Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 12:41 2 235 36

Засилен интерес към ваксините в "Пирогов", над 80 имунизирани до обяд в "Света Анна"

  • пирогов-
  • света анна-
  • ваксини-
  • засилен интерес

И на двете места не се стигна до големи опашки 

Засилен интерес към ваксините в "Пирогов", над 80 имунизирани до обяд в "Света Анна" - 1
Снимка: БГНЕС

Тази неделя отново има засилен интерес към имунизацията срещу COVID-19. Въпреки наличието на желаещи на ваксинационния пункт в „Пирогов“ не се стигна до големи опашки, съобщават от bTV.
Към 11 часа в почивния ден са имунизирани над 80 души. Работят два екипа. Това съобщават от болница "Света Анна".
Опашката пред Пункта е сравнително малка. Имало е само един срив в Националната здравно-информационна система, за
около 10 минути.
От лечебното заведение припомнят, че центърът работи от 8ч. до 20 ч. всеки ден (включително събота и неделя). Не е необходимо предварително записване. Ваксинационният център се намира в двора на болницата и може да се стигне до него с автомобил.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това не е интерес,а принуда..

    62 12 Отговор
    Надявам се осъзнавате разликата....
  • 2 Наведена глава

    34 9 Отговор
    Защо не иде един журналист и да провери, колко са държавни служители. Това е групата, която най-много ще загуби, ако се съпротивлява.
  • 3 Абсолютно

    38 11 Отговор
    овча история. Дебилите заслужават отношението като към овци и дебили.
  • 4 БУЛГАР

    26 9 Отговор
    Най обичам да се редим на опашки / и за ваксиНАЦИЯ / и да ми бъркат по дупките с клечки.
  • 5 Ми направете

    21 7 Отговор
    Им едно допитване шо са там? Щях да напиша ще сигурно си нямат никаква работа, ама то шегата не е шега..
  • 6 Дарвин

    30 18 Отговор
    В пиродата нито едно животно не се ваксинира. Само човекът се направил на голем гявол.
    И затова той ще изчезне от тази планета, рано или късно и така природата ще поправи тази своя единствена грешка – Човекът.
  • 7 След

    24 10 Отговор
    ваксинация по кило банани на човек. 10 000 еволюция и пак да станеш маймуна.
  • 8 Други градове в България

    9 7 Отговор
    явно няма, та на 3,,4 часа ни информирате в коя и къде са се ваксинирали. Ама прииждащите към София са повече от тези в София, които са се ваксинирали, така че пишете и за другите градове как върви. Таз пуста София, която всеки плюе, ама драпа да се добере до нея, не е България
  • 9 Boxer EZ 3.0

    11 6 Отговор
    Колко от заразените, през 2020 г, са се заразили повторно през 2021 г?
    Имаме официално 550 хил случая!
    Къде са данните?!!!
  • 10 Влади

    27 9 Отговор
    Всеки принуден да се ваксинира да иска да види с очите си дали ваксината е в срок на годност , ако не е това е ритуално самоубийство
  • 11 6 часа

    15 4 Отговор
    80 бр.......

    Ха ха ха
  • 12 Revolution

    22 4 Отговор
    Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.
  • 13 Удивен

    13 13 Отговор
    Какви са тия "пунктове" за ваксиниране, това да не е пункт за вторични суровини..? В другите държави ваксини се поставят само и единствено в болница, а сега с тези силни ваксини пълни с 1 милион технологии вътре, пациента се поставя под наблюдение 2 седмици в държавата която живея. Даже в областен град отказват да ваксинират желаещи и ги пращат в столицата. 2 седмици нямат право да излизат от болницата под постоянно наблюдение за странични реакции. Тук специално дебилите които искат да се ваксинират са малко, но за какво говорим. в бг ПУНКТ.. хаха.. бият ти една доза наркотик, все едно си на хероин и си тръгваш..... то тия ваксини за по вредни и от хероин де, на хероин може да живееш 10-20 и повече години, след тая ваксина са бай бай доста по-скоро, някой веднага... а и който се ваксинира вече официално не е човек, а биоробот, трансхюман, вътре има нанотехнологии, редица метали, направо магнат ще ги хваща, сменя ти ДНК-то и т.н.

    Коментиран от #18, #30

  • 14 Да попитам

    24 6 Отговор
    Как се събират 20 000 ваксинирани на ден, след като най-големите ваксинационни пунктове ваксинират по 150 - 200 души максимум. Кой е източника на тази информация и как може тя да се провери?
  • 15 Га4е

    15 10 Отговор
    Гледахте ли предаването ,по телевизия "Евроком"на проф.Минчо Христов на 23.10.2021 г./събота вечер от 20 ч до 21 ч./,"Премълчани истини?В предаването Проф. Минчо Христов, поднесе запис на професори /вирусолози и микробиолози/за вредата от всички ваксини/САМО, РУСКАТА ВАКСИНА не БЕШЕ ВКЛЮЧЕНА-това е показателно/.Професорите, обясиха в прав текст ,защо Ваксинираните, ще заразяват ,НЕваксинираните.Обясниха ,защо не е нужна ваксинация от тези вредни,западни ваксини.Обясниха,че ваксините ще предизвикат миокардити, тромбози,алергии, безплодие, психични отклонения/или ще ги засилят/.Обясниха, че срещата с КОВИД 19 ,не може да убие човека,а дори ще го преболедуват по-лесно от ваксинираните.Преди година,излезе Книгата КОРОНА, фалшива тревога.Професорите Бхакди и Райс,бяха показани пак от проф. Минчо Христов.Настана масово закриване на коментаи и пост"ове.На българите през 2020г. беше отказано да съпоставят две мнения-ЗА и ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ.Сега,сме свидетели на същия сценарий.Докога,ще ни показват само едната страна на Луната ,а ще крият обратната???Напишете, вашите коментари.Мнението на всеки българин,след снощното предаване"Премълчани истини"на Минчо Христов е важно.Днес 24.10.2021 г.НЕДЕЛЯ/от 14 часа,след обед предаването по "ЕВРОКОМ", ще бъде Повторено.Гледайте го.Който може,да си сканира и разпечата предаването или запише на запис.Винаги,се възхищавам на Минчо Христов.Уважение и респект от нас,група лекари учители, професори, икономисти, инженери, литератори.Да

    Коментиран от #19

  • 16 Га4е продължава

    9 9 Отговор
    Винаги,се възхищавам на Минчо Христов.Уважение и респект от нас,група лекари учители, професори, икономисти, инженери, литератори.Да
  • 17 Га4е продължава

    7 6 Отговор
    Винаги,се възхищавам на Минчо Христов.Уважение и респект от нас,група лекари учители, професори, икономисти, инженери, литератори.Дано,младите да го гледат.Важно е за тях.
  • 18 Комбинация с5 джи

    11 4 Отговор

    До коментар #13 от "Удивен":

    Мозъка става на буламач.
  • 19 Да попитам

    8 4 Отговор

    До коментар #15 от "Га4е":

    След като руската ваксина е най- и по-, защо в Русия е такова тежко положението? По-тежко и от в нас. Още повече, че те започнаха първи с ваксинациите.

    Коментиран от #33

  • 20 АЛЕК БОЛДУИН ОТ ПРОВАДИЯ

    6 6 Отговор
    НЯМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ ,ВАКСИНИТЕ СА ХАЛОСНИ....😀😀😀
  • 21 Хихихихии.. хихихихии

    6 7 Отговор
    "ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС",...40 ЧОВЕКА?!?!?
    Хихихихии.... хихихихии.........
    А ПРИ БАЦЕ БИЛА СЛАБА,...САМО 43 000 ...НА ДЕН?!?!?
    Хихихихии..........
    ЕВАЛАТА НА РУМБАТА ФЪРЧИЛОТО
  • 22 цьццьцц

    11 1 Отговор
    А нещо изследвания, противопоказания, наблюсение след ваксината? Или всичко си е на твоя отговорност, дори се подписваш за това. Пък държавата отчита ръст на боцнатите и се кефи.
  • 23 OMEGA

    9 2 Отговор
    Да благодарим на Радев за адекватните, навременни и компетентни мерки на неговото правителство. За Ковид, за Вера Су, за тока, за цените, за спрените строежи, за падналия изтребител и т. н.
    Гошям късмет извадихме с него. Рядко голямо щастие
    Да го избереме отново. Още 2 мандата поне.
  • 24 111111

    5 1 Отговор
    Вчера в Англия има над 40 000 положителни проби. При положение, че са поставили по 150 дози ваксина на 100 души. Що за ваксини са това? Как спират епидемията?
  • 25 Зайо Байо антиваксера

    5 0 Отговор
    И на мен ми е интересно колко от тези 80 ще оцелеят.
  • 26 Истински ЛЕКАР

    9 0 Отговор
    Отговора на Министъра; Защо не издават сертификати на неваксинираните със собствени антитела.
    След безпочвените неубедителни твърдения на наши специалисти,че тези антитела не били сигурен защитник се стигна до същинският отговор.
    Ако ЕС решат,че може,тогава нямало да има проблем да се зачете правото им.
    Та да си дойдем на думата, ясно е от къде тръгва водата.
    Над тях има други, разпоредители и производители на огромни количества ваксини...за мноооооого парички.
    Здравите със собствени антитела, ако получат сертификати...ще се объркат много планове.
  • 27 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 0 Отговор
    Всяка поставена ваксина в момента е поне три гласа минус за Радев!
  • 28 Офцете

    8 0 Отговор
    Вместо да бойкотират мерките, хукнаха да се ваксинират, като си въобразяват, че ще спечелят свободата си.
  • 29 До 13

    0 2 Отговор
    Направо ме изкърти! Вярно ли си толкова тъп?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 XXL

    4 0 Отговор
    Явно още има скотонаселение което поема към транжорната. Не знаят, че така помагат за по - нататъшни репресии. После ще е късно за поправителен. Идва времето на "ефектите".
  • 32 1122

    2 0 Отговор
    Гледайте предаването "Премълчани истини"на Минчо Христов за парите ,които евреина Бил Гейтс ще спечели от ведните ваксини-той Бил Гейтс внесал 10 милиарда,за да ваксинират наивниците и сам съобщава ,че ще спечели 1:20-сиреч 200 МИЛИАРДА Долара.Това само престъпен ум ,като еврейския, може да печели от ваксините,които ще доразболеят набодените-тромбоза, миокардити и перикардити/те не се лекуват ,а се поддържат с лекарства ,до края на живота/,автоимунни заболявания.Говориха световни професори от Италия,които ,критикуват,краткия период на създаването на Пфайзер,Модерна Янсен/Джонсън Джонсън ,АстраЗенека.Ваксините се проверяват на доброволци,и тогава се пускат в производство.Има въпрос ,за Руската ваксина Спутник V.Руснаците се ваксинират като ,най-напред са социални домове, домове на ментално увредени инвалиди,възрастни болни,в Далечния Изток и в Сибир,а за накрая са оставени централните части на Русия.Руснаците,са лъгани ,като българите, много пъти ,затова проявяват предпазливост.Русия е 150 милиона.Производството на Спутник V,не може едновременно да задоволи руснаците и още 60/70 страни,които купуват тяхната ваксина.Затова Русия /И-т "Гамалея "продава леценза,а съответната страна да си произведе ваксината.Колкото до България,докато ,не внесат руска ваксина,българите няма да се ваксинират.Тези ,които се ваксинират,са заплашени от уволнение.Много семейства,плащат заеми, живея на квартира, работи само един член от семейството, други гледат болни деца или родит

    Коментиран от #35

  • 33 XXL

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Да попитам":

    Така казват, дали е вярно, под въпрос. Няма как да го проверим. Като се имав предвид лъжливите казионни СМИ, не вярвам. Плюс това е изключително "модерно" в днешно време да се плюе по Русия.
  • 34 1122продължение

    3 0 Отговор
    Тези ,които се ваксинират,са заплашени от уволнение.Много семейства,плащат заеми, живея на квартира, работи само един член от семейството, други гледат болни деца или родители.Причини много,но Мин. на Здравеопазванете/МЗ/,използва това положение,и в съсзвучие с управители,директори, президенти на съотвитните учреждения,чрез принуда, карат българите да се ваксинират.Защо ,не накарат циганите?Не могат.Защо не накарат турците?И тях не могат да не говорим за АНАДОЛА.Т.е. насилието е върху българина.Минчо Христов ,препоръча да мислим,като гласуваме.И един въпрос ,към привъжениците на ваксини:Защо, на гласуващите на 14.11.2021 г.,няма да се иска ,документ дали е ваксиниран или не-защото никой няма да гласува.
  • 35 В твоя

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "1122":

    подкрепа бих препоръчал да потърсят интересуващите се, сайта на д-р Робърт Йънг. Там има много материал по темата. Това са изследвания на него и екипа му с ел. микроскоп на състава на течностите и много интервюта, документи, снимков и филмов материал по темата. Пишеш с латински, малки букви, слети и търсачката го намира.
  • 36 Антиквар

    2 0 Отговор
    Събрали се Чърчил, Рузвелт и Сталин. Обзаложили се кой ще накара котка да яде горчица.
    Рузвелт издълбал парче кренвирш, сложил вътре горчица и го дал на котката.
    - Това е измама! - казали другите двама.
    Чърчил стиснал здраво котката за врата и с една лъжица успял да и натика горчица в устата.
    - Това е принуда! - казали другите двама.
    Сталин намазал задника на котката с горчицата. Като и запарило тя заврещяла и започнала да се ближе.
    - Ето така се прави - доброволно и с песен! - казал Бащата на народите.
    Та и у нас всичко е доброволно, няма грам принуда за нищо...