Last news in Fakti

21 Септември, 2021 18:15 1 897 9

Д-р Фаучи очаква, че САЩ ще допускат в страната ваксинираните с "АстраЗенека" чужденци

  • антъни фаучи-
  • сащ-
  • ваксина-
  • коронавирус

Ден по-рано беше съобщено, че Белият дом планира да разреши на напълно ваксинирани чужденци да посещават САЩ от ноември, прекратявайки по този начин 18-месечната забрана, наложена в началото на 2020 г.

Д-р Фаучи очаква, че САЩ ще допускат в страната ваксинираните с "АстраЗенека" чужденци - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Директорът на Националния институт по алергии и инфекциозни болести на САЩ д -р Антъни Фаучи заяви във вторник, че очаква ваксината срещу Covid-19 на "АстраЗенека" да бъде приета от американските власти като условие за влизане на чужденци в страната.

Говорейки пред BBC Radio 4, Фаучи отбеляза, че не прогнозира, че ще има някакъв проблем при разпознаването на ваксината, но призна, че крайното решение трябва да бъде взето от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC).

Трябва да се има предвид, че разработената от „АстраЗенека“ и от Оксфордския университет ваксина няма одобрение за прилагане в рамките на САЩ за разлика от масовото ѝ прилагане във Великобритания и макар по-слабото ѝ разпространение в рамките на Европейския съюз.

Ден по-рано беше съобщено, че Белият дом планира да разреши на напълно ваксинирани чужденци да посещават САЩ от ноември, прекратявайки по този начин 18-месечната забрана, наложена в началото на 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    14 1 Отговор
    Хахаха ново 20! Тия ако го карат така, човек трябва да си сложи от всяка ваксина по два пъти!
  • 2 Майна

    16 1 Отговор
    Този ще плати за ВЪВЕЖДАНЕТО НА ТОЗИ ГЕНОЦИД, ТОЗИ Е НАЙ-БЕЗОГЛЕДЕН В ДЕЙСТВИЯТА И ЛЪЖИТЕ СИ

    Коментиран от #9

  • 3 Майна

    15 1 Отговор
    Повечето щати са ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ИНЖЕКТИРАНЕ И ЗАПОЧНАХА ДЕЛА
  • 4 Майна

    11 1 Отговор
    Статия от Конър Мортел преиздадена от Mises.org )

    Никога през живота ми не се е случвало нещо толкова грубо противопоставящо се на мизезианските концепции за либерализъм и свобода. Всъщност това е пряко в съответствие с може би най -противоположната на либерализма идеология: фашизма. Бенито Мусолини сам каза, че „Фашизмът трябва да се нарече по -подходящо корпоративизъм, защото е сливане на държавна и корпоративна власт“. В днешния политически дискурс хората злоупотребяват с думата фашизъм и понякога дори цитират това определение за корпоративизъм, като същевременно го разтягат донякъде от истината. Държавата, която изисква от бизнеса да изисква ваксината от една от трите големи корпорации, подкрепени от държавата, несъмнено е сливането на държавна и корпоративна власт, за което Мусолини мечтае.
  • 5 НЕджендър

    11 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Фаучи отбеляза, че не прогнозира, че ще има някакъв проблем при разпознаването на ваксината..."

    Как ще се разпознава...!? Със скенер ли...???

    Коментиран от #6

  • 6 честен ционист

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "НЕджендър":

    Тайна, тия с черния печат ще разбират, че не са били разпознати по трудния начин.
  • 7 номад

    1 1 Отговор
    бе 500 мл белина и всичко е ток пускат те
  • 8 Конаре

    2 1 Отговор
    Ама милион нелегални имигранти през южната граница директно си ги пускат без никакви инжекции без никакви проверки, независимо от официаланата политика.

    Както миналата година--църкви затварят, политически протести смазват, обаче любимите им антифа и негра като почнат да палят и трошат внезапно ковид не съществува.

    Тези хора, са психопати, лъжци, и мегаломаниаци. За тях няма "граждани", няма "данъкоплатци", има само "послушен биоматериал" и "непослушен биоматериал".
  • 9 ранд пол

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    На него се дължи и липсата на лекарства срещу СПИН. А през 2012-а е казал, че изследванията по придобиването на нови функции на вируси си струват дори с цената на световна пандемия. Неговото ведомство е финансирало китайската лаборатория. Дори лъга пред конгреса под клетва за това.
    Целта им е всеки да е със зелен паспорт за тотален контрол, ваксините и пандемията са само средство за това.