Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 12:10 2 311 8

Нови проблеми за Алек Болдуин

  • алек болдуин-
  • убийство-
  • сащ-
  • жалба-
  • актьор

Актьорът уби неволно операторка на снимачна площадка

Нови проблеми за Алек Болдуин - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Алек Болдуин, който уби неволно операторка на снимачната площадка, е играел "руска рулетка", боравейки с оръжие, без да спазва правилата за сигурност, установени в киноиндустрията. Това се казва във внесена срещу него жалба в Лос Анджелис, предаде Франс прес.

Мами Мичъл, помощник-режисьорка на филма "Rust", на снимачната площадка на който бе застреляна операторката Халина Хътчинс, е вторият член на екипа на филма, завел жалба срещу Болдуин и другите продуценти. Мичъл, която е извикала бърза помощ веднага след злополуката, заяви, че страда от емоционален шок и други проблеми.

"Събитията, които доведоха до произвеждането на изстрел от г-н Болдуин, не са резултат от обикновена немарливост", заяви адвокатката на Мичъл на пресконференция в Лос Анджелис. "Точно обратното, според нас г-н Болдуин е предпочел да играе на руска рулетка, когато е боравил с оръжие, без да го провери", заяви тя и добави: "Неговото поведение и това на продуцентите на "Rust", са били опасни".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    10 4 Отговор
    няма никакво основание да се повдига обвинение към самия актьор. има си отговорник по оръжията, той трябва да предоставя само чисти оръжия за снимките, 100%, без никакви други варианти. питал е, казано му е, че е проверено и е "студено" което значи без бойни патрони. дали някой е стресиран или не, това е ясно, убит е човек, но си има отговорник, не е като Болдуин да е извадил боен патрон, да го е вкарал в револвера и да е започнал да щрака, нали? съсипват човека за нищо.

    Коментиран от #4, #7

  • 2 Алеко пиянде смотано

    6 7 Отговор
    Дойде време да си платиш за постоянните си изцепки! Само жалко за убитото девойче!
  • 3 въпрос

    4 0 Отговор
    Зако Болдуин не е играл "руска улетка" насочвайки оръжието към себе си например, щом е бил толкова сиурен, че оръжието е било "студено"???
  • 4 Kcaniba

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    в случая той не бе само актьор, а продуцент на картината, т.е. Директор. Съответно носи и юридическа отговорност!!! Лошо, студено отъмщение на Тръм и Путин)))
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    11 0 Отговор
    Неволно може да бутнеш или настъпиш някого, но не и да го гръмнеш ‼️
  • 6 БАЙ Х@Й‼

    7 1 Отговор
    Денисчо, Русия ти е в сърцето , ама да беше прочел нещо за Руската рулетка ‼️ Участникът сам слага патрон в едно от празните гнезда И НАСОЧВА ОРЪЖИЕТО КЪМ СВОЕТО СЛЕПООЧИЕ ‼️
  • 7 плевен

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ама ти много се развълнува. Та това е обикновенна американска джофла. Дали ще го съди за емоционален срив, изнасилване или грозна усмивка е все тая. Печеленето на пари в съда, е любим спорт в САЩ.
  • 8 Бегай !

    1 0 Отговор
    Човека да не е оръжейник,та да различава патроните ? Нали за това е отговаряла оная пикла.Пълни глупости.Ама,дай да го щавим,защото е богат.