Last news in Fakti

13 Септември, 2021 20:38 5 306 14

Премиерът не изключва COVID локдаун през зимата

  • борис джонсън-
  • великобритания-
  • пандемия-
  • коронавирус

Борис Джонсън не разкри каквито и да било подробности относно ваксинацията на 12 до 15-годишни, като каза, че решението трябва да бъде оставено на главните медицински лица

Премиерът не изключва COVID локдаун през зимата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Премиерът на Обединеното кралство Борис Джонсън заяви в понеделник, че правителството ще "направи всичко възможно, за да защити страната" от пандемията на коронавирус, попитан за възможността за зимно блокиране.

"Но начинът, по който се развиват нещата в момента, сме много уверени в стъпките, които сме предприели", уверява той.

Джонсън не разкри каквито и да било подробности относно ваксинацията на 12 до 15-годишни, като каза, че решението трябва да бъде оставено на главните медицински лица.

Той също така потвърди, че относно бустерните дози за възрастни "продължаваме напред".


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    20 6 Отговор
    Рязкото увеличение на случаите и смъртните случаи след масова ваксинация не е свързано с COVID„ респираторното заболяване “, а с COVID„ със съдовото заболяване “, каза Уитни.

    „Съдовият компонент е главно резултат от шиповидни протеини, произвеждани от клетки в лигавицата на кръвоносните съдове (ендотел), които активират тромбоцитите, които причиняват кръвни съсиреци и кървене. Другият основен фактор е автоимунната реакция, при която убийствените лимфоцити атакуват собственото тяло, предизвиквайки широко разпространено възпаление (и потенциална органна недостатъчност).

    Накратко, каза Уитни, смъртните случаи след инжектирането са причинени от протеините на скок, произведени от ваксините с тРНК .

    Ваксината срещу COVID-19 се справя повече от добре
    Камбоджа е перфектен пример за ваксина срещу COVID-19, която носи повече вреда, отколкото полза. Страната регистрира първата си смърт от COVID-19 чак на 11 март-точно година от началото на пандемията и няколко седмици след като започна програмата си за ваксинация.
  • 2 Майна

    17 5 Отговор
    Ерик Клептън удари „пропагандата за безопасност на ваксините“, обвинявайки я за „ катастрофалния“ си здравен опит, след като беше ваксиниран срещу коронавирус от Ухан (COVID-19).

    В съобщение до своя музикален продуцент иконата на рокендрола, който е известен скептик по заключването, заяви, че ръцете и краката му са станали „безполезни“ след ваксинацията. Това предизвика страхове, че никога повече няма да играе.

    „Взех първия удар на AZ и веднага получих тежки реакции, които продължиха десет дни. В крайна сметка се възстанових и ми казаха, че ще минат дванадесет седмици преди втория… “, пише Клаптън в имейл до италианския музикален магнат Робин Моноти Грациадеи.

    Моноти сподели писмото в Telegram с разрешение на Клептън.
  • 3 Ама

    18 2 Отговор
    Разбира се ,че пак ще лопнат катинара.Всяка зима ще локдаудват.
  • 4 Гост

    22 5 Отговор
    Това не са ваксини, а ГМО бомби сьс закъснител. Ваксинираните на практика са много по-опасни от неваксинираните и за тях трябва не коридори, а направо изолатори.
    Би следвало да се въведат и огледални ограничения за ваксинираните, защото последните представляват опасност за околните и са обекти за специална изолация, като експериментално-изследвани субекти !!!
  • 5 Майна

    6 3 Отговор
    Британската армия планира да дисциплинира военнослужещи, които отказват да се ваксинират срещу коронавирус от Ухан (COVID-19). Според документите, получени от Daily Mail , войските, които отказват ваксината COVID-19, могат да се считат за "негодни за войници". Планът на военния клон за санкциониране на войски, отхвърлящи ваксината, противоречи на правителствените указания, забраняващи политиката „без удар, без работа“.
  • 6 Майна

    6 2 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ОБЯВИ,,частните работодатели, че всяка политика, която задължава работниците да се ваксинират, преди да могат да работят, е незаконна. Официалният говорител на министър-председателя Макс Блейн повтори: „Взимането на ваксина COVID-19 не е задължително и би било дискриминационно да се принуди някой да вземе такава.” Междувременно британското правителство също посъветва организациите от публичния сектор да предприемат „по -мек подход“ към своите служители,..ЕДНО НЕ СМЕЯТ ДА НАЛОЖАТ ТОТАЛНО ЗАЛИЧАВАНЕ НА ПРАВАТА,. НО ИЗНУДВАТ С УВОЛНЕНИЯ
  • 7 асдсд

    9 0 Отговор
    Пак къртите мивки със заглавието....
    Локдаунвайте се бе вааашта мааамммаааа
  • 8 На кратко

    9 1 Отговор
    Ще направи всичко възможно да закрие държавата! Евала Джонсъне!Евалла тигре!
  • 9 Hoho Boho

    8 2 Отговор
    Хи хи.:))
    Там всички ги ваксинираха.
    Сега ще заключват по домовете.

    Но за сега кастрация не се очаква...
    /вижте нета "прозорецът на Овертон"/
  • 10 Мисореке тъпаааа

    6 0 Отговор
    В Англия, пишете, в Англия. Пишете в заглавието бе хора
  • 11 i-рян

    7 0 Отговор
    тия скоро ще искат да ваксинират и неродените още
  • 12 Факти

    8 0 Отговор
    Няма ли да спрете с тези идиотски заглавиа
  • 13 Много

    4 0 Отговор
    Много удачна снимка, евалата!

    Решетки, забързана крачка, случаен поглед надолу към... публиката...

    Мммдааа... Попадението е много точно ;)
  • 14 Просветен илюминат

    4 0 Отговор
    Ваш е изборът дали да си останете в неведение... Или да разберете причините за политическите събития, икономическите и социални отношения, религиозните конфликти по света.


    Анализатор по международни отношения, д-р Джон Коулман е работил за МИ-6. Като офицер от разузнаването е пътувал и живял в много страни, имал е достъп до архиви и секретни документи. След публикуването на "Комитетът 300" той и семейството му са подложени на психически и финансов тормоз, дори получават смъртни заплахи. Неговото мащабно разследване представя в детайли идеята на тайния елит за Нов световен ред с всички последствия за свободния свят.