Last news in Fakti

2 Юни, 2021 16:54 1 620 7

В Гърция арестуваха крадец на ваксини срещу COVID-19

  • гърция-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • пандемия

Мъжът, предполагаем наркозависим, е посетил център в Западна Атина, за да бъде ваксиниран

В Гърция арестуваха крадец на ваксини срещу COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мъж на 42 години беше арестуван в Гърция за кражба на два флакона ваксини срещу COVID-19 от ваксинационен център в Перистери, Западна Атина, вчера, съобщава в. "Катимерини".

Полицията заяви, че мъжът, предполагаем наркозависим, е посетил центъра, за да бъде ваксиниран. Той бил арестуван, след като персоналът съобщил, че два флакона с ваксина на Пфайзер са изчезнали след посещението му.

Заподозреният ще се яви пред прокурор, уточни БТА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 О по по

    1 0 Отговор
    "Чета и не вярвам на ушите си"! Доказани сбърканяци с промити мозъци!
  • 2 Грък който не краде

    1 1 Отговор
    Не е грък! Доказано!

    Коментиран от #4

  • 3 хахаха

    2 0 Отговор
    Оставете им един шкаф с Астра Зенека, да видим ще я откраднат ли.
  • 4 В Гърция....

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Грък който не краде":

    Има статистика на престъпници, сводници и т.н. - оглавява се от албанци, румънци и мургави "българи".........

    Коментиран от #6

  • 5 Никой не чете.....

    3 0 Отговор
    KATHIMERINI от нормалните хора - това е орган за пропаганда при това на ниво подрастващи недоразвити - с други думи нещо като CNN и BBC!
  • 6 SHKENDIJA

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "В Гърция....":

    па Гърците хич не крадат нали? само дето откраднаха историята и цивилизацията на Траките и ги представиха за свои а в действителност Гърците са дошли от Африка и нямат нищо общо с Бялата раса и Балканите като цяло.........
  • 7 Гошо

    2 0 Отговор
    Измислена новина за пропаганда. Кой луд ще открадне ваксини, които има баркодове . Във ваксините има нанокристали, които позволяват контролиране на нервните клетки от разтояние, тоест от вън, без знанието на ваксинирания. В момента експериментите са разделени на групи , на една група инжектират плацебо, на друга обикновените стари ваксини със малка част от вируса, на друга преработен рна ковид във днк ковид, който взаимодейства със гените - точно този вид ваксини са най- интересни за учените и на последно място но също много интересна е ваксината с кристалите, от които на мястото от иглата се притеглят метали. Сега проблемът е , защо не обявяват че в състава на продукта има частици, които могат да контролират пациента дистанционно?