8 Юни, 2021 09:47 1 689 3

Италия с най-ниския брой новозаразени от 15 септември

  • италия-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • заразени-
  • рим

Положителни новини от Италия

Италия с най-ниския брой новозаразени от 15 септември - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Италия регистрира за последните 24 часа 1273 новозаразени с коронавируса, което е най-ниската бройка от 15 септември досега. 65 души са починали от COVID-19 в страната за последното денонощие, допълва АНСА.

В болници остават 4910 пациенти, от които 759 са в интензивни отделения. От вчера още четири области в Италия станаха бели, тоест с нисък риск на зараза и там мерките бяха разхлабени още повече, а вечерният час - отменен. Това са Венето, Умбрия, Абруцо и Лигурия. Те се присъединиха към Фриули-Венеция-Джулия, Молизе и Сардиния.

Останалите области са жълти, тоест със слаб риск от предаване на заразата и там от днес вечерният час вместо в 23 ч. ще започва в полунощ, предаде БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Счупи тъпомера

    7 4 Отговор
    Няма да се спрете с това облъчване и всяване на страх. Има някакъв вирус, но с постоянното говорене за него, плашите хората, а страха отслабва имунната система. Тъпанари.
  • 2 Българин

    3 2 Отговор
    Разкарахме Тиквата и вече целия свят се отърси от лъжата на ГЕРБ за коронавируса
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Италия
    25.05–7.06
    Общ брой случаи 39 026
    Смъртни случаи 1 253
    65/100000 на 14дневна база .........По добре са от преди 2седмици.Следете ги и се опитвайте да БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ!!Не се повлиявайте от господарите си...........