15 Септември, 2021 11:45 1 350 7

Дания, Италия, Испания и Малта преминават в „зелена“ COVID зона

  • коронавирус-
  • пандемия-
  • ваксина

В „червената“ зона влизат също Гренада, Република Сърбия, Република Суринам и Палестина, съобщиха от Министерството на здравеопазването

Дания, Италия, Испания и Малта преминават в „зелена“ COVID зона - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

От днес Кралство Дания, Италия, Испания и Република Малта преминават от „оранжева“ в „зелена“ зона в списъка на държавите по цветови Covid зони, съгласно който е определен редът за влизане в България.

В „червената“ зона влизат също Гренада, Република Сърбия, Република Суринам и Палестина, съобщиха от Министерството на здравеопазването.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Файзерчо

    7 4 Отговор
    А ние сме се устремили към черна дупка.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай Ганьо

    9 9 Отговор
    Мен ме е страх да ме боцкат, мен ме е страх да ме чипират и да ме следят как си храня кокошките, мен ме е страх да няма желязо във ваксините, мен ме е страх, че ще стана зомби и други глупости. Прост народ, слаба държава.

    Коментиран от #5

  • 4 Той

    3 3 Отговор
    Прост можеш да наричаш единствено себе си!!!
  • 5 Харесвам 🎃, само сготвени

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Ганьо":

    И 112 RSF... Какво да очакваш от население, което е изостанало с 40 години от Европа и 80 % са монолингвисти, от останалите - 15 % са на ниво сачева и бареков и 2-5 % знаят добре (писмено и говоримо) поне един ЗАПАДЕН език.

    Коментиран от #7

  • 6 Петко

    3 0 Отговор
    Короната май си заминава. Няма да има 4та вълна. Онзи, математичето от щаба каза миналия месец, че пикът ще е втората седмица на септември, по 5-10 хил заразени, къде са? Няма да има 4та вълна. Витанов в затвора, толкова ли не можа да се намери някой да го осъди за насаждане на страх и говорене едно към гьотере в национален ефир.
  • 7 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Харесвам 🎃, само сготвени":

    Не с рогата, "колега"! Не може всички да сме изучавали китайски мандарински, хинди, урду и някои местни полинезийски диалекти!