Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 08:50 1 572 9

Съдът призна за виновен съдружник на Руди Джулиани

  • сащ-
  • съд-
  • руди джулиани

Участвал е във финансиране на предизборни кампании

Съдът призна за виновен съдружник на Руди Джулиани - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Съдът в Ню Йорк обяви за виновен съдружник на Руди Джулиани, съобщи FOX News.

Това е Лев Парнас. Той е бизнесмен, отговорен за незаконно финансиране на предизборни кампании.

Смята се, че е използвал външни средства за влияние над кандидати за изборни длъжности. Подкрепата е насочвана към кандидати на републиканците.

Средствата са получени от руския бизнесмен Андрей Муравьов. Той е дарил средства за избирателния фонд на Доналд Тръмп.

Джулиани беше адвокат на Тръмп в периода на неговия мандат като държавен глава. Съдът смята, че има достатъчно доказателства.

Средствата са били насочвани към кандидати, които могат да подкрепят начинания на Парнас. Разкритията бяха направени още при управлението на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 1 Отговор
    А в БЪЛГАРИЯ кога ще погнат ДИЛЪРИТЕ НА герб който купуват ромски гласове

    Коментиран от #2

  • 2 ГЕРБ

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А в България кога ще дръпнат дилърите психопати на Путин.

    Коментиран от #3

  • 3 Хахаха..

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРБ":

    Нема как да стане щото "дилърите" на Путин са около 80% и нарастват в геометрична прогресия,физически е невъзможно.Обмисли друг вариант..

    Коментиран от #8

  • 4 Дедо

    2 0 Отговор
    Само като му видиш физиономията на тоя "бизнесмен" Лев и ти е ясно как ги е издумквал отзад с 200....

    Коментиран от #5

  • 5 Визажа му е

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дедо":

    като на ранния Тиквун..
  • 6 ХАХАХАХАХАХАХА

    3 2 Отговор
    А кога ще признаят за продажници Килъри и Хънтър Бидон, които са получавали десетки милиони долари от Китай? Или това е друго?!
  • 7 XXL

    3 1 Отговор
    Малей, тея демонократи са по нагли и от някоя магистралка. Смята се, после се назовава някакъв руски бизнесмен и опа, бълвоча готов. Някакви доказателства? Черно на бяло? А защо не поразследват опонентката на Тръмп, от демонократите - баба Килъри. Тя най - нахално и открито събираше средства за кампанията си от държави(саудитците и др.) и от бизИнисмени. Я как се затули убийството на Кашоги? Безмерна наглост и простотия на сатанистите. Нямат умствен капацитет да представят лъжите си по - реалистични.
  • 8 Хахаха

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха..":

    На последните два избора за народни представители се видя, че без купуване на гласове, русофилите не могат да съберат гласове за да имат представител в парламента. А като сметнем съотношението имащи право на глас - гласували и предвид, че бяха максимално мобилизирани, изводът е, че заблудените в България са около 1,5 %. (Не бъркай такива като боко тиквата с русофили - те се подлагат на руснаците, за да ги оставят да крадат на спокойствие. Русофилите са заблудени национални предатели НА ПОЛИТИЧЕСКА ОСНОВА, а такива като тиквата са прости байганьовци-крадци, НА КРИМИНАЛНА ОСНОВА.)
  • 9 Наглите

    7 1 Отговор
    тъпанари не могат да простят на Джулиани, че застана открито на страната на Тръмп когато обяви за наглата подмяна на изборите с деменциалния бай Дън и поиска разследване. Започна да вади доказателства за фалшификации на така нареклите се демократи. Сега възползвайки се от подкупността на някои магистрати, търсят реванш. Неможейки директно да атакуват Джулиани, нападат някой от приближените му хора. Стар похват. Хвърля се мърсотия с цел да измамят общественото мнение. Интересно ще бъде до къде ще се развият събитията.