Last news in Fakti

30 Юли, 2021 13:15 12 901 49

Италия e в шок! Самоуби се лекарят, въвел използването на кръвна плазма в борбата с COVID-19

  • италия-
  • коронавирус-
  • джузепе де донно

Професор Ди Донно не е боледувал от нищо до този момент и е бил напълно здрав 54-годишен мъж

Италия e в шок! Самоуби се лекарят, въвел използването на кръвна плазма в борбата с COVID-19 - 1

Д-р Джузепе Де Донно, който в Италия боготворят заради огромното му сърце и неуморната битка срещу Ковид-19, бе намерен мъртъв в дома си. "Не искам да повярвам. Губим красив човек, страхотен лекар, който по време на Covid се бореше като лъв, за да спаси стотици животи, често срещу всичко и всички. Bon voyage Giuseppe, оставяш голяма празнота", написа бившият вицепремиер Матео Салвини, най-популярният и обичан политик в Италия в момента.

За огромната загуба разказва и нашата сънародничка Пати Бикси на личната си страница във фейсбук, съобщава Plevenpress.

„Доктор Джузепе Де Донно се самоуби. Един национален герой, един страхотен лекар - смел и самоотвержен. Едно знаме на нашата надежда в борбата с Ковид. На своя глава започна пръв в Италия, пръв и в света, лечението с хиперимунна кръвна плазма. И този метод носи неговото име! Терапия Де Донно. Спаси много хора. Стотици. Някои ги издърпа за косите направо от дупката. Всичките му пациенти оцеляха!

Неговата родна Мантуа плаче. И цяла Италия скърби дълбоко. Безутешно!

Беше на 54 години. Имаше дъщеря, съпруга. Роднини. Приятели. Пациенти.

В траур са хора, които са го познавали и хора, които никога не са го виждали…

Всички сме в молитва да бъдат обгърнати във вечна светлина прекрасната му душа и лъвското му сърце!

“Терапията с хиперимунната кръвна плазма струва много малко, почти нищо, лекува бързо и сигурно, не произвежда печалби, камо ли – милиарди. А аз съм само един селски лекар. Правя, каквото мога и каквото ме е научила медицината. Не съм акционер на Big Pharma,” казваше той.

Д-р Джузепе Ди Донно е професор по пулмология, завеждащ съответното отделение в болницата в Мантуа. Той е от малцината лекари в Италия, които не са съгласни с наложения режим на задължително ваксиниране. Получава много заплахи и клетви заради това. Санкциониран е от т.н Комисия по етиката, която е проводник на режима. По тази причина напуска работата си в Мантуа и става участъков лекар.

Решава да направи своя болница, в която да прилага научни методи за лечение на Ковид-а, както и прилаганото от него лечение с кръвна плазма на преболедували заразата. Събира екип от свои колеги съмишленици. За съжаление идеята му умира заедно с него.

На 27 юли т.г. представители на властта влизат в дома му и го намират мъртъв. Обявяват, че е самоубийство. Проф. Ди Донно не е боледувал от нищо до този момент и е бил напълно здрав 54-годишен мъж.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аааааааааааа

    160 3 Отговор
    не се самоуби...."самоубиха" го Анатоли!!!!
    закъсняваш....това е от три дни
  • 2 честен ционист

    117 5 Отговор
    Самоубит като Милен Цветков.

    Коментиран от #12, #38, #39, #40, #41, #43

  • 3 Рошко

    138 3 Отговор
    На 100 процента е самоубит
  • 4 Ди Версия

    105 9 Отговор
    Нормално е, ако узнаеш, че си бил знаме на грандиозна измама, да се самоубиеш. Вярвам, че е бил чист човек, за да го направи.

    Коментиран от #14

  • 5 Еваларка,мъжко момче е бил

    101 3 Отговор
    Ама и той знае че Ковид се бори с чай,бира и непукизъм,а не с ваште ваксини натрапени!
  • 6 А питам

    116 3 Отговор
    Само в тоя сайт ли не знаят, че го убиха??
  • 7 Стига, бе!!!

    105 2 Отговор
    Самоубил се!?!?!? По скоро са го "самоубили"!!!
  • 8 дедо ви

    79 3 Отговор
    тези срещу СЗО ...стават най лабилни психически .....и се самоубиват ....като разберат СЗО как организира световното здраве
  • 9 ЕВРЕИТЕ

    114 3 Отговор
    го убиха,за да не пречи на печалбите от КОВИД19 !!!
  • 10 Бах

    37 12 Отговор
    И тука търсете Путин . Пратил е Петров и Боширов , точно тогава са били в района.

    Коментиран от #19

  • 11 МАФИЯ НА ББ

    121 2 Отговор
    ПРИЧИНАТА ДА ГО САМОУБИЯТ-“Тeрaпиятa c хипeримуннaтa кръвнa плaзмa cтрувa мнoгo мaлкo, пoчти нищo, лeкувa бързo и cигурнo, нe прoизвeждa пeчaлби, кaмo ли – милиaрди. A aз cъм caмo eдин ceлcки лeкaр. Прaвя, кaквoтo мoгa и кaквoтo мe e нaучилa мeдицинaтa. Нe cъм aкциoнeр нa Big Phаrmа,” кaзвaшe тoй. НА ВРЕМЕТО ИМАШЕ В БЪЛГАРИЯ ИЗОБРЕТАТЕЛ И КАРАШЕ ЛАДАТА СИ С ВОДА- ИЗЧЕЗНА БЕЗСЛЕДНО.

    Коментиран от #32

  • 12 БАЙ Х@Й ‼️

    85 3 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Като "внезапно починалия" главен вирусолог на СЗО Питър Салама! ... и започна ПЛАНдемията !!!

    Коментиран от #45

  • 13 Аха

    76 2 Отговор
    Някой му е помогнал да се самоубие.Явно е знаел нещо,което не е удобно да се знае и ...... самоубийство
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 анонимин

    67 2 Отговор
    Има други хора за убиване-тези,които сътвориха тази пандемия с цел контрол на населението,и огромни печалби извлечени от една голяма лъжа!
  • 16 ПИТЪНКА

    45 2 Отговор
    КОЛКО ПАРИ ДАВАТ ДА УЧАСТВАМ В ТЕАТЪРА-ВАКСИНИРАНЕ???? САКАМ ДА МА СНИМАТ, ЧЕ СА ВАКСИНИРАМ И ДА МИ ХАКНАТ МИЛГАМА. КОЛКО ПАРИ ДАВАТ ЗА ТЕАТРАЛНАТА ПОСТАНОВКА????? -ОТЧАЕН БЕЗРАБОТЕН АРТИСТ ТЕАТРАЛ.
  • 17 Анонимен

    9 58 Отговор
    Имате ли доказателства, кой го е убил, или да се намерите на приказки. Давай писмени доказателства. Да видим и прочетем. Ес, сащ едва ли, но кой Турция и Русия ли, те са съмнителни ли. Кво му има да се гръмнел. Явно е чувствителен. Той си знае отрудени хора по света. Бог да го прости. Искрени съболезнования!

    Коментиран от #24, #35, #46

  • 18 Бог да го

    53 3 Отговор
    Прости човека.Много ясно че са го самоубили.Незнам от милионери станаха милиардери по голама цифра няма.Всеки ще получи това което е заслужил.
  • 19 ДПС ЗАПЛАХА

    51 2 Отговор

    До коментар #10 от "Бах":

    ТЪРСИХ,ТЪРСИХ НО НЕ ОТКРИХ ПЕТРОВ И БАШИРОВ А ОТКРИХ СОРОС, ГЕЙ БИЛ, НЕКОЛКО РАПТИЛИ , ПЕДОФИЛИ И ОТ УБИЙЦИТЕ НА ХРИСТОС.
  • 20 100pera

    57 2 Отговор
    Явно е бил смел човек и истински лекар.
    Но това "Тeрaпиятa c хипeримуннaтa кръвнa плaзмa cтрувa мнoгo мaлкo, пoчти нищo, лeкувa бързo и cигурнo, нe прoизвeждa пeчaлби, кaмo ли – милиaрди. A aз cъм caмo eдин ceлcки лeкaр. Прaвя, кaквoтo мoгa и кaквoтo мe e нaучилa мeдицинaтa. Нe cъм aкциoнeр нa Big Phаrmа.” и решението му да направи болница направо са му изяли главата!
    НИКОГА, ама наистина НИКОГА бялата и фармацефтичните мафии няма да допуснат евтини лечения, няма да допуснат откриването на лекарства срещу рак и други такива...
    Все едно да очакваме енергийната мафия да се откаже от горивата и печалбите от продажбата на квоти за вредни емисии и да "прегърне" идеите на Тесла...
  • 21 Господ

    49 6 Отговор
    Да пази др.Мангъров и такива доктори като него.Некадърниците ще си намерят майстора рано или късно.
  • 22 САМОУБИТ

    58 1 Отговор
    ТРЪГНА ПРОТИВ САТАНИСТКО-ГЛОБАЛИСТКАТА СЕКТА И ГО САМОУБИХА ПЪРВО ГО НАПРАВИХА ФЕЛДШЕР У ЕДНО СЕЛО ХОРАТА ХОДИХА ПРИ НЕГО ДА СЕ ЛЕКУВАТ И ПОСЛЕ ГО САМОУБИХА!
  • 23 Гражданина

    17 4 Отговор
    Оставиха млади без работа и бяха принудени да заминат на Запад, за да се спасят Те и Родителите им от Глад. Затвориха ги от короната и кои днес успяват да си дойдат за известно време в Бг, хора с пари. На 14 март 2020,без да жамят скъпи билети за самолет се завърнаха, а нямащи средства останаха и не мигат, защото е свързано с пари. Кефят се в Бг, депутати си развяват байрака и не им дреме за отвън. Та нали техните стари комунисти и деца им са на на държавна хранилка и купуват и дават на други под прикритие земи на безценица. Всичко е далавери. Но голяма вина има Борисов, че старата номенклатура ги остави да преяждат от власт и сега ще ни го турят пет ката руските путинови хора. Къде е ЕНП. Защо мълчат, или репресирани за веки веков от кгб. И слави без деца ни го набутаха и с бсп. А нали бе за 3 партии, без герб, бсп и дпс. Бкп. Бойко Б. Ни набута бкп
  • 24 яко ни лъжат

    46 1 Отговор

    До коментар #17 от "Анонимен":

    ТИ НАМЕРИ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА МИШО БИРАТА И ЖЕНА МУ??? И ДА ПОЧНЕШ ДА ТЪРСИШ, ЩЕ ТИ ПОПРЕЧАТ И АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ЩЕ ТЕ САМОУБИЯТ. ПИТАЙ КАРОЛЕВ И КОРИТАРОВ КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА!!!
  • 25 FrFr

    28 1 Отговор
    Само да попитам по някоя телевизия казаха ли за този лекър? Защото от1г гледам само дискавъри и анимал планет.
  • 26 Гост

    4 12 Отговор
    Кай го е убил. Преди 1944 години германци знаем, че войници са изнасилвали красиви мимичета и са им слагали печати в горните части на бедрото и не можеше жената да ходи на обща баня в града, както и за кгб, диктатура, спрямо красиви момичетаневинни, но тук пишем с доказателства по бай тошово време, но дай доказателства, и аз мисля, че Зам Пред в Нс в джипката е опъвала шланга, но нямам доказателства. И ще взема да се обеся, че я тури там де не трябва хихи да не съм лъд, да се беся за труфон зарезан и дпс, че пичерни мнозина животи на християните
  • 27 Щом е против ваксините

    38 1 Отговор
    Значи се е самоубил с помощта на бялата магия. Честито и на Пфайзер за отчетените космически печалби. Да почерпят по една ваксина за здраве.

    Коментиран от #28

  • 28 ДОФТОРА

    40 0 Отговор

    До коментар #27 от "Щом е против ваксините":

    Рeшaвa дa нaпрaви cвoя бoлницa, в кoятo дa прилaгa нaучни мeтoди зa лeчeниe нa Кoвид-a, кaктo и прилaгaнoтo oт нeгo лeчeниe c кръвнa плaзмa нa прeбoлeдувaли зaрaзaтa. Cъбирa eкип oт cвoи кoлeги cъмишлeници. Зa cъжaлeниe идeятa му умирa зaeднo c нeгo. ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА И БЕЛАТА ФАРМАЦЕФТИЧНА МАФИЯ ГО Е САМОУБИЛА. ИМА ЛОГИКА.
  • 29 Факти

    40 1 Отговор
    Само убит е. Цяла Италия говори, че е убит, ясно ли ви е Факти или не ви интересува истината

    Коментиран от #34

  • 30 Лъжата

    29 0 Отговор
    Със Лъжите не се стига до никъде , най голямата лъжа е КОВИД 19.
    На нормален човек който вижда как се убиват хора не са му издържали нервите .Бог да го прости
  • 31 Bossman

    30 0 Отговор
    Бялата мафия не му е простила затова чезаради него е загубила пари.Дано има повече лекари като него.
  • 32 някой

    30 1 Отговор

    До коментар #11 от "МАФИЯ НА ББ":

    Самата истина д-р Михайловски беше вуйчо на мой приятел. Поканиха го в Саудитска Арабия и повече не се върна и наистина палеше кола с пълен резервоар вода и малко добавка от джобчето , нарочно не си водеше записки за технохологията от съображения за сигурност .

    Коментиран от #37

  • 33 Малкото човече

    28 0 Отговор
    То е ясно като бял ден ,че са го самоубили.Човек с планове да прави клиника,не се самообива
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Тра-ла-ла

    11 9 Отговор

    До коментар #17 от "Анонимен":

    А ти видя ли го да се самоубива? Дай видео, снимка, нещо и ние да видим!
  • 36 художника

    28 0 Отговор
    Всички, които са против геноцида на СЗО умират по странен начин. Президента на Танзания от ...инфаркт, д-р Ди Донно здрав и прав ...се самоуби. Тръмп пък стана политически труп, след като каза "Ако ме изберете, забравяте за Вируса"! Да си знаят другите к,во ги чака ако не изпълняват наредбите на СЗО.
  • 37 Гооооолвма грешка е направил

    10 0 Отговор

    До коментар #32 от "някой":

    Алое споделил идеята с половин България сега света ЩЕШЕ ДА Е ДРУГ......
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ганьо

    8 0 Отговор
    А самоубиха ли го? Ами що?
  • 45 един от стадото

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    ..като Тесла
  • 46 Аватар

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Анонимен":

    Да си лекар изисква да имаш здрава психика.Хората с различни видове депресии посягат на живота си.От написаното никъде не личи да е бил депресивен.Имал е планове за болница,в която да лекува.Бил е подложен на натиск и тормоз,а може да са заплашили семейство му.Кой знае...Жалко за човека.
  • 47 Рептилите

    10 0 Отговор
    си разчистват пътя -Публикувано във факти.бг: представители на властта влизат в дома му и го намират мъртъв. Обявяват, че е самоубийство.........
  • 48 бодак

    4 0 Отговор
    Цял свят разбра че са го самоубили-- и тва ли е от теорията на конспирацията -- ??? Здрав прав, имащ цел в живота и семейтво, успешен лечител, се ....самоубива. И че медиите почти не говорят за случая, в сравнение с разни тъпни, които раздухват.

    Биг Фарма или Фармафията отдавна използва убийства срещу инакомислещите лекари. И тезьи убийства са стотици.
    Това е начинът да се запуши устата на инакомислещите медицински служители и лечители, които предлагат други лечения и заплашват милиардните печалби.
    Бог да прости всички честни лекари избити от Фармафията

    Вече само лумпените и лекоумните вярват на приказките за и делата на фармацевтичните мафиоти, както и на лекари и полиитици които открито рекламират и пропагандират в полза на фармацевтичните олигополи
  • 49 123+

    1 0 Отговор
    "...представители на властта влизат в дома му и..."!!! Какво са правили там? Трябвало е да се уверя, че са го самоубили!