Last news in Fakti

14 Юли, 2021 16:47 1 636 4

Мерките срещу коронавируса по време на Олимпиадата спират секса в олимпийското село

  • олимпийско село-
  • секс-
  • дистанция-
  • мерки-
  • коронавирус-
  • спортисти-
  • олимпиада

Спортистите се забранява да съкращават дистанцията от 2 метра помежду си и трябва навсякъде из лагера да носят маски

Мерките срещу коронавируса по време на Олимпиадата спират секса в олимпийското село - 1
Снимка: БГНЕС

Участниците на олимпийските игри в Токио (23 юли – 8 август) трудно ще могат да се отдадат на секс по време на престоя си в олимпийското село. Това стана ясно след обявените от организаторите правила за борба с разпространението на COVID-19. Както е известно, в Япония има бум на коронавируса и страната въведе извънредно положение, заради което състезанията ще се проведат без зрители.

В олимпийското село на спортистите се забранява да съкращават дистанцията от 2 метра помежду си и трябва навсякъде из лагера да носят маски. Те могат да се свалят само в три случая – при хранене, при пиене и по време на спане.

Това прави почти невъзможно правенето на секс, поне не по традиционния начин. Естествено, напълно е възможно да се нарушават правилата, но всеки, който бъде заловен в подобно прегрешение ще бъде гонен от олимпийските игри. За спортистите остава сами да преценят дали си заслужава да рискуват.

Така изниква въпросителната какво ще се прави със 160 000 презерватива, които ще бъдат раздадени безплатно на 18-те хиляди участници. Организаторите на Токио 2020 препоръчват на спортистите да ползван кондомите след Олимпиадата, когато се приберат в домовете си.

Припомняме, че статистиката от последните няколко Олимпиади показва, че 75% от спортистите правят секс по време на престоя си в страната домакин, а плувците са доказани като най-активни в леглото.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРЕЗЕРВАТИВИ ДА ГИ ДАДАТ НА И.Т.Н

    1 1 Отговор
    ТЕ НАЛИ ЩЕ „ОПРАВЯТ” Българите♋
  • 2 Прекалено е

    3 0 Отговор
    Доста тъпо. Нали са там за да се състезават? Ще се борят или боксират от 2м растояние и с маски ли? То по-добре да бяха избрали друга държава за олимпиадата или въобще да не се провежда по такъв начин.
  • 3 мамун

    2 0 Отговор
    Абе не е ясно с каква цел са там
    да печелят медали
    или да се таковат
  • 4 фасфсд

    0 0 Отговор
    То това не са спортисти, а боцкащи се безразборно животни в такъв случай.
    Явно са свикнали да търсят само креватни медали, другите нямат значение.
    И с тия забрани ще им е тегаво.