквата и Сокола
    са къде ,къде напред с милиарди гепани кинти
  • 18 безпартиен

    90 6 Отговор
    Който владее миналото-владее бъдещето!Който владее настоящето-владее миналото!И сега като вече знаете за сметките им по-спокойни ли сте за бъдещето си?Мислите ли,че нещо ще се промени?Мачът свърши!Власт се взима с оръжие и се задържа с писалката!На мераклиите за власт нито оръжие ще дадат,нито писалка!
  • 19 бай Даньо

    107 8 Отговор
    Щом няма нищо за "милиардите на Бойко" не е нищо .
  • 20 Някой

    109 8 Отговор
    Хехе, нищо няма за Путин в тези "досиета", ама вие го обсъждате. Що не обсъдите западните политици, дето са купили имоти за милиони. Или са покрили някой и друг милион по Панамско?
    Пропагандата не се цени много напоследък...
  • 21 Пучо Капучо

    97 8 Отговор
    Е те така направо го обиждат Путин...че то за 4 млн. доларав най много да земеш 40-50 км.м. партментче у Монакото, а то тва по-лошо и от комуналка. Или явно тая е от по-евтините любовници на Владимир Владимирич...
  • 22 Механик

    127 15 Отговор
    "Според журналистите...." ето тук се крие демагогията. Защото от заглавието се ТВЪРДИ, че "ЛЮБОВНИЦАТА на Путин", а по късно става ясно, че някакви си журналисти ТВЪРДЕЛИ.
    Ми те, журналистите утре може да твърдят, че земята е плоска и секрепи на гърба ба един кит?! Ко прайм тогава?
    Също така, едни журналисти и не само те, твърдят, че Сорос, Клинтън, Англиският Кралски двор, Рокфелер, Байдън и други особи са били чести гости на "Осторвът на Любовта", собственост на покойният евреин Епщайн. Дори някои от журналистите, а и не само те, стигат и по-далече. Твърдят, че въпросните особи са ползвали за сексуални удоволствия, малолетни дечица.
    А дори и да е вярно това за Путин, то какво има в това, че подарил? Забранено ли е да имаш любовница? Не е ? Забранено ли е да и правиш подаръци? Не е?
    Къде тук е сензацията?

    Коментиран от #85, #157

  • 23 Недоволна

    129 4 Отговор
    Защо не кажете имената на българите.Путин не ни интересува, както и останалия свят.Искаме да знаем кои са имената на българите и как са забогатяли? Не ни подхвърляйте жълтурки.
  • 24 За тези

    80 8 Отговор
    пари гараж не може да се купи в Монако !
  • 25 Хаджи Генчо

    78 4 Отговор
    Дори и да е верно, нали вие "Запада" ги накарахте да рутат Комунизма и да окрадат ресурсите на държавата, за да станат капиталисти. Нали ги излъгахте, че като станат капиталисти и заедно ще управлявате целия свят.
  • 26 Някой

    83 6 Отговор
    Тъй, де. Вижте кой е автора на пасквила, и си правете сметка колко е достоверен...
    Не става ясно какъв е хонорара за такъв парцал.
  • 27 az #Контрапропаганда

    83 7 Отговор
    Хахахахахаххахаха, ама после да не стане като с "Двореца на Путин"! Едно голямо нищо.... :)))

    Коментиран от #33

  • 28 Баба Страпоница

    12 7 Отговор
    Прилича на него

    Коментиран от #132

  • 29 Жан Клод ( с двата ножа)

    52 4 Отговор
    И апартамент в Манастирски ливади!
  • 30 Бамбука

    65 8 Отговор
    Нашият го бие не само по килограми, ами и по чекмеджета.
  • 31 Максим

    75 11 Отговор
    Да, бе,Путин ще си избере точно с бивша чистачка за любовница! При това, съдейки от снимката, дори и не е красива. Ами къде са доказателствата, че точно Путин и е купил имота? Или пак н
    минават с номера Хайли Лайкли?
  • 32 Мълчи не думай

    29 6 Отговор
    А публичен дом кога ? Любовниците на по късен етап стават маман !
  • 33 Едно голямо нищо

    16 23 Отговор

    До коментар #27 от "az #Контрапропаганда":

    за слепците, които робуват на поробителите си !
  • 34 пешо

    61 11 Отговор
    джамбаз пиши за имотите на тиквата и шиши стига с тоя путин и навални
  • 35 246

    76 10 Отговор
    Хора, вижте от кого е статията? Джамбазов е авторът. Най-върлия русофоб във факти. бг. От него ако зависи, всеки ден ще спряга по една чистачка, сервитьорка или миячка за любовница на Путин.
  • 36 Денис Джанбазов, пак Ревеш на чужди

    89 8 Отговор
    Гробища, пак пускаш"жълти новини" Кажи имената на Българите със сметки в Тези Овшорки!! Говори или млъкни!! Какво стана Денис със Бившия шеф на ЧСИ--съдия, с неговите 15 мил Евра в Овшорка??? Нищо, защо мълчиш?? Сина на К Пенчев 5 милиона Евра?? Ти си Ревнал, за някаква Рускиня, с имот за незнам колко си!! Да не симу, "светил на Путин" Крадците са при нас, Крадът От Народ и Държава а вие Мълчите, подвили Упашки като помияр и!!

    Коментиран от #45

  • 37 смях

    91 13 Отговор
    Руснаците тънат в мизерия , ама само как звучи . Автора явно никога не е бил в Русия. Аз за 8 години съм обиколил цялата западна територия от големите градове до малките и никъде не видях просяк и руснак да тъне в мизерия. Тая жалка пропаганда за бедните и тънещи в мизерия руснаци може да я разправяте само на промитите краварски мозъци.
  • 38 Фактолог

    51 5 Отговор
    Любовницата на нашия е с магазин за два милиона в Барселона.
    Като се сравнят "приходите" от територия и население, любовта на Вова трябва да е чуракувала в майсторството на нашата Пепеляшка...
  • 39 Майна

    64 3 Отговор
    Защо не е изнесено нищо за ДВАМАТА БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ПРИСЪСТВАТ В ТОВА РАЗСЛЕДВАНЕ???????
  • 40 казвайте

    54 1 Отговор
    Кои са двамата българи? Стига сте шикалкавили.
  • 41 az #Контрапропаганда

    71 7 Отговор
    Подозирам, че Лондон се опитва да фабрикува поредният компромат лично срещу Путин, в опит да принуди Москва към преговори по ключови за Лондон въпроси. Отсега заявявам, че англичаните ще претърпи поредния грандиозен провал, защото историята сочи, че който е тръгнал срещу Путин от позицията на силата се е провалял с гръм и трясък...

    Коментиран от #90

  • 42 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    21 8 Отговор
    Не пишете небивалици!Путин не е толкова ....,като нашия банкянски бандит!Ако си помисли такова нещо Путин,само да си помисли и ....Руския дявол ще го елиминира с 200.....
  • 43 не може да бъде

    55 6 Отговор
    Някои несъзнателни журналисти,които имат наглостта да се ровят в документите са установили ,че тази Светлана не му е точно любовница,а е искала да стане ,но не на Путин,а на директора на Сбербанк,и по точно не на директора ,а на жена му,и не точно любовница,а фризьорка и маникюристка!?разследванията продължават!
  • 44 Латиноса

    32 5 Отговор

    До коментар #10 от "Рошко":

    На Уругвай - Хосе Мухика ! Най-обичаният президент в страната си и по света .
  • 45 МАФИЯ НА ББ

    41 9 Отговор

    До коментар #36 от "Денис Джанбазов, пак Ревеш на чужди":

    ДЖАМБАЗИНО НИЩО НЕ ПИШЕШ ЗА МИЛЯРДИТЕ НА РАЗБОЙКО И ХАСИЕНДАТА НА ЛЮБОВНИЦАТА МУ В БАРСЕЛОНА ЗА НАД 10 МИЛИОНА ЕВРА??? ЩО ТАКА БРЕ ДЖАМБАЗИНО???? ЗА ГРЪЦКИЯ ОСТРОВ НА ТОЛУПА???? ЗА ЩЕРКА МУ В САЩ И ГОЛЯМОТО ИМЕНИЕ ?????
  • 46 Стефан Петров

    61 6 Отговор
    Това е вече петата любовница, приписвана на Путин без каквито и да са точни данни. Очаквам да напишат,че Путин си е купил парцел на луната. На този пост човек няма лично време. Преди 10.11 в нашия министерски съвет редовно се работеше до 2-3ч. сутринта. Миналата година Путин даде интервю на журналистката от САЩ Меган Кели в 2ч. сутринта. Путин заяви на една пресконференция,че основната причина да се разведе е факта,че поради натовареност почти не се вижда с жена си.На подобен пост се работи денонощно, не като нашия Боко, и истинските политици нямат време за любовници.
  • 47 Оптимист

    48 4 Отговор
    Поредната соросоидна партенка, даже и да е така Путин не е импотент, има си нужди човека
  • 48 Мис само по гащи, какво е работила,

    39 6 Отговор
    Преди да купят къщата в Барселона!! Тази на снимката Рускиня, Едвали дае била Чистачка!! Глупава жълта статия!!

    Коментиран от #135

  • 49 Честит "ЦИРКОН"

    57 5 Отговор

    До коментар #8 от "ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ":

    Джамбазов уреди Путин с любовница, при това чистачка!!!!! Бедни ми, бедни ми Джамбазов, да беше писал, че е вещица и заедно правят черни магии на "свободния свят", по щях да ти вярвам!
  • 50 руснак

    47 6 Отговор
    Тоя Денис Джамбазов дето постоянно пише против Русия, да вземе да се скрие някъде, че вече става неинтересен и антипатичен
  • 51 Ender

    40 5 Отговор
    Ще кажат ли имената на двамата български депутати в листата на уж разследването или американците ще го ползват за да ни изнудват както винаги са правили?!?!
  • 52 Рико

    7 25 Отговор
    Ако като политик живееш в демократична държава и успееш в измамите си, се оттегляш и живееш с откраднатото. Минават 4 години, изтича мандатът, не те хващат - излизаш от политиката и си харчиш откраднатото в Монте Карло, например. С Путин как да стане. Тяхната система е толкова сбъркана, че дори и кражбите им не са "както при хората".

    Коментиран от #67, #111

  • 53 резил

    33 6 Отговор
    Ай сиромашинката Путин...Мноо беден тоя ве,къщата на бибитковата в БарцИлона беше за 18 милиона еврака....Да пратим бацката да го научи да крадне....
  • 54 Анонимен

    42 3 Отговор
    А тези журналисти от глобалисткия пасквил Guardian какво ще кажат за далаверите на синчето на Байдън в Украйна ?

    Коментиран от #141

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Kcaniba

    27 1 Отговор
    фейкамьото дениз се завърна от тюрмата на нвалника и пак тъне в мизерия, докато чистачката на Вова има имоти в монако!!!
  • 57 хахахахихоха

    32 5 Отговор
    На снимката -атлетичен и як мъжага,естествено ще си има любовница.Я сега джамбаз ефенди,дай снимки на магарешки,бибитко,шчембе въйвъйводъ да видим те как изглеждат?
  • 58 rusnak

    40 5 Отговор
    "Не е ясен точният характер на връзката им, но става ясно, че са близки." Съвсем смятат хората заидиоти.
  • 59 Льольо

    43 4 Отговор

    До коментар #13 от "Дългият":

    Ти от къде разбра, че тая му е любовница- щото Гардиън я назначи. Нали беше Кабаева, сега чистачка. Утре цигурно ще е някоя авганска фанъма. Гьобелс ряпа да яде. Надминаха си даскала отвсякъде, дори и по простотия.
  • 60 Бесен Язовец

    21 5 Отговор
    Тоя Гламавия - шеклджия как се изсилил с жълта колонка!
  • 61 Николае Чаушеску

    16 3 Отговор
    А Синди Крауфорд от Факти събира шекели за голф!
  • 62 стоян георгиев

    7 22 Отговор
    тва не влияе на българския соцносталгик.за него е нормално путин да краде от руснаците.тва се наричало патриотизъм и не било като кражбите на борисов.
  • 63 Въпрос

    7 14 Отговор
    Питам се колко трябва да си импотентен за да се оправдаеш с къщи за 100 млн. За един приятел питам....
  • 64 стоян георгиев

    9 5 Отговор
    лапам за шекели и стоитинки
  • 65 Джипко Бибитков

    10 5 Отговор
    Тоя като мене, бе. Само , че неговата Кривокрака. Да им имам фамилията...с 200
  • 66 Куретеро

    18 2 Отговор
    И един кифладжия в Москва повяевал на,, Досиетата на Пандора"
  • 67 Рика ма

    34 3 Отговор

    До коментар #52 от "Рико":

    щото на германците системата много в ред!Меркел колко години е канцлер? За нея нищо ,чиста като момини гащи!?Я кажи като знаеш колко мандата е бил Рузвелт?Не знаеш ,мълчиш "демократе"! Ердоган колко?Путин е разведен.Може да си има любовници колкото си иска.А това ,че някаква кака й купили имот в Монако и го приписват на Путин в писанието няма нито едно доказателство!Ама нито едно!Изведнъж забогатяла!О,чудо ,а проверихте ли фишовете и от тотото? Пандора ,мандора простотии!!!
  • 68 ужас

    35 3 Отговор
    Колкото повече го плюят, толкова повече народът вярва в него. Преди 15 дни партията на Путин спечели 75% от депутатските места. На тези партенки в Русия никой не обръща внимание. А такива като Христо Грозев и Джамбазов напразно се напъват.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 буци

    11 4 Отговор
    Тоя Путин ме копира бе , аз бех първи и у тия работи.
  • 72 Новината

    8 2 Отговор
    Щеше да е, ако няма бе факти...
  • 73 4636

    5 9 Отговор
    100 милиона долара не те впечатлява?
  • 74 ганкиното

    23 5 Отговор
    Меките китки злобеят, Вова си гледа живота.
  • 75 Руснак

    43 4 Отговор
    В Русия за първи път чухме за Светлана Криворуких (пардон Кривоногих) благодарение на българското издание Факти. Вижте фамилията й! Кривоногих (криви крака)! И с това име да е любовница на Путин?! Любовницата на Путин от 2003 г. и в същото време нито веднъж за 18 години не се появила в руските медии?! Какви глупости пише този Денис Джамбазов? Нима соросоиди в България вече нямат за какво да пишат?
  • 76 Виктор браво

    14 3 Отговор
    Мустафата да каже,кои са българите!
  • 77 От страни

    29 3 Отговор
    Денизе, денизе... Ако не напише нещо гадно немое да заспи. Тия раследвания са си чиста провокация - къде са офшорките и къде са имотите та от офшорките да разберат за купуване на апартаменти. Намешаха всичко и мислят че така ще изглежда по истински. Те от години търсят милиардите на Путин та баш сега намериха сделка с имот? И пише срещу "Куповач" - Путин? Или пак "хайли-лайкли"?
    Аман от глупаци.

    Коментиран от #105

  • 78 Ариел Аарон

    18 3 Отговор
    У нас,парите са по чекмеджетата
  • 79 Небесен

    12 4 Отговор
    Аз бих взел за любовница преводачката на Путин, и така ще ми е по хубаво

    Коментиран от #84

  • 80 От страни

    9 2 Отговор

    До коментар #14 от "разсмя ме":

    При тях става дума за кокошка а не дето си мислиш. Курица - кокошка. Куроедов - Кокошкояшен. Мали, аз съм за Нобеловата с такива конструкции.
  • 81 Наркос

    15 3 Отговор
    Кой как се уреди! Браво на момичето уредила си е живота !
  • 82 ценител

    31 1 Отговор
    "жалки и нищожни люде!"
    досега само ялови компромати вадите. то не бяха дворци, не бяха жени, не беше чудо! с различен морал от вашия е човекът, това не можете да го схванете. не можете да преживеете, че е най-могъщият човек на света. а трябва да свиквате, тепърва ви чакат кръв, пот и сълзи.
  • 83 Емо

    29 5 Отговор
    Абе оставете го Путин. Кажете за любовницата на Тлъстия нер ез.
  • 84 тнт

    4 12 Отговор

    До коментар #79 от "Небесен":

    Английски ли ще учиш? С какво ще плащаш уроците?

    Коментиран от #86

  • 85 От страни

    31 3 Отговор

    До коментар #22 от "Механик":

    Те в опит да го измажат с л.йна са се измазали целите и пак не са го достигнали. После ще излезне както с двореца в Сочи и стая за кал която е коридора и аквадискотека, която се оказа фонтана пред двора и герба на Хърватско на вратницата и накрая е недостроен хотел в който с фотошоп са нарисували мебели и златни орнаменти. Такава им е цялата работа. Питах що толкова калпави неща правят, нали се разбира после че не е така. Отговарят разбиращи че при тези атаки е важен първия момент, първите няколко дни когато се твърди че е така, това навива хората а после и да се разбере че не е верно вече е минало - ефекта е получен. Може даже същио весник да напише с дребни букви че е е било така или да се извини, което е рядко - еа война като на война - на информациона, хибридна.
  • 86 разсмя ме

    4 9 Отговор

    До коментар #84 от "тнт":

    Не бе, да ми преподава по френски устен.

    Коментиран от #89

  • 87 Алчна мутра БЪЛГАРОУБИЕЦ

    20 2 Отговор
    Няма да разберете кои са бг. политиците, щото това е идеятя на офшорките. На лъва в устата и още подарени концесии на бг. ресурси. Овчи народ за стригане.
  • 88 следите

    28 2 Отговор
    Статията развива сюжет от евтин долнокачествен сценарий. Путин заслужава повече въображение, повече усет към драматургията. Много по-интересен за българите е бившият шеф на МВФ Доминик Строс-Кан, както и нашенските офршоркаджии.
  • 89 тнт

    3 5 Отговор

    До коментар #86 от "разсмя ме":

    О.К.
  • 90 От страни

    21 2 Отговор

    До коментар #41 от "az #Контрапропаганда":

    Борката му се моли и получи отказ 3 пъти, сега е решил да го плаши - мисли че така ще стане. Наистина върви търг мнжду Джонсън и Путин Борис иска Путин да го приеме, Путие през Лавров му казва че след като признаят че всички отравяния са лъжа. Борката казва че макималното което може е да не настоява за раследване и през българска блогерка се пуска материал че Лондон не имал никви доказателства за отравянето. Москва казва че е недостатъчно и иска Борко да се качи на столчето и да декламира както нас "Аз съм българче обичам..." че Скрипалите, Литвиненко са пълни глупости. Борката се ядоса и веднага откри трети приятел на Петров и Боширов. И още повече се ядоса че Путин се срешна с Меркел и показа подкрепата си. Търга не е свършил ама глупака не подозира че Путин изобщо не е такъв човек и решил ли е няма да му пусне гювеч.

    Коментиран от #114

  • 91 Иван

    28 4 Отговор
    Не съм фен на режимите и на Путин.Но трябва да си призная,че Американците и Европейски съюз се опитват да го уязвят всячески.Още отпреди та до днес много лошо впечатление(то така започна и всичко)Ми направи санкциите срещу Русия за Крим.И двойните стандарти на ЕС и САЩ,значи срещу Испания да защитят Каталуния нито налагат санкции на Испания нито заплахи,за саморазправа,но срещу Сърбия за Косово може.И сега Европа се сърди на Путин,че цените са стремглаво високи, защото Путин спря кранчето на горивата.И европейци ще плащаме за от джобовете си, заради алчността на Сащ и Европа който им пригласят.
  • 92 Възмутен

    2 22 Отговор
    В момента жужето Путин срина тотално Фейсбук в цялата планета

    Коментиран от #136

  • 93 Сирия

    11 5 Отговор
    Источники боевиков сообщают, что российский БПЛА сбросил на их позиции квадрокоптер с парашютом.
    Дрон взорвался, как только его начали обследовать. В итоге были убиты 4 боевика.
  • 94 1122

    32 3 Отговор
    Браво на коментарите №№14 и 16!Когато пишеш глупотевини, обикновено глупакът е този който е написал глупостта-в случая е глупавия Денис Джамбазов.Ако беше истински журналист,щеше да посочи пиянките оргии на на женкаря Клинтън, евреина Сорос/изгонен от Унгария/,синята кръв на Английския двор,Рокфелер,синчето на Байдън/известен с Украинската газ и наркомания,всъщност руска/,посещавали острова на евреина Ебщайн/покойник-вероятно е в казана/.Всички са имали малолетни любовници,деца, и от двата пола.Това ли е морала на най-престъпната страна сащ, на евреите,безбожници ,алчни само за пари и престъпни деяния.Да попитам за нашия Балкански любовник Бойко Методиев Борисов-метреса в Барселона, незаконно и не признато от него дете, остров в Гърция,където крие други придобивки,любовница Цветелина Бориславова, да попитам защо е изоставил истинската майка на дъщеря си ,учителка/лекарката ,не е майка на дъщеря му,само отчасти я е гледала,след като Банкянския любовник изоставя учителката/.И до къде стигаме?Президентът на Русия Вл. Вл. Путин разведен ли е- разведен.Може ли да има любовница-може.Вместо да се занимавате с Путин,неговия авторитет няма да намалее,се огледайте за нашите министри, женени ли са, имат ли любовници.Нека глупостта ,да няма превес над приличието и в писането на глупотевини.
  • 95 Сатана

    28 1 Отговор
    Император Путин спокойно може да возсъедини Монако към Русия вместо да харчи пари за имоти.С такъв смешен компромат Вова ще го премести и ще каже “как мен хуйово”.

    Коментиран от #140

  • 96 Смехурко

    18 1 Отговор
    Кога ще отворят кутията на Буци?
  • 97 Къде по удобно

    23 1 Отговор
    Е да "разследваш" за Путин. Напишеш ли нещо за нашите офшорковци, току виж се срещнеш с някой винкел ако не и по лошо.
  • 98 Потник

    7 2 Отговор
    Ние с моя бубарак имаме в Барса и Гърция
  • 99 Я пак

    19 1 Отговор
    Ако съм като Путин наемам си много сериозни адвокати,и за клевета без доказателства,ще им взема и кътните зъбки на такива клеветници.

    Коментиран от #108

  • 100 Стига бе

    25 1 Отговор
    Е кво, Императора на най-мощната империя да не може да купи за едни 4млн в Монако некъв апартамент ли??
    Що се бъзикате?!

    Коментиран от #110

  • 101 САЩ

    31 2 Отговор
    Джамбазов колко струва тази скалъпена измишльотина бе.
    Ти въобще журналист ли си, или захранваш с клюки бабите по скамейките?
    Явно си от слугинажа щом не виждаш действителността в България. Що не пишеш за Боковата либовница и палата, който и е построен, и от къде са паричките?
    Що не пишеш за хала на българските сиромаси тънещи в мизерия?
    Така е Джамбазов за голямо съжаление - "Който дава парите той поръчва и музиката". Ти си само един оркестрант.
  • 102 Иван

    18 1 Отговор

    До коментар #11 от "Агенти на ЦРУ":

    Джамбазов да удари Путин с някаква си статия от отварящите кутията на Пандора? Че къде е Путин, къде е Джамбазов?
  • 103 vinety

    13 2 Отговор
    Денис, Денис, Денис !!!!!!!!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Иван

    20 1 Отговор

    До коментар #77 от "От страни":

    Че даже и няма снимка на Путин с дамата. Кой този път ще хванат за свидетел? За двореца му това бяха строителните работници, които го виждали често да се мотае из строежа. А за любовницата, че е била с Путин сигурно ще гарантира някоя камериерка, която им е чистила стаята и ги е завалила в леглото.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Путин е слаба ракия...!

    15 3 Отговор
    Буцката купи къща в Барселона за любовницата си за 14 милиона долара...
  • 108 Хупман

    2 20 Отговор

    До коментар #99 от "Я пак":

    Тоя път може и да не може да им извади кътните зъбки. Отваорят се готови здокументи. А, че червените боклуци ще излезнат отново чисти изобщо не се съмнявам. Проблема е, че след 2WW, никой за нищо не им вярва.
  • 109 big

    28 2 Отговор
    Е, най-после си дойдохме на думата: отново Путин, отново любовници, отново пари и тъпотии! Нищо не се случва в този свят без да им пръст Путин, дори за осраните гащи на европейските политици и предизвиканата от тях енергийна криза!
  • 110 Иван

    26 0 Отговор

    До коментар #100 от "Стига бе":

    Руският президент е свободен мъж. И няма нищо неморално, ако има връзка с някоя жена. Ако Кутията на Пандора и Джамбазов имат някакви претенции да докажат, че първо Путин е платил апартамента и второ, че това е станало с офшорни средства. Между другото в рускоезичното пространство никой не се интересува от тази тема. Явно всички са наясно, че са някакви крясъци без фактически материал
  • 111 От страни

    9 0 Отговор

    До коментар #52 от "Рико":

    Добре че с тебе при нас е като при хората. Глава море, акъл шамадура.
  • 112 Макробиолог

    13 1 Отговор
    На мен вуйната на един разследващ журналист ми каза че путин е хлъцнал на голям международен форум.
  • 113 az #Контрапропаганда

    17 1 Отговор
    Така е! При това лъжата на Лондон за "третия руснак, отровител на Скрипал" дойде след като Патрушев заяви, че Лондон иска да възстановява Британската империя, но никак няма да му се получи, защото няма сили и подкрепа за да го осъществи. Тогава в Лондон избесняха. Тук само ти си в час с големите игри, които се разиграват в света! Браво!
  • 114 az #Контрапропаганда

    3 1 Отговор

    До коментар #90 от "От страни":

    Коментарът ми под номер 113 е до теб.

    Коментиран от #147

  • 115 тома

    16 0 Отговор
    Освен това снимката на боко тиквата гол в леглото с отворено чекмедже пълно с евро и злато е по добра от на Путин
  • 116 От страни

    17 1 Отговор
    Денис, имам по добра новина за теб - Русия съобщи че запълва първата нишка от СП-2 и цената на газ на борсата почна да пада.
  • 117 Рушляков

    5 2 Отговор
    Стига с тези глупости ,на Путин на Борисов ,проблема им да беше с тези дребни пари за любовници къщи и други битовизми.Пишете каде са им истинските пари,не трохите
  • 118 В.В.П.

    19 2 Отговор
    Най тъпия трол е Жамбаза..!!!.Ей тоз е хибриден трол..,Хаха..Чистачка ,готвачка,,тетка,,забогатяла за 100 млн .И в Америка стават тез неща..!!Глупав,по глупав ,,Жамбаза..!!
  • 119 Хайван Костофф

    27 4 Отговор
    Бреййй, тоз Путин, голям ибач се извъди бе!😄😄 Ама първо се разберете, продажните соросоиди, колко извънбрачни има Путин и колко скрити любовници... То не беше оная гимнастичка, с двете скрити деца, сега тая чистачка с дъщерята... Пфу!! Абе що не се занимавате с педофилията на Байденови- баща и син, а ни занимавате с простотии! Аман от гнусната, соросоидна пропаганда! 😡😡
  • 120 Дааам

    26 2 Отговор
    Ама Русия вре ли си носа,кога Люински прави бабалюги на Клинтън.Та сега тва с Путин ореваа сичко живо и компромат било.
  • 121 5648

    18 3 Отговор
    Има и какво нормално нима президента на САЩ е по бедничък горския. Но за него ни дума нали камо ли за синчето му приватизирало в Украйна. До Путин напълно в реда на нещата да има пари и собственост.

    Коментиран от #124, #142

  • 122 В.В.П.

    4 4 Отговор
    Най скъпите имоти са в Монако...От бегъл преглед ,в нета ,ще се види ,че един апартамент от 120 м..струва 4 млн евро ..40000 евро ,на квадрат ,цената..После ,Сант ,Тропе..

    Коментиран от #125

  • 123 Уейн Дайър

    13 2 Отговор

    До коментар #15 от "Опа":

    Правилно! В Монте Карло, при цена от 80000евро/км2 през 2003 година, въпросната "любовница" се е сдобила със "суперлуксозен апартамент” от максимум 48-50 кв.м.
  • 124 Рико

    6 12 Отговор

    До коментар #121 от "5648":

    Путин от 16 годишна възраст, до днес е собственост на държавата. Тя го облича, тя го храни, тя му покрив дава. Той собствени бизнес не е имал, всичкото което има ,може ззаконно да го има единствено от заплати. Сметнете му заплитите - всичко над тях е незаконно придобито.
  • 125 Уейн Дайър

    12 1 Отговор

    До коментар #122 от "В.В.П.":

    Шегуваш ли се друже? От както съшествува валутата "евро", въобще не не можеш да купиш кв.м. в Монако под 50000 евро. Конкретно в Монте Карло много отдавна цената е над 75000/м2. Сега в новият квартал, който го строят върху насип в морето цената ще започва дори от 100000!

    Коментиран от #143

  • 126 Перо

    19 1 Отговор
    Само българските престъпници са анонимни!!!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 О не, Вовааааа...

    3 1 Отговор
    И ти ли, а аз вярвах че ще ги вложиш в БГ !
  • 129 ТИР

    14 1 Отговор
    А Нещо за Българите,Денисчо,,? Кой е Лидера дето намекна САЩ, и нещо пак не се знае кои са " Пандорисаните" Българи , Дали като не ги споменават Ги Държат в Зависимост,,?
  • 130 Гост

    16 1 Отговор
    Непоръбеното коп€ленце иска да събере псувни! Явно се чувства на лед като го псуват! За Дж@мб@зина говоря! Повтаря оп0рките на западните утр€пки!
  • 131 В Монако

    16 1 Отговор
    На чужденци не се продават имоти ! Шейхове , тенисисти , Гришо , Мишо, всичко живее под наем ! За 4 милиона там можеш да си купиш, ако си местен тигър, апартамент 90кв.м. на края горе по чукарите!
  • 132 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #28 от "Баба Страпоница":

    Ами на коко друг да прилича?

    Коментиран от #152

  • 133 българина

    14 2 Отговор
    а Багън и синът му смазаха и корумпираха 40 млн държава!!!
  • 134 😀😀😀

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ":

    В Заглавието е пропуснато "И дете от него"
  • 135 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "Мис само по гащи, какво е работила,":

    Чети и гледай с разбиране. Тази на снимката е щерката, а не любовницата.

    Коментиран от #137

  • 136 Рико

    2 14 Отговор

    До коментар #92 от "Възмутен":

    Ако е той, този път ще има отговор. Москва ще плаче. Преиграха.
  • 137 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #135 от "гост":

    Имах в предвид снимката, публикувана от "Баба Страпоница"."
  • 138 Xxx

    18 1 Отговор
    И нашичкия с къща в Барселона за 3 млн. ойро .
    И като разбра ,че са го надушири я обяви за продан на тази цена.
    Но купи друга на Мис Гащи -в Гърция
  • 139 А бе

    13 1 Отговор
    Баце пък освен имот има и дете, та Путин е назад много.
  • 140 Рико

    2 19 Отговор

    До коментар #95 от "Сатана":

    Момче руско, наивно, тези богатства на властващите са от теб, от твоя народ. Вместо да потърсите сметка, вие ги защитавате. С такова мислене и с такова поведение ,ви грабят и потискат императори, царе, генерални секретари, а днес и президенти.
  • 141 Ха ха

    19 1 Отговор

    До коментар #54 от "Анонимен":

    Джамбаз е пропуснал да напише и за Зеленски .Да ,точно така ,Зеленски го споменаха по Испанските телевизии- само от 3 год.на власт,но вече откраднал милиони .
  • 142 Ха ха

    18 1 Отговор

    До коментар #121 от "5648":

    Не се бой Зеленски е в списъка.За 3 год.и той милиони в офшорки .Все пак приятел е на Бай Дън младши .
  • 143 В.В.П.

    6 2 Отговор

    До коментар #125 от "Уейн Дайър":

    О..к..не споря!!.колега..Някъде ми се мярна,това за 40000 евро,,Беше ,преди години..Там ,парите ,нямат никва стойност..
  • 144 хаха

    14 2 Отговор
    И това го казват... джендърите, които знаят единствено как да си запълват миризливата дупка, бълваща екскременти, а след това да лижат.
  • 145 Фен

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Опа":

    В статията пише купено през 2003-та, тогава 4 милиона са имали по голяма стойност спрямо сега
  • 146 косача

    14 1 Отговор
    Джамбазов, вече имаш фиксирана дата на инсулта.

    Мястото ти в пъкъла е разпломбирано и подготвено за прием.
  • 147 От страни

    12 2 Отговор

    До коментар #114 от "az #Контрапропаганда":

    Недей, че ще се изчервявам. Лошото че българи изобщо не очакват и не искат да разбират опасноста от Джонсън. Зад тоя рошав клоун са сриозни сили от наднационално ниво и си имат планове в които няма място за България. И са започнали да действат.
  • 148 Плешивия, ботоксов

    5 8 Отговор
    гей, с платформите, бил имал любовница, хахаха!

    Коментиран от #150

  • 149 Зевс

    6 2 Отговор
    На тази Кривоногих и са криви краката за това има имоти за милиони. А ние с правите крака съвсем скоро ще имаме един бай х...й.
  • 150 Choko &boko

    3 3 Отговор

    До коментар #148 от "Плешивия, ботоксов":

    Мма какво ме боли Путин,мене брига тия нашите?
  • 151 ДЕ КАЖЕТЕ ДЕ

    14 3 Отговор
    А ПОД НАЕМ ЛИ ИЛИ ПОД МОСТА , ДА ЖИВЕЕ ЛЮБОВНИЦАТА НА ПРЕЗИДЕНТА НА НАЙ - ГОЛЯМАТА И МОЩНА ДЪРЖАВА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО , а парцалЕСАТА на БУДА да СЕ ШИРИ ВЪВ ВИЛА ЗА 3 МИЛИОНА ЕВРО В БАРЦЕЛОНА ?

    Коментиран от #176

  • 152 КОКО

    1 1 Отговор

    До коментар #132 от "гост":

    на Роберто Баджо, кофти ли ти е ? .
  • 153 Да бе да

    7 1 Отговор
    и при по исканите доказателства за тази глупост,такива нямало. А нека първо да извадят доказателствата и после да се хвърлят обвинения срещу този и онзи. Не става дума само за Путин, а въобще. Що се отнася до въпросната особа, то тя финансово е хвръктала през 2000г.когато Путин едва застъпваше във властта и толкова мощен финансов поток нямаше на разположение за да се осъществи това.
  • 154 Наску диаманда

    3 3 Отговор
    Колко интерес има към стария Вова, а нима още любовници има той..няма си друга работа нека в покрайнините , да,, опъват,, каиша, както е било винаги....!

    Коментиран от #170

  • 155 Защо

    6 2 Отговор
    Големия въпрос е защо изобщо трябва да ги има тези овшорни зони? Самото признаване на съществуването им говори за лицемерието на световния елит. Ето така е станала френската революция.....
  • 156 Коментар

    13 1 Отговор
    А да кажете нещо за офшорките на Пеевски???
    Или това не е интересно?! Друго си е да спекулираме с предполагаемата приятелка на Путин (без никви конкретни доказателства)!!!
    А нещо за милионите на бай Дън да споменете??? Или викате неговите кукловоди също не са толкова интересни???
    А изтеклият документ, който ДОКАЗВА, че именно семейство Бин Ладен е основен спонсор в петролната компания на сем. Буш (гледайте го във видеото на Цанов), за него нещо да кажете??? Или фактът, че сащ изби няколко хиляди свои граждани, с цел да се окрадат ресурсите в страните от близкия изток, не е интересен за широката публика??? Друго си е да се плямпа ежедневно за Путин???!!!
    Разследващите журналисти от западът, първо погледнете вас си и вашата античовешка политика, пък после съдете Путин и др неудобни за вас!!!
  • 157 и аз така

    2 7 Отговор

    До коментар #22 от "Механик":

    Сензацията е там че в такава богата страна пенсията е 100Е а заплатите вече са по ниски от нашите . Според тебе това нормално ли е ? По всяка вероятност е нормално да имаш и дворец в Геленджик с 17000 м2 а от друга страна още да има хора да живеят в комуналки ( роднина на съпругата ми в Санкт Петербург ). Това че нямаш нищо на свое име , дори мобилен телефон не те прави идеалист а просто показва колко добра е връзката с олигарсите , анадън му ?!

    Коментиран от #196, #199

  • 158 Буда ийст

    5 2 Отговор
    Ами моите сметки от 3 милиарда, къде са в тая кутия. Да не са ми ги откраднали?!
  • 159 БатКаПутин

    2 2 Отговор
    Представяте ли си ако краката на Светлана са били прави, тогава може и 200 милиона да се е нагушила.

    Коментиран от #169

  • 160 гост

    1 6 Отговор
    Ако някой напише за злоупотреби на наш политик, то веднага форумниците тук измислят още 1000 пъти по толкова.
    Ако тези злоупотреби са на Путин, същите форумници яростно защитават Путин и агресивно обвиняват журналистите, американците, марсианците и собствените си майки дори!
    Не е от значение дали е истина, лъжа или целенасочено омаскаряване - важно е да е срещу правилния човек. Това става с пари, принуда, или от глупост.
  • 161 Барселона

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ":

    Това дело го прекратиха. Издиша Ви опорката.
  • 162 вес

    5 2 Отговор
    За 4 млн. не можеш да си купиш имот в Монако
  • 163 Нели

    4 1 Отговор
    а чекмиджето няма ли да го отвори Пандора и да види тия пачки по 500 лв от къде са и какво правят там
    ЗАТВОООООООООР
  • 164 ПРЕСА

    4 1 Отговор
    А КЪЩИЧКАТА В БАРСЕЛОНА ЗА 3000 000 А СЕГА СЕ ПРАВЯТ ЕДНИ КЪЩИЧКИ ЗА БАРСЕЛОНСКАТА КРАЛИЦА НА ЕДИН ОСТРОВ В ГЪРЦИЯ ИДЕТЕ И ПРОВЕРЕТЕ
  • 165 вили

    4 0 Отговор
    Я ДА ВИДИМ МАТА ХАРИ КАКВО ИМА И КАКВО И Е ПОДАРЕНО ОТ ТИКВАТА КЪДЕТО ГО Е ОБСЛУЖВАЛА И ДА СПИ НАПРЕКО НА СПАЛНЯТА
  • 166 Едноок ЦИКЛОП

    9 1 Отговор
    А за Борисов и мис Бикини , за къщичката и бутика в БарЦелоната ? За тях ще мълчите ли ?

    Коментиран от #190

  • 167 Косе Босе

    10 2 Отговор
    разбирате ли сега защо бат Бойко си събира и държи авоарите в кюлчета и евро на шкафчето ? Никой не може да ги проследи......ОСВЕН Мата Хари !!!
  • 168 tztz

    4 2 Отговор
    В много други източници пише, че му е непризната дъщера, a нe любовница.... Къде ги измисляте тия?
  • 169 Буда ийст

    4 2 Отговор

    До коментар #159 от "БатКаПутин":

    Къде ти Кутията на Пандора ще се сравнява с моето чекмедже??!
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 руски емигрант

    6 0 Отговор
    Чак пък любовница.Това е бавачката на децата
    му от Кабаева тя е взела много повече.
  • 172 Иво

    6 3 Отговор
    дреме ми на члена Янко какво имала путиновата любовница,каете нешо за пеефски нерез
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Що така??

    7 1 Отговор
    За корупцията в САЩ И ЕС НИЩО
  • 175 васик атанасова

    4 4 Отговор
    е така е
    вие кво искате да няма ли хахахахахаах
    радвайте му се на путин и на руснаците о мале леле заблудени овце
  • 176 vasik atanasova

    4 3 Отговор

    До коментар #151 от "ДЕ КАЖЕТЕ ДЕ":

    най голямата и мощна държва е русия така ли ?

    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    ВЪРВИ ДА ВИДИШ КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА ТАМ
    ОБИКНОВЕНИЯ РУСНАК

    Коментиран от #193

  • 177 етикет

    2 3 Отговор
    "Любoвницaтa нa Вoвa, която е била някoгa чиcтaчкa в мaгaзин, ce e cдoбилa c лукcoзeн имoт в княжecтвoтo." Нещо,като госпожата на Баце и къщата й в Барцелоната.
  • 178 Бойко

    4 2 Отговор
    Мачкай Баце!
    А Радев, нашенския президент си няма нищо. Е! Само апартамента в Пловдив от 112 квадрата за скромните 40 хил. левчета. Ама това не се брои. Министерството е помогнало.

    Коментиран от #180

  • 179 потресен

    4 1 Отговор
    Големи простотии в тази статия, какво падениееее. Ама и що на този "руски" фон са ни изтъпанчили човека.
    А и големи доказателства за "любовната връзка" публикуват...срам за журналистиката...
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Денис съчинява жълти Статии!!

    5 2 Отговор
    Боклучар!!
  • 182 Бончо

    6 1 Отговор
    Ако продължавате на четете новините написани от англо-сакси ще съжалявате много. След тях има само трупове,грабеж,наркотици и разруха. Това са им стандартните условия с които ти източват парите. От 300-400 години го правят, обаче балъци има още много.
  • 183 Джамбазина

    6 1 Отговор
    Джамбо защо не пишеш за любовниците на нашите лидери плямпало мършаво?
  • 184 Джамбо

    5 0 Отговор
    Този са го сложили за редактор. Момче надявам се че ще стоиш твърдо на позицията на редактор когато дойдат гневните хора с факли и павета. Твоето име седи на всяка платена статия. Ще знаят кого да търсят.
  • 185 УРА

    2 2 Отговор
    НА КРДЦИТЕ.
  • 186 Наско

    9 0 Отговор
    Начело на проекта Пандора е журналистка от СНН! С това темата е изчерпана!
  • 187 Реалист

    8 0 Отговор
    Защо сникма на предполагаемата дъщеря сте сложили до неговата, а пишете за любовницата му? Нисък левел на журналистика, явно сте копирали, но и подаващите са нисък левел.И въобще, какво значение има...и една малка България движат къде по-големи пари, това са трохи за калибъра на такъв лидер.Хората ще си помислят, това ли е най-голямото му провинение за 20 години?

    Коментиран от #192

  • 188 Тошко

    5 2 Отговор
    И Гришо има имот и пари в Монако. Завиждате ли му? Защо да няма тавариш Путин? Най-обикновени руснаци живеят на българското черноморие.
  • 189 Зависници

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ":

    Та кои депутат министър или президент няма пари и имоти /посочете един в света /За какво стават за черните ви очи ли Нека разследва в българия - деца родители любовници Тъщи и сватове Да не мыслим за путин Русия е богата
  • 190 Го4о

    2 0 Отговор

    До коментар #166 от "Едноок ЦИКЛОП":

    Не няма да мълчим, ще си съчиняваме фантазии и ще ги разказваме всеки ден като теб, докато ни пратят в Карлуково!?!? Така ли искаш?
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Знаеш ли

    5 0 Отговор

    До коментар #176 от "vasik atanasova":

    -ами ходил съм. При това - не на едно място. Разбира се, Русия не е нито Москва /15 миЛиона/, нита Санкт-Петербург... - тя е и Якутия например, има един град Якутск, температурите падат до минус 50 - и навсякъде е топло. На тази огромна територия има различни хора, с различно ниво на преживяване. Хайде да сравним как е у нас, а да не гледаме другите - те не са по-зле от нас... А ти бил ли си в Северозападна България?
  • 194 Матей

    6 0 Отговор
    Поредната излагация и духация,от 12 милиона досиета извадили точно на Путин.И той ,разбийш, си хватал за любовница мусоро-уборшчица,както се казва на руски,което е нелепо,сами си представете такъв дисонанс.При все че би могъл да си хареса някоя фина и интересна жена,а не да се излага с метачка,както лъжливо внушават в статията.Защо забравиха за барса-гейт,за пеевски(дпс се спотайва по въпроса) и хиляди знайни и незнайни грабители от 32-годишния преход към небитието на държавата.
  • 195 James

    5 0 Отговор
    4 милиона стигат само за едно студио, ако е с хубава локация.
  • 196 ФАКТ !

    4 1 Отговор

    До коментар #157 от "и аз така":

    Забранено е да се КРАДАТ НАРОДНИ ПАРИ !! А ВСИЧКИ КРАДАТ !! Затова случайни хора в политиката НЕ СЕ допускат !! И затова много трудно може да се събори МАФИЯТА в една държава ! Все ЕДНИ и същи хора от обкръжението на властващите правят партии и хората ТРЯБВА да избират измежду всички мафиоти и олигарси ,пак олигарси и мафиоти !! И така ,ДРАГИ БЪЛГАРИ , ние гласуваме за едни и същи КРАДЦИ !! За нас никой не мисли !! Децата и внуците на нашите управляващи от преди, вечe 80 години, СЕГА ТЕ УПРАВЛЯВАТ страната и са на всички важни позиции и ръководни постове !! Как тогава искаме и ние да сме добре ??? Те КРАДАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД и държавата ни от 100 години !!! Кой може да им ПОТЪРСИ сметка,питам аз ???? И никой НЕ може да ме накара да гласувам, ЗАЩОТО ние обикновените хора сме жертва на един тоталитарен режим ,а СЕГА и на съвременен геноцид и робство !!!
  • 197 възпитаник

    3 3 Отговор
    За България не е важен Путин,а къщата в Барселона и чекмеджето със злото и евра
  • 198 Денис!!?? Напиши ни какво стана със

    3 1 Отговор
    Съдията, шеф на ЧСИ тата? Къде се скри, никой не го пита от къде има 15мил Евра в Овшорка??? Защо мълчиш Денис, Питай, Говори!!! Какво стана със сина на К Пенчев?? 5 мил Евра в Овшорка, пак мълчиш Денис!! Питай, разказвай, от къде тези милиони!!! Заниваваш ни с Руснаци жълти новини ни пробутваш,!! Това не го интересува Българина!! Нашите Крадци са Крали от народа и Държавата!! За това пиши Денис!!!
  • 199 ДЖОРШ СОРОС

    1 0 Отговор

    До коментар #157 от "и аз така":

    ГЕРБАВА ОПОРКЕ , НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ , ХОДИ ДА ВИДИШ КАК ЖИВЕЯТ ТА ЗАЩОТО СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ДОРИ И ПРЕД БЪЛГАРИТЕ ВИ , АМАН ОТ КОМПЮТЪРНИ СПЕЦИАЛИТЕТИ И КЛИШЕТА С БОЛЕН МОЗЪК !!!🇦🇴🇱🇷🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 сороснерес

    0 1 Отговор
    и сорос и той тъне в мизерията всеки ден ,като отпуска помощи на неговите протежета по света и у нас..по отвратителни хара няма на тази земя...тези отрепки не могат да дишат без да направят гадост на ближния, с това се препитават..защитават прастъпници ,вкарват мними бежанци в Европа и внасят смут и анархия..
  • 202 Джони

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ":

    Нещо си се объркал човече.? Дпс е създадено от Бкп и Дс и руските тайни служби. Освен А. Доган и олигарха Пеевски има обръчи от фирми и подставени лица. В неговото обкръжение има кадри от Бившата тоталитарна и репресивна Дс служба и от руските служби. Пеевски и Доган правят бизнес само с руски партньори. Но защо се пропускат олигарсите братя Бобокови, близки на президента Радев Решетников.?
  • 203 Гледна точка

    0 0 Отговор
    " Дежурния по русофобия" Денис Джамбазов умора няма
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания