Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 13:18 1 689 8

Пробив! Израел започва да приема от 15 ноември сертификати за ваксинирани със "Спутник V"?

  • израел-
  • коронавирус-
  • ваксина-
  • спутник v

На пътуващите може да бъде разрешено влизане в страната в рамките на шест месеца след получаване на втората доза, ако правителството приеме решението

Пробив! Израел започва да приема от 15 ноември сертификати за ваксинирани със "Спутник V"? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Израел може да започне от 15 ноември да разрешава на пътници, ваксинирани с руската ваксина срещу Covid-19 "Спутник V", да влизат в страната, съобщава в сряда агенция ТАСС.

"Среща, ръководена от израелския министър-председател Нафтали Бенет, подкрепи инициативата на министъра на туризма Йоел Развозов за разрешаване на влизане на туристи, ваксинирани със "Спутник V", посочи правителствен източник пред руската агенция, но в същото време отбеляза, че "решението за "Спутник V" тепърва ще трябва да бъде одобрено от кабинета".

На пътуващите може да бъде разрешено влизане в Израел в рамките на шест месеца след получаване на втората доза, ако правителството приеме решението. В същото време те ще трябва да продължават да разполагат с отрицателен PCR тест и ще трябва да направят серологичен тест на израелските летища при пристигането в страната.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИЗраел не е ЕС

    3 29 Отговор
    Ние никога няма да признаем Спутници. Имаме си свои ваксини, в които сме инвестирали милиарди. Руски блятьки и тегните мутри не ни трябват

    Коментиран от #7

  • 2 Sieg

    33 2 Отговор
    Е щом приема сертификатите им, значи зачитат и ваксините им. Само ЕВРОПА са роби на САЩ и затова не признават Спутник V. Европейския съюз е робство!!!
  • 3 Едни цели

    4 7 Отговор
    Шаломович не чужд на Израел, просто играят цирк за пред простолюдието.
  • 4 Госあ

    17 3 Отговор
    Чеей ве, нали полуграмотното простолюдие от еврокоптора разпространява нАучните твърдения, че Спутник пренася ХИВ ? Аааахахахаха
  • 5 Масква

    8 12 Отговор
    Е как няма да приема като там живея 3 милиона руснаци от 7 милиона население. В половин свят не одобриха сПътник.

    Коментиран от #6

  • 6 Sieg

    17 1 Отговор

    До коментар #5 от "Масква":

    Нали се сещаш защо? Защото САЩ трябва да прави кинти! Сега пускат и лекарство против ковид 😄. Абе пари ще се правят.
  • 7 Абе

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "ИЗраел не е ЕС":

    Важното е, че признахте нови полове и куп още извращения, иначе може и бойкот на тока да направиш и ти, господин либераст, защото и той е от руски реактори, поне няма да ръсиш бездарието си тук:)))
  • 8 Динку

    7 0 Отговор
    Гледайки Паси и неговото налагане за влизане в ЕС прокиш съм на мнение че Адолф е бил прав.Прецака България и се скрии