Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 22:28 5 621 8

Природен лек за болните стави

  • стави-
  • лек-
  • здраве-
  • съвети-
  • баба ванга

За тази чудодейна рецепта се твърди, че е на баба Ванга

Природен лек за болните стави - 1
Снимка: shutterstock

Болните стави са много сериозен проблем. За жалост наистина много хора страдат от това. Не винаги болежките са свързани с възрастта. Причините могат да са от доста разнообразно естество.

Измъчват ли ви и вас постоянни болки в ставите? Омръзнало ли ви е досадните и безкрайни посещения на различни нагревки и процедури, които не са ви помогнали да решите този проблем?

За тази чудодейна рецепта се твърди, че е на баба Ванга и много хора, които вече са я изпробвали, разказват, че има отлично действие при ставни болки, пише сайтът Actualno.com.

Освен това, рецептата помага при преумора, артрити и възпаления от всякакъв характер. Тя е съставена само от естествени продукти, така че със сигурност няма никакъв начин да си навредите или да се почувствате зле по някакъв начин. Опитайте я, ето и рецептата.

Необходимите продукти са следните:

- 30 мл. краве масло

- 30 гр. пчелен мед /желателно е този продукт да бъде домашен/

- 100 гр. тиквени семки

- 30 мл. рициново масло

Ако искате да си направите наведнъж по-голямо количество от този вълшебно мазило, просто трябва да увеличите пропорционално съставките.

Ето и какъв е начинът на приготвяне:

Първо трябва да смилате тиквеното семе и към него да прибавите рициновото масло и разтопеното краве масло. Последно се добавя и медът и сместа се разбърква добре. Трябва да съхранявате получения продукт на хладно място. Може да го използвате винаги, когато ви измъчват болки в раменете, глезените, коленете, китките, лактите или пръстите.

Веднага щом намажете засегнатото място с този еликсир, прикрепете добре парче марля, за да не се размества. Оставете да действа през цялата нощ. Ако травмата е от скоро, тя ще отшуми веднага след първото намазване. Но, ако е от по-дълго време, ще трябва да проявите повече търпение и да повтаряте процедурата докато е необходимо.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МА ТОВА Е

    2 3 Отговор
    КОЛА МАСКА😬😬😬
  • 2 Радо

    5 6 Отговор
    Тиквените семки обелени ли или с люспите???

    Коментиран от #8

  • 3 ЕДИНСТВЕНО ПОМАГА

    7 3 Отговор
    АЛГА САН ГЕЛ /с алпийски КЛЕК/ 8_9лева струва!!!АЗ ГО ПОЛЗВАМ ПРИ БОЛКИ В ЛЯВОТО КОЛЯНО!!!ЗАЩО?ЗАЩОТО СЪМ ШОФЬОР И ОТ „ТВЪРДИ ”СЪЕДИНИТЕЛИ КОЛЯННАТА СТАВА Е ВЕЧЕ ИЗНОСЕНА!ТОЙ НЕ ЛЕКУВА НО УСПОКОЯВА БОЛКАТА!!!СЪЩО ВАЖИ И ЗА КРЪСТА!ПРОБВАЙТЕ НИЩО НЕ ГУБИТЕ!!!
  • 4 Гнида

    4 0 Отговор
    Тъпо ! На ви възкресяващата рецепта на Димков тогава : стържете моркови и на найлон на ставата от всички страни . И двете рецепти няма да ви помогнат при артроза ! Помагат на здрав , млад организъм , неотроврн от днешните химикали .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 др Йоткер

    0 0 Отговор
    Нарязвате на ситно и после смилате с блендер една Застава. След това се увива с изолирбанд и се носи 48 часа.
  • 7 бушприт

    1 0 Отговор
    Мъж се удря по челото:
    - Божичко, моята родила тризнаци!
    Котката му oтговаря:
    - Не го преживявай толкова тежко, ще ги раздадеш!
  • 8 Мим

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Радо":

    Абе ,първо и аз за това се замислих,но не пише .кво праим тогава,ами по избор, по лесно небелени.....Белени,небелени все тая...