Last news in Fakti

15 Септември, 2021 13:58 2 627 14

Ники Минаж разкри защо няма да се ваксинира

  • ники минаж-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • рапър

Рапърката постави под съмнение ефективността на ваксините срещу COVID-19

Ники Минаж разкри защо няма да се ваксинира - 1
Снимка: Shutterstock

Рапърката Ники Минаж съобщи в профила си в социалната мрежа Twitter в понеделник, че няма да присъства на Met Gala 2021, защото събитието изисква от участниците да бъдат ваксинирани срещу COVID-19.

“Искат да си ваксиниран за Met Gala. Ако се ваксинирам, няма да е заради Met Gala. Ще се ваксинирам тогава, когато направя достатъчно добро проучване. Сега работя върху това. Междувременно любими мои, пазете се. Носете маска с две връзки, която обхваща лицето и главата“, написа изпълнителката.

Минаж разкри също в понеделник, че вече е преболедувала COVID-19 и се съмнява в ефективността на ваксините, тъй като твърди, че колегата ѝ Дрейк ѝ е казал, че се е разболял, след като е бил ваксиниран.

След първоначалния си туит за Met Gala, Ники Минаж продължи да си комуникира със своите последователи в допълнителни туитове за ваксината срещу коронавируса.

„Моят братовчед в Тринидад няма да се ваксинира, защото негов приятел се ваксинирал и станал импотентен. Тестисите му се подули", предава думите на рапърката vesti.bg.

"Приятелят му трябвало да се жени след няколко седмици, сега момичето отменило сватбата. Така че просто се молете и се уверете вие се чувствате комфортно с вашето решение и не оставяйте да бъдете тормозени заради него“, написа тя.

В по-късен свой туит изпълнителката призна, че вероятно в един момент и на нея ще ѝ се наложи да се ваксинира, за да отиде на турне. „Много страни не позволяват на хората да работят без ваксината. На тях им препоръчвам да се ваксинират. Те трябва да издържат семействата си. Сигурна съм, че аз също ще се ваксинирам, защото ще трябва да отида на турне“, пише рапърката.

Въпреки че ваксинираните също могат да се разболеят, ваксините срещу COVID-19 все още ефективно предотвратяват тежко заболяване, хоспитализация и смърт от коронавирус, дори и при варианта Делта, който опустоши САЩ през последните месеци.

Данните от по-рано този месец за пореден път показаха, че неваксинираните хора са много по-склонни да се заразят, да бъдат хоспитализирани или да починат от COVID-19, отколкото напълно ваксинираните. Проучване на Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ показа, че неваксинираните хора са 11 пъти по-склонни да починат от COVID-19, отколкото хората, които са се ваксинирали.

Още преди време от Центровете за контрол и превенция на заболяванията отхвърлиха твърденията, че ваксините могат да доведат до импотентност сред мъжете или проблеми с плодовитостта при жените. Понастоящем няма доказателства, че ваксините водят до такива странични ефекти. Всъщност ранните изследвания показват, че COVID-19 може да причини импотентност и еректилна дисфункция.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    13 33 Отговор
    Проста и неука негърка!:)
  • 2 Моите пък

    8 5 Отговор
    се подуват от много кекс!
  • 3 Гост

    13 0 Отговор
    На тая гз е две ленти от магистралата
  • 4 🤟🤟🤟🤟🤟

    12 1 Отговор
    Тази има толкова силикон , че няма да подейства . Няма как да забиеш игла в това нещо.
  • 5 Худ бай

    0 7 Отговор
    Далдисвай мангър!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гостъ

    10 0 Отговор
    Искам да я ваксинирам отзад
  • 8 Анонимен

    28 1 Отговор
    Негрите се оказват по-умни от белите. Изглежда инстинктът им за самосъхранение е по-силен.

    Коментиран от #9

  • 9 Дървин

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Анонимен":

    "КовидНЕваксинираните, ще спасят света" !
  • 10 ddddd

    3 0 Отговор
    Из гзо е ваксинирана достатъчно с черни големи ваксини
  • 11 Нов Световен Ред New World Order

    4 0 Отговор
    Съдбата на белият човек е да изчезне. Белите страдат от тежка либерастия и няма ваксина за това.
  • 12 АБВ

    0 1 Отговор
    Хич не ме интересува защо един идио... не иска да се ваксинира
  • 13 Ники Парцаляж Минетаж

    0 0 Отговор
    Корифей на заразните болести и имунобиологията се изхожда по въпроса
  • 14 Истината и само

    3 0 Отговор
    Иcтинaтa e чe дoктoрятa в интeнзивнитe oтдeлeния нa бoлницитe имaт инcтрукция дa "ИНТУБИРAТ" зaдължитeлнo a нe дa дaвaт мacки c киcлoрoд кaктo e рeднo. Цeлтa e ЗAВИШEНA CМЪРТНOCТ c цeл cплaшвaнe нa нeвaкcинирaнитe глупaви грaждaни... нa ceлo рaждaни! Държaвa нa убийци - в тoвa ни прeвръщaт фaрмaцeвтичнaтa мaфия нa aмeрикa и eврoпa!!!.