26 Август, 2021 23:20 4 996 102

Проф. Кантарджиев: Всички лекари, които говореха срещу ваксините, направиха политическа кариера

  • проф. тодор кантарджиев-
  • тодор кантарджиев

Образованият българин трябва да си зададе въпроса защо са говорили така, предупреди бившият директор на Националния център по заразни и паразитни болести

Проф. Кантарджиев: Всички лекари, които говореха срещу ваксините, направиха политическа кариера - 1
Кадър: bTV

Засега доказателствата са, че прекаралите заболявания и отговорилите активно на двете дози ваксина са защитени от коронавируса най-малко години или даже доживот. Това коментира в студиото на предаването „Лице в лице“ по bTV бившият директор на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев.

По думите му „ако си много уплашен, може да се ваксинираш трети път“, като подчерта, че „антителата падат, но те не са тази, които правят основната защита, основното са клетките на паметта на лимфните възли и костния мозък“.

Според проф. Кантарджиев в момента имаме ръст на новозаболелите заради по-заразния „Делта“ вариант, но и заради това, че „имаме един план на Министерския съвет за справяне с пандемията и изведнъж разбрахме, че този план не трябва да се спазва“. Бившият член на Националния оперативен щаб разкритикува действията на здравните власти, като подчерта, че те са създали недоверие у хората.

„Всички лекари, които говореха срещу ваксините или поне голяма част от тях, направиха политическа кариера. Образованият българин трябва да си зададе въпроса защо са говорили така – като е такова посланието към народа, не трябва да се чудим, че реакцията на народа е такава“, отбеляза Кантарджиев, като специално посочи, че тази „политическа кариера“ може да включва и министерски пост.

Той подчерта, че не е за строги мерки, но е нужен контрол и с помощта на полицията и БАБХ така че ограниченията да се спазват: „Това, което при втората и третата вълна достигахме за 4-5 седмици като заболеваемост, сега при четвъртата вълна и много по-ниско изходно ниво го постигнахме за три седмици“.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СмЕх

    135 20 Отговор
    Щото ти не направи политическа кариера...и пачки...

    Коментиран от #72, #101

  • 2 Мангъров

    109 18 Отговор
    Бай Шиле гледай си Плодзеленчука . Тежък идиотизъм имаш. Няма лек.
  • 3 Хипер Наглю

    73 11 Отговор
    Огледалце от стената, как му гледаш ти мутрата?
  • 4 бай онзи

    81 11 Отговор
    НОВО 20. ТОЯ РАБОТИ ЗА СЛАВА .БИЙТЕ МУ 3 ИГЛА И МУ ДАЙТЕ РАКИЯ ДА СИ ПИЙНЕ
  • 5 Мамале

    69 11 Отговор
    За този Галфоооонннн Лек Няма
  • 6 Делта Калипсис

    30 73 Отговор
    Кацаров ще бъде съден след няколко месеца за Делта геноцида който ще последва през Септември.

    Коментиран от #10, #20, #21

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 3.14К

    91 11 Отговор
    Все по-отвратителан и нагъл става този човек. Вече се доближава до класиците: толупа и каскета.
  • 9 Майна

    44 5 Отговор
    Последни новини, които този папагал не си е направил труда да прочете..,,Бивш съветник на политиката за пандемия на COVID за Министерството на здравеопазването и човешките услуги на САЩ (HHS) разкритикува правителството на САЩ в четвъртък за заобикаляне на дължимата проверка при одобряването на ваксините срещу COVID-19, заявявайки, че „това е всъщност неразбираемо какво е направено в момента. "

    Д-р Пол Е. Александър е бивш преподавател в Университета Макмастър в Канада, а сега служи като директор на доказателствената медицина и изследователската методология на фондация „Истина за здраве“. Той също така ръководи новосъздадения „консултативен комитет по сигурността на данните на гражданите“ относно проблемите с COVID

    Коментиран от #12

  • 10 Ххахахха

    38 5 Отговор

    До коментар #6 от "Делта Калипсис":

    Делта кое? Спирай ТВ то и вземай хапчета ,ваксай се и лягай спокойно.
  • 11 Бай Шили

    24 5 Отговор
    Абе брат ми, ръстът на заболелите се дължи на актуализацията на Бюджета. И каква е разликата от починал с Ковид и починал с ваксина?
  • 12 Майна

    46 4 Отговор

    До коментар #9 от "Майна":

    Продължение,,..Следователно „FDA в момента е в много съмнителна позиция, особено с този президент, който сега се стреми да даде пълно одобрение на FDA за Pfizer“, преследване, което се осъществи в понеделник, когато FDA предостави иРНК на Pfizer за „пълното му одобрение. ”

    Това е проблематично според Александър, който каза, че въпреки решението на FDA е ясно, че „ваксините са се провалили“. Има съобщения за „пробивни инфекции с варианта Delta за тези, които са били ваксинирани“, отбеляза лекарят, „дотолкова, че те говорят за бустер“.

    "Ако втората ваксинация се провали, защо бихте дали бустер?" попита той. „Няма ли и бустерът да се провали? Всичко това е безсмислено, много безсмислено. "

    „Лекарите носят наказателна отговорност за това, което са направили“, казва Александър за учените от Нюрнбергския процес. „Нюрнбергският кодекс е нарушен и имаме сериозен проблем ... разработчиците на ваксини и лекарите ... могат да бъдат подведени под отговорност в най -висшите съдилища, наказателно отговорни, дори ако нарушават законосъобразността на Нюрнбергския кодекс.“
  • 13 Шишибойко

    51 4 Отговор
    Никой не е говорил срещу ваксините освен Мангъров , защо спекулираш , за да докажеш на мутраа , че си лоялен гербераст ли ?
  • 14 Майна

    58 5 Отговор
    Този тъп, алчен и мозъчно атрофирал профан наясно ли е, че си играе с живота на хората?!
  • 15 Вампир

    37 5 Отговор
    Пудела на ПРЕСТЪПНИКА с ЧЕКМЕДЖЕТО!!!
    НАРОДНИЯ ИЗЕДНИК - БОЙКО БОРИСОВ....
  • 16 Анонимен

    49 4 Отговор
    А ти каква кариера направи бе каун.. а вие от тоя сайт що тия ги пускате по нощите.. Пенсионери шизофреници на държавната хранилка които плашеха народа със смърт цяла година....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Пепи

    36 3 Отговор
    А всички ЗА направиха икономическа кариера.
  • 19 мангъровец

    25 3 Отговор
    Оооо,бай Шиле мараба!Аз съм на джин с тоник,ти на колко водки си?
  • 20 5733

    44 4 Отговор

    До коментар #6 от "Делта Калипсис":

    За какво ще го съдят? А тези които всеки ден ни терорезираха по няколко пъти на ден с брифинги, държаха ни нарочно в стрес за да може шайката да краде, тях какво ги чака? Хората които умираха пред болници, в къщи за тях кои ще получи наказание. За хората които сложиха край на живота си от безизходица, докато се пълнеха шкафчета с пачки от други, за тях какво ще е наказанието-едно голямоНищо

    Коментиран от #25

  • 21 Госあ

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Делта Калипсис":

    Кацаров направи най доброто нещо, като капарира от австрийските истински ваксини. Щото християндемократите от китайските и руските не дават. Че даже и от френските. Франсетата трябва да помислят над тоз въпрос.
  • 22 Госあ

    25 1 Отговор
    Кантарче, от пенсийката ли си недоволен ве, чичи?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Делта ВАХХХ

    4 33 Отговор
    Кацаров и Делтата са невероятно добра комбинация - работят в един отбор за изчезването на Българските антиваксъри. Пилците ще ги броим наесен :)
  • 25 Кацаров Позор

    4 33 Отговор

    До коментар #20 от "5733":

    Е затова пък Кацаров не ви тероризира, просто ще ви остави да измрете като пилци и ще каже че това не е било в неговите правомощия защото няма съответния нормативан акт. Като не спазвате мерки и не се ваксинирате, какво очакваш да стане. Поемете си отговорността най накрая или поемете Делтата.

    Коментиран от #28

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Кацаров

    34 3 Отговор

    До коментар #25 от "Кацаров Позор":

    Живеем си живота без Ковида, а 15-те процента, вярващи в съществуването му, вече не би трябвало да ги е страх от суеверието си, защото са се ваксинирали срещу него.


    Или не е така? Пак ги е страх. А, и ваксината не била ваксина, а и предлаганите няколко ваксини са фиктивен избор между ужким различни производители на - изненада - един и същи спайк протеин. Какво съвпадение! Честито на НАПРАЗНО ВАКСИНИРАНИТЕ!

    Коментиран от #29

  • 29 Блато Жаби

    4 29 Отговор

    До коментар #28 от "Кацаров":

    Дано Делтата по бързо да ви мине антиваксърите, за да продължи живота без досадното ви неграмотно крякане.
  • 30 656565

    13 0 Отговор
    Чудесно! Недобри в професията, вероятно без шанс да станат качествени лекари, търсят изява в политиката. Може така да е и с други професии, като юристи; пълно е с политици-юристи. За съжаление малко са политици с истинска подготовка за такива, с познание в социология и политология.
  • 31 Неинжектиран

    46 1 Отговор
    Хайде един от тези ваксинирани агитатори да каже ясно на всички: защо след като се е ваксинирал не се успокоява, че вече ще е здрав и няма да хване Ковида, а започва панически да агитира абсолютно всички останали да се ваксинират като него? Май не може.

    Коментиран от #34, #35

  • 32 Кантар Жив

    29 1 Отговор
    Кантарджията още от началото знае, че няма Ковид и си слага маската на темето. Правеше размазващи физиономии когато Муфтаджийски се правеше на сериозен и строг, щото знае, че и той знае, че няма Ковид.
    Просто яка схема за точене на пари, а те си наточиха колкото можаха. Сега Кантарджиев е на хранилка от Фандъкова - няма да остане гладен тоя. А и Ковид няма да го хване, хахах
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хахаха

    5 1 Отговор
    Напротив, много по - спокоен съм, а и никого не агитирам. Всеки си има глава на раменете.
  • 37 Гост

    16 1 Отговор
    Такива като този са нова порода индивиди. Колкото по-вече ги ругаят и наричат с обидни епитети, толкова по-голямо удоволствие изпитват.Нещо като словесен ексхибиционизъм.

    Коментиран от #39

  • 38 Госあ

    1 28 Отговор

    До коментар #34 от "Ето защо":

    Писах 100 пъти, ако наистина има избор от ваксини, най лесно и справедливо е на тези които не вярват в науката и медицината да се спрат здравните права. Освен това е толкова демократично, но за да бъде наистина демократично, трябва да имам избор.

    Коментиран от #86

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Румпелщилцхен

    26 2 Отговор
    Ей Мърльо, а всички лекари в частни разговори разказват, че това е измама, но печелят много добри пари и ако зависи от тях не искат това положение да свършва. Иде ми такъв да ти зашия зад врата та да ти фръкнат мустаците.
  • 41 Нощ

    25 1 Отговор
    Годжи умори 11 000 българи, фалира цялата държава. И се скри.
    Разбра че на лъжата краката са къси.

    Коментиран от #69

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Тошко Йорданов

    27 1 Отговор
    Аз друго виждам - всички, които говориха за ваксините създадоха кариера - включително Костадин Ангелов, Кацаров, Венци от ВМА и той беше на път ама не стана. А бай Шиле се намърда в столична община, да?
  • 44 2 процента

    6 2 Отговор

    До коментар #27 от "Задгробен живот":

    Хайде са сметнем!
    Ако приемем, че ефективността на ваксината е 90%, за каквато я рекламират, продават и се подписваме, то само останалите 10% от ваксинираните не създават имунитет и се разболяват. Т.е. те ще са от всички жители 10% от 15% ваксинирани в България от цялото население, което е 1.5%. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - не им е подействала ваксината и стават също толкова уязвими като неваксинираните. Това не значи, че те гарантирано умират, защото не им е повлияла ваксината!

    За да имаме 98% умрели неваксинирани, то значи останалите, които допълват са 2% ваксинирани. Как така на 1.5% от цялото население, които са неефективно ваксинирани, се падат 2% УМРЕЛИ от същото цяло население!?!? Това е над 100% смъртност (133%) ако просто не ти е подействала ваксината.
    Знае се, че смъртността за неваксинираните (досега) при тази болест е под 3% от разболелите се със симптоми. Т.е. ако се вярва, че ваксината е 90% ефективна, то трябва от останалите 10% с неподействала им ваксина да умрат 3%, а не както излиза от данните над 100%.

    Изберете си изводите: Вярна е рекламираната ефективност при което умрелите от ковид трябва да са 99.8% (само 0.2% ваксинирали, които всъщност са 3% от тези с нехванала ваксина, от 15% ваксинирано население), а не 98%. Значи 1.8% от ваксинираните умират от самата ваксина, а не от болестта. А сега де?

    Или пък въобще не е вярна ефективността на ваксината 90%. По обратни сметки излиза, че тя е в ПЪТИ ПО-НИСКА, т.е. ваксинираният е много по-малко

    Коментиран от #46, #47, #48, #57

  • 45 Мангъров

    14 2 Отговор
    Здравейта ваксърчета - аз съм на 65 години, работя на първа линия, не нося маска, не съм ваксиниран и съм кожа и кости и вирус не ме хваща. Тука ковид там ковид - къде го тоя ковид бе?

    Коментиран от #56, #66

  • 46 Мангъров

    16 2 Отговор

    До коментар #44 от "2 процента":

    Предлагам ти да провериш умрелите от сърдечно съдови - инфарктни и инсулти за периода преди и след започване на боцкането. Там ще се появят умрелите от ваксата.
  • 47 Огито

    13 1 Отговор

    До коментар #44 от "2 процента":

    Ужасно е. Ваксинирането е само за сертификатите на всички им е ясно
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Лудница

    16 0 Отговор
    А това чичото от телевизора ли е,който през пандемията не загуби нито лев,даже напротив говори се че е сгънал 3 милиона за този период,не се е ваксинирал и ходи без маска,как му казваха Кантарджийката?
  • 50 д-р З.Петков

    18 1 Отговор
    Е то доцент Мангъров какво разправя от година и половина?
    Не смятат вярно процента на смъртността. Заразените едва ли ще умрат, а с 99.9% вероятност няма. Няма полза да се ваксинираме с ваксина с много по-ниска ефективност отколкото е ефективността на собствената ни имунна система, освен ако не искаме да си добавим вероятността за странични ефекти към ваксината.
    Ваксината, ако това въобще са ваксини, а не експериментални протеини, има много странични ефекти, защото ако бяха малко, то нямаше да подписваме предварително, че си поемаме сами риска и няма да търсим отговорност от никой.

    Мислете, за да не ви обземе пропагандата!

    Коментиран от #54

  • 51 хмм

    17 0 Отговор
    Тоя е платен помияp.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 дико

    14 1 Отговор
    НЯМА случай някой да се е присламчил до БОКО и да не е ОЛЕКВАЛ . Този не направи изкключение , а си мисли че прави кариера.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Ех неграмотност

    3 11 Отговор

    До коментар #48 от "Бил Гейтс":

    От ваксина умират 1 на 100000. Смятай колко процента е това ако можеш.
  • 56 Мед Сестра

    2 15 Отговор

    До коментар #45 от "Мангъров":

    От кой бункер се обаждаш и да ти носим ли храна от социален патронаж? На първа линия никога не си бил, а пипне ли те Делтата ще си до там.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Кантарджията

    8 2 Отговор
    СЛАГАЧ - ПОПУЛИСТ СЪМ ОТ КЛАСА !!!
  • 62 Фаро

    11 1 Отговор
    Всички "лекари",като този подръжници на ваксината харчеха пари от чекмеджето.Разликата,че тези с кариерата ще платят данъци а тулупите данъци не плащат всичко е скрито покрито
  • 63 Горчиво Горчиво

    2 12 Отговор

    До коментар #60 от "Мангъров":

    Дървени философи като тебе приблизително нулев мозък, и всичките им близки, оставям Делтата да ги "ваксинира", със всичките последствия. А накрая викам ГОРЧИВО!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Точно така

    16 0 Отговор

    До коментар #60 от "Мангъров":

    Публикувано във факти.бг: кaк ти ги пaзиш близкитe cи кaтo вaкcинирaнитe рaзнacят вируca? Нaли прoизвoдитeля нa вaкcинaтa ти кaзвa, чe вaкcинaтa caмo пaзи дa нe гo кaрaш тeжкo - тo нe чe тoвa e вярнo, нo cъc cигурнocт нe oбeщaвaт, чe вaкcинирaнитe нe рaзнacят вируc. Тa пaк питaм - кaк тoчнo ти вaкcинирaния пaзиш близкитe cи?

    Преди проваксърите врякаха, че неваксинираните са опасни за околните, но сега, като нямат вече доводи, изтъкват, че заразените ваксинирани умирали по-малко от заразените неваксинирани!!
    Представяте ли си!! Искат да се разпореждат с живота на другите!
    Това е такава наглост, че няма думи..

    Коментиран от #67

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Делта ВАХХХ

    2 12 Отговор

    До коментар #65 от "Точно така":

    А ето фактите: 94% от новозаразените в БГ са неваксинирани, 98% от новите починали са неваксинирани. Не че имам нещо против, но такива само задръстват болниците. Ако си стоите вкъщи, на никой няма да му пука за вас. Но при най малкия симптом тичате при "лошите лекари", като Чорбанов от БАН, за да ви спасяват от "лекия грип".

    Коментиран от #74, #82

  • 68 Стига вече

    17 1 Отговор
    Писнало ми е. Темата ми е писнала. Глупостите са ми писнали. Писнало ми е. Но край няма. Пак ограничения, пак маски, всеки ден манипулиране по медиите. Това не е медицина. Много, много пари усвояват.

    Преди да продължа, ще уточня, че съм лекар. Работя точно на първа линия. На първа линия, където личните лекари отказват да преглеждат суспектните за китайския вирус, но ние не отказваме.

    Това, което става е отвратително. Ето защо.

    Диагностиката (установяването, че пациента страда точно от този вирус) е Пунта Мара. Включително и ползвания основен тест (дава 30 процента фалшиви позитивни резултати и 30 процента фалшиви отрицателни. Използването му е отречено официално в САЩ.)

    Коментиран от #70

  • 69 Е нали няма

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "Нощ":

    ковид? От що умреха тия?
  • 70 Проблемът е

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "Стига вече":

    колко са натоварени интензивните отделения.
    При теб как е ... докторе?
  • 71 Е така е

    6 0 Отговор
    Всички мухльовци които говорят и най вече действат против народа си, никога няма да направят такава.
  • 72 БАЙ ШИЛИ

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "СмЕх":

    БАЙ ШИЛИ Е МИЛИАРДЕР КАТО БОТОКСА И ВСИЧКИ КОРОНА-СЕКТАНТИ-ПРОПАГАНДАТОРИ ЯКО СГЪВАТ ПАЧКИ
  • 73 Провинция

    9 0 Отговор
    Първото изречение е много важно - преболедувалите са защитени години, или до живот, така казва Кантарджиев.Обърнахте ли внимание - години, не година, както твърдяха до скоро. Започнаха малко по малко да си променят собствените твърдения.
  • 74 Тоя па

    18 0 Отговор

    До коментар #67 от "Делта ВАХХХ":

    В БГ няма ваксинирани, бе, къв искаш да ти е процента?
    Виж в израел и гърция е друга бира,а? Аман от неуки манипулатори.
    Човека ви го каза много добре- не си гледате собственото здраве и живот, а искате да се разпореждате с живота на другите!
    Е, откъде на къде? Като искат ще мрат, вие нали сте ваксинирани и ще живеете!!!
    Айде скрийте се, че вече не се търпите
  • 75 Ваня

    12 1 Отговор
    Не ви вярваме! лъжци и крадци! НЕ ВИ БЯРВАМЕ! 30 години ни правите на маймуни!
  • 76 1984

    9 1 Отговор
    Скривай се, пенсионер продажен! Няма да се ваксинираме с тази отрова
  • 77 big

    10 1 Отговор
    А нима другите не направиха, въпреки, че дълбоко в себе си ги поддържаха? Пример: Ти къде работиш сега и как те назначиха там? Нова и ненужна служба за наш човек! В същност, ако поддържаш ваксинирането в този вид, както се представя и изисква, не си професор, а глупак!
  • 78 Катранджиев изчезвай с 200!! ПАРОДИЯ

    11 1 Отговор
    На Лекар, Меркантил и Политиканстващ Професор!! Този Опсихясваше народа, миналата година, този е за съд!! Някой го пробутва,, втръснала ние тази физиономия, не ще ме даго виждаме, Освен като подсъдим!!
  • 79 Гост

    4 1 Отговор
    Нещастни комплексар е бай Шиле - точно по тяхно време, докато "управлява" Нещото, за една година минахме официално 18 хил. починали.... и още не сме стигнали 19 хил. от април насам! Поне взе с половин уста а казва истини и за преболедувалите, че сме защитени дори повече от боцнатите, което отдавна казват Мангъров и Чорбанов! А "въобще" не правят политически кариери ваксърите - коце пасивния Хей, симидчиев, бъдещия кандидат-президент - Балтоф, както сами бай Шиле, некъпания математик и Кунчеффф само чакат нови избори, за да се курдисат в листите на безкнижника...
  • 80 Клоуна Катранджиев!! Някой миу казал, че

    6 1 Отговор
    Е много забавен и интересен?? Клоун!! Меркантил, този в съдебна зала, подсъдим!!
  • 81 Истината

    2 9 Отговор
    За никого не е тайна, че 90% от русофилите и феновете на фигуранта са антиваксъри. Но нека да обяснят с думи прости защо в любимата им Русия ваксинацията стана задължителна а ако не се ваксинираш оставаш без работа?

    Коментиран от #84

  • 82 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #67 от "Делта ВАХХХ":

    От кога боцнатите се "загрижихте" за "пълните" болници и "претоварените" лекари, които на 60 процента отказват боца... Нали сте "защитени" и Нещото "няма" са ви хване или ще го карате "леко" с кашлица 3 дни и без болница!? Защо е тази истерия и фашистки призиви за "масов" насилствен боц, вкл. и на преболедувалите, което дори и бай Шиле казва, че е безсмислено?!
  • 83 Ангела

    8 0 Отговор
    По долни сьщества от тези дето гастролират по телевизиите и льжат хората не познавам продадоха се на дявола за пари мизерници ние сме си виновни че ги тьрпим ами не ги пометем
  • 84 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #81 от "Истината":

    Селски, против боца за Нещото съм не защото съм "русофил", а защото го изкарах и бай Шиле ти казва, че е безсмислено, а според мен вредно за мен специално да го правя! За децата е дори престъпно и да се помисли! И каква Русия.... По-скоро трябва да ме изкараш фен на крайно десния бразилски президент, който е тотално против всякакви задължителни мерки, теглилки и боц.... Ти нали си боцнат и "защитен"? Тогава защо изпдаш в истерия и си се "загрижил" за другите?

    Коментиран от #85

  • 85 Истината

    2 6 Отговор

    До коментар #84 от "Гост":

    Градски, защо скачаш като заклан петел, много ти е къс фитил. Писал към ясно, че 90% от русофилите и феновете на Радев са антиваксъри, значи ти си от останалите 10%. Разбрахме, че не си русофил но за отношение ти към фигуранта нищо не си казал, така, че може и да съм прав.

    Коментиран от #90

  • 86 Сух

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "Госあ":

    Ок, може да ги спрат здравните права, но обезщетение, което ще дължи държавата за прибраните средства от лицата, и пропуснатите ползи от същите тези осигуровки за годините, смятай, че здравната система и не само, ще фалира. В това число желаещите да се боцнат с информираното си съгласие, че го правят на собствена отговорност ще пият една студена вода, щото няма да има и стотинка за тях..
  • 87 Кой се Гаври с Балтов, та го нареди в

    2 1 Отговор
    Кандидат Президентите!!! Некой се Гаври с Балтов!!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Мутри вън!

    5 1 Отговор
    Мустакат слуга на мутрата!
  • 90 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #85 от "Истината":

    Селски, кво общо има Радев с това, че съм изкарал вируса и не искам боца....

    Коментиран от #92

  • 91 Коментар

    4 0 Отговор
    Бай Шиле!
    Точно ти да говориш кой как направил политическа кариера е все едно Карадаиъ да говори за двойно гражданство и родолюбие!!!
    Един ден всички предатели ще си получите заслуженото!!!
  • 92 Истината

    1 3 Отговор

    До коментар #90 от "Гост":

    Градски, ти вай елементарен текст не можеш да разбереш. Писах, че 90%от русофилите и феновете на Радев са антиваксъри. Ти сигурно си от останалите 10%. Защо се засягаш? С тази нежна душевност не влизай във форумите а си намери някое друго хоби!
  • 93 ВЪН

    5 0 Отговор
    ЗAЩO? ЗAЩO? ЗAЩO?
    Вceки дeн, пo вcички тeлeвизии, бeз изключeниe, ce кaнят знaйни и нeзнaйни "cпeциaлиcти" дa ни aгитирaт дa ce бoдeм c пo 4-5 дoзи??? Зщo нe cтe зaгрижeни зa рaкa, зa cпинa, зa глaдa, зa врeднитe хрaни, зa вoйнитe???
    ЗAЩOТO В ПЛAНДEМИЯТA CE ВЪРТЯТ МНOOOГO МИЛИAРДИ, зa cмeткa нa изтръпнaлoтo нaceлeниe.
    Взeмaт ти здрaвeтo, взeмaт ти cвoбoдaтa, взeмaт ти пaритe, oтнeмaт ти cпoкoйcтвиeтo! Дoбрe дoшли в нoвият прeкрaceн cвят!

    Коментиран от #99

  • 94 за кариерите

    4 1 Отговор
    Тоя клоун не стана ли член на ГЕРБ ? Мършo и вие ще получите своята кариера , само че ще бъде каменна.
  • 95 miro

    4 1 Отговор
    този го изтървахме за курбана но нишо има време
  • 96 Васил

    4 0 Отговор
    Нормално за лекари фармацевти и лаборатории за тях е най добре пандемията да не свършва на бързо станаха милионери някои и милиардери за това роптаят срещу ваксините. Да не би алкохола менте и храните с ГМО и техните химии вътре които консумирате всеки ден да са по полезни не думайте.
  • 97 ЧОБА

    3 3 Отговор
    ВАКСИНИРАН СЪМ И ОТКАЗВАМ ДА НОСЯ МАСКА ЗА ДА ПАЗЯ НЕВАКСИНИРАНИ /ДА СЕ ОПРАВЯТ КАКТО МОГАТ НАЛИ СА ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ/

    Коментиран от #98

  • 98 напротив

    5 0 Отговор

    До коментар #97 от "ЧОБА":

    ти разнасяш зараза и затова ще носиш маска, точка!
  • 99 4897

    3 0 Отговор

    До коментар #93 от "ВЪН":

    Защото ние им позволяваме!
  • 100 един от многото

    3 0 Отговор
    Политическа кариера в България не се прави , но икономически облаги се правят от пишман политици
  • 101 знака на звяра

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "СмЕх":

    Стара грбериска тактика ,подлеца вика дръжте подлеца.
  • 102 Охооооо

    3 0 Отговор
    яко модераторът е трил коментарите. Защо ли? Не са изгодни за тези, които му плащат? Някаква истина е имало в тях, която му се е сторила страшна.

    Истината е пределно проста. Няма сложни истини. Истината за Ковида е невероятно проста.

    Достатъчно навреме 80% от хората в България се усетиха каква е. Браво българи!

    Доста от инжектираните съща се усетиха на следващия ден.