22 Октомври, 2021 10:50 5 417 17

Голям успех за Тръмп

  • сащ-
  • платформа-
  • доналд тръмп

Платформата му привлече интерес

Голям успех за Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Новата социална платформа на Доналд Тръмп получи голямо одобрение от инвеститорите, съобщи Блумбърг.

Платформата трябва да даде пространство за излагане на алтернативни мнения. Компанията, която подкрепя платформата регистрира голям успех.

Акциите на SPAC скочиха с четиристотин процента. Това беше най-активно търгуваната акция на пазара.

Бета версия трябва да излезе през следващия месец. Пълен достъп ще има в първото тримесечие на следващата година.

SPAC използва събраните средства за да направи компанията публична. Самата платформа се очаква отдавна.

Тръмп планира да пуска своите съобщения там.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕВРО НЮЗ

    36 3 Отговор
    Къде мога да си купя акции..???

    Коментиран от #8

  • 2 Комон сенс

    29 2 Отговор
    Точно за това се сетих и аз.
    Акциите вече в свободена продажба ли са?
  • 3 отегчен

    7 21 Отговор
    Сделано в NSA.
  • 4 Чичо

    49 5 Отговор
    Мачкай Дончо, ще се преместя при теб и ще си закрия профила при еврейчето
  • 5 Пучо Капучо

    9 19 Отговор
    Алтернативни мнения? Това ще е интересно. Само, че...бат Дончо да внимава. Щото един ден изберат ли го пак за президент, тези "алтернативни мнения" от собствената му платформа, могат самия него да омаскарят. И голема ирония ше е тогава...
  • 6 Зяпнал ми като

    16 10 Отговор
    пощенска кутия.Големите му успехи.Дали ще е Тромпета вреслив или заспалата Мумия - все тая.Щатите достигнаха своя апогей и единствената им опция е свличане Надолу.Боково Свлачище са..
  • 7 Комунистен цайт

    13 11 Отговор
    За какво са му на милиардерски гн.лоч спонсори ??? Тия ненаяли се буржоазни отр.пки съвсем се побъркаха !!!Милиардерстването трябва да се обяви за ментална увреда и тия св.не да се натикват в изолатор минимум за 5 до 10 години, да разберат, че и там и в отвъдното цветни хартийки няма да им трябват. Единствената популярност, която са получили е от терора и унижението над населението на планетата, за такива нулева толерантност и уважение. Извънземните не искат да кацнат тука, защото никога не са виждали такова чудо като човешката простотия, която за тях има вероятност да е заразна, а плъзне ли из космоса, резултата ще бъде апокалиптичен
  • 8 хгг

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "ЕВРО НЮЗ":

    По -добре иди се ваксинирай!

    Коментиран от #9

  • 9 ЕВРО НЮЗ

    23 2 Отговор

    До коментар #8 от "хгг":

    Много искам да се ваксинирам, но съм неграмотен. Немога да пиша, трябва някой да се подпише на декларацията вместо мене

    Коментиран от #10

  • 10 Centyrion

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "ЕВРО НЮЗ":

    И аз съм така,исках да се ваксинирам,но нямам желание!
  • 11 Centyrion

    27 4 Отговор
    А чичко Доналд ми е симпатичен,добър оратор,с гладка реч и мисъл,винаги бих поддържал неговата страна,за разлика от подвижният некролог Байдън!
  • 12 Съобразяващ

    28 3 Отговор
    Преди повече от година бях шокиран от свободата на словото на западните медии. Не една от тях от типа CNN или CNBC, не си спомням, 15 секунди след началото на изказване на Трамп относно резултатите от изборите, се появява говоритела с думите "Прекъсваме предаването, защото Трамп приказва лъжи, както винаги"
    А бе оставете ме аз да преценя лъжи ли са или не.
  • 13 Анонимен

    21 4 Отговор
    Пожелавам му успех! Ако беше направил това преди 2-3 години, сега щеше да кара втори мандат.
  • 14 1122

    4 17 Отговор
    Мошеник,като Иван Коств.Не виждам защо харесват престъпник,спечелил пари чрез измама.Унищожил бизнеса на собствения си брат.Непочтително отношение към жените.Последната му съпруга Мелания, при едно предаване,не искаше да го хване за ръка и го отстрани,да не я целува.Явно беше нейното отвращение.Защо още не се е развела,тя си знае.Тръмп е с немски корен-баща му.Защо крие?Харесван е от престъпната секта на адвентистите.А,от секти,може да се очаква само лоши неща.Някои българи го харесват-арогантен, без образование, без езици/Б. Борисов също/, без възпитание.Може би това върви в тъпите сащ,но мисля ,че България все пак е нормална страна, с образовани българи.Няма нужда от хвалби на един нечестен индивид.За Байдън ,мисля същото.

    Коментиран от #16

  • 15 От страни

    10 4 Отговор
    Тръмп е успешен отвсякъде. Квото и да е правил винаги е печелил мангизи. Банкрутирал и пак е ставал милионер. и милиардер. Цял живот е боравил с мацки като Мелани.
    Той ще оправи Америка - няма да е хегемон но ще стои здраво на краката си и ще има пак производства. Колите им от 50-те и 60-те ме кефят. Днешните не са толкова красиви.
  • 16 Съобразяващ

    0 3 Отговор

    До коментар #14 от "1122":

    А бе ти не знаеш ли, че на жена след 40 години, сутрин света й е виновен, сле обед -мъжа й. Ако не е женена - мъжете. На тях си го изкарва. Така и Мелания.
  • 17 БРЦК

    6 1 Отговор
    Тръмп е наистина избран той е последния президент БАЙДЪН няма да завърши мандат а и сащ ще е история като ссср. Затова Тръмпи е последния. Алчността погубва човека .