Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 10:45 18 175 11

Хората с тази кръвна група не се разболяват от рак

  • кръвна група-
  • рак-
  • експерти

Учени от Каролинския институт, са проучили данни от повече от милион пациенти с диагноза рак

Хората с тази кръвна група не се разболяват от рак - 1
Снимка: Shutterstock

В продължение на 35 години експертите провеждат изследвания, за да определят кръвната група, чиито носители най-малко страдат от онкологични заболявания.

Учени от Каролинския институт, който се намира в Швеция, са проучили данни от повече от милион пациенти с диагноза рак, съобщава blitz.bg

Според резултатите от изследването стана известно, че най-малък брой пациенти, страдащи от рак, имат първата кръвна група (нулева).

Отбелязва се, че е открит и друг модел. Тези хора, които имат втора кръвна група( А ), са по-податливи на развитие на рак на стомаха от други. Останалите пациенти в повечето случаи страдат от онкология, която засяга панкреаса.

Експертите отбелязаха факта, че има само три основни причини, които влияят върху появата на злокачествена формация. В този случай говорим за пушене, пиене на много алкохолни напитки. Също така, заболяването може да се задейства чрез редовен прием на нестероидни противовъзпалителни средства.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    24 1 Отговор
    Много е голяма разликата от-Не се разболяват и Най малко се разболяват.

    Коментиран от #3

  • 2 БАЙ Х@Й‼

    18 1 Отговор
    Бялата мафия открива всичко за рака, но скрива от всички кой е д-р Р.Р.Райф и как той е излекувал тествани животни и спасил болни от рак хора ‼️

    Коментиран от #7, #8

  • 3 БАЙ Х@Й‼

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лост":

    Мария, СЪР‼️
  • 4 Covid

    2 5 Отговор
    Най масовата кръвна група е нулевата ?
  • 5 Ракът

    1 2 Отговор
    Не гледа това, някои всички органи му са болни, не само един, неизлечима болест.... 5 години и край....бизона и дамски и една дето ме стресна, нямат място между другите... метла...!
  • 6 Все от нещо трябва да се мре!

    2 1 Отговор
    Диабет, бъбреци, бели дробове, полет от високо!
  • 7 mi6osp

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    Кой е този доктор не знам, но е отдавна известен факт, че в двете банкерски фамилии Ротшилд и Рокфелер вече над един век нямат член на семейството, починал от рак.

    Коментиран от #10

  • 8 Да бе

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    Методът на Райф и Кларк в последствие, лекува днешното вирусче съвсем успешно, но нали трябва някой да печели и да прокарва и другите си цели.
  • 9 koko

    7 2 Отговор
    щом това е съобщено от blitz.bg значи си е една голяма опашата лъжа това е най фалшивият новинарски сайт
  • 10 БАЙ Х@Й‼

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "mi6osp":

    Напиши : Д-р Роял Реймънд Райф ❗ това е достатъчно.
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 2 Отговор
    Кръвната група не играе никаква роля!Ракът е продукт на СТРес и Химия и ще слиза все по надолу!за над 3г откакто е спътник на фамилията великата медицина(имам в предвид западната)Нищо ново не е открила...Почвам даси мисля,че за западната медицина рак е ,като Ковид19 за бг медици....Отдавна не вярвам на Лекари,макар да имам еден такъв хабилитиран дори и не в бг.Смятам,че от рак човек трябва да се изправи и оправи сам с помоща на близките.Всички сме смъртни,не ива да се плашим от смърта,като недосегаеми в бг....