18 Ноември, 2021 08:08 3 605 95

Здравният министър: Зелените сертификати си свършиха работата

  • здравен министър-
  • зелени сертификати-
  • свършиха работата

Според д-р Кацаров броят на заразените намалява, а този на ваксинираните и тестваните се увеличава

Здравният министър: Зелените сертификати си свършиха работата  - 1
Снимка: БГНЕС

"Пречупихме вълната. Броят на заразените намалява, а този на ваксинираните и тестваните се увеличава. Броят на хората в болници намалява. Успяхме! Зелените сертификати по начина, по който бяха въведени, си свършиха работата”, заяви здравният министър Стойчо Кацаров в ефира на „Здравей, България”.

Най-важното според него е, че мерките са били приети от обществото. Здравният министър е на мнение, че обществото е приело и факта, че те вършат работа. Той посочи, че зелените сертификати трябва да продължат, докато не се ваксинира по-голяма част от населението.

„Изборите и зелените сертификати бяха използвани срещу интересите на хората и за печелене на гласове срещу животите на хората. Това е най-тежката епидемична вълна от досегашните, с най-много заразени хора, с щам на вируса, който се разпространява най-бързо и протича най-тежко при повечето хора. И въпреки това успяхме да пречупим вълната, без да налагаме локдаун. Нали така? Трябва да се признае”, твърди д-р Кацаров.

Според него рано или късно и в България, както е в много други страни в Европа, ще бъде необходимо да си ваксиниран, за да ходиш където и да е на работа.

„Нивата на ваксинация досега бяха прекалено ниски. Слава Богу, откакто беше въведен зеления сертификат, тя се е увеличила 4-5 пъти на седмична база. Не може да бъде изключено, че ще има пета вълна. Затова да използваме този прозорец, който се отваря сега, и да се ваксинираме масово. Ако има пета вълна, а ние сме ваксинирали 70-80% от населението, ще има много по-малко смъртни случаи”, смята здравният министър.

Той е на мнение, че няма да бъде нужно хората да се задължават за ваксинация, ако приемат, че тя е необходима и това е правилният подход.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    87 6 Отговор
    негласно ни казва че се води битка с бялата мафия и СЗО/засега печелим

    Коментиран от #46, #48

  • 2 Шопо

    117 5 Отговор
    Нема да се ваксинираме с еврейските миязми,бе Каца !!!🇮🇱
  • 3 Прав е

    65 1 Отговор
    За по 400-500лв продавачите им подсигуриха старините си.
  • 4 Гост

    38 45 Отговор
    Да беее . По 5 човка в мола на шопонг с един инсъщ сертефикат ! С тестове на по 5-6 дена като клиенти никой не им гледа срокът. Те хората си измряха тоя за успехи говори.. Това със сертефикатите е за белите държави не за тука! И един въпрос защо съседа се мъчи вече 10 дена с деустранна пневмония и ниска сатурация и като дойде бърза помощ докторчето казва на семейството , че няма места къде да го закарат?

    Коментиран от #7, #16, #23, #45

  • 5 Ама колко

    117 6 Отговор
    Си смешен пак не задължавал хората да се ваксинират! А какво правиш? Броя на болните намалява защото хората не се ваксинират! Ако този остане министър на здравеопазването Бог да ни е на помощ!

    Коментиран от #44

  • 6 Гост

    128 2 Отговор
    Мунчо, всеки грип се появява през октомври, засилва в началото на ноември и в края на ноември спада. Същото се очаква и в края на февруари, началото на март! Това е откакто свят светува и никакви "сертификати" не са спирали или вдигали вълните, но Мунчо сега го открива с цел да набоцка всичко живо, вкл. децата и да вдига печалбите на фармамафията!

    Коментиран от #73

  • 7 Мислещ

    76 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Защото първо, че болниците са пълни с оваксани, второ, че много малко болници приемат болни от ковид и трето тези, дето го правят, "лекуват" в ковид-отделенията всеки, който е постъпил в болница за каквото и да било, а е излязал с положителен тест.
  • 8 нннн

    86 8 Отговор
    Фашист! Този е за съд и ефективна присъда,! Началниците му - също.
  • 9 БСП за България и Радев

    8 60 Отговор
    Така е! Резултатът е виден. Генерал Румен Радев печели безапелационно срещу плужека. Троловете на ГЕРБ и антиваксъри напразно се опитваха да изкарат почтен човек като Радев злодей зараза прекрасната мярка. Отделно в неделя ще стане ясно кой подкрепя сертификатите

    Коментиран от #78, #81

  • 10 БАЙ Х@Й‼

    45 3 Отговор
    Не зелеН сертификат , а зелеВ СЕРемТИнаФИКАТа‼️‼️‼️‼️
  • 11 На кратко

    7 16 Отговор
    Народа:Успяхме беееее!
  • 12 sss

    74 0 Отговор
    “Cпoрeд нeгo рaнo или къcнo и в Бългaрия, кaктo e в мнoгo други cтрaни в Eврoпa, щe бъдe нeoбхoдимo дa cи вaкcинирaн, зa дa хoдиш къдeтo и дa e нa рaбoтa.”

    Нямам нищо против, но щом държавата ще ми извива ръцете без да иска да носи отговорност - да ми плаща заплатата, която получавам в момента. Опорката с ограничаването на свободите заради пандемията ще важи до края на извънредното положение, а след това всички правителства да се готвят за много дела срещу тях :)
  • 13 БАЙ Х@Й‼

    64 0 Отговор
    Каква я свършиха сертификатите ❓Индулгенция за подчинение ‼️
  • 14 БАЙ Х@Й‼

    81 0 Отговор
    Защо КУНЧЕВ не излезе да ни обЯсни‼️‼️‼️

    Коментиран от #22, #25

  • 15 Славата

    40 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Нивата на ваксинация досега бяха прекалено ниски. Слава Богу, откакто беше въведен зеления сертификат, тя се е увеличила 4-5 пъти на седмична база.
    Абе защо ми се струва, че тази СЛАВА НЕ ПРИНАДЛЕЖИ на Бога...

    Коментиран от #21

  • 16 Гост

    42 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Няма място за съседа ти в болница, щото приемат такива "спешни" случаи, като имащия "проблеми" с дишането в Сливен, който спешно е трябвало да запали цигара при кислородните бутилки и да предизвика пожар!
  • 17 Кацаров

    69 2 Отговор
    Не знам зелените смръдлификати колко си свършиха работата, но ти успешно изпълни поръчката на господарите си да ни наденеш цифровия хомот. И стадото пак ви избра...
  • 18 Не може човек

    63 0 Отговор
    Още повече министър на здравеопазването да ми говори за ваксинация като той самия не е ваксиниран! Кацаров да се ваксинира публично да даде пример като толкова настоява за масово ваксиниране! Но флакона да го дадът в близък план да се увери, че найстина го ваксинират с тази отрова!
  • 19 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    23 1 Отговор
    Да така е, а резултатът ще е видим в понеделник.....
  • 20 Хаджи Генчо

    62 1 Отговор
    Стягате примката и след това отпускате и така до ново стягане. Противоконституционно ограничаване на права и въвеждане на фашизъм чрез медицински претекст. Ограничаване права на здрави хора чрез медийна манипулация.
  • 21 Реалист

    4 14 Отговор

    До коментар #15 от "Славата":

    Кой си ти да оспорвал казаното от човека на бъдещият президент на България

    Коментиран от #36

  • 22 е ти

    4 11 Отговор

    До коментар #14 от "БАЙ Х@Й‼":

    до вчера викаше Кунчев да се скрие и да не се показва повече, сега питаш къде е

    Коментиран от #26

  • 23 БАЙ Х@Й‼

    30 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ами защото КУНЧЕВ е заел леглото ‼️ А за индулгенцията , ами никой , освен оторизирани лица НЯМА ПРАВО ДА ТИ ИСКА ЛИЧНАТА КАРТА, а без нея всеки може да показва каквото си реши ‼️ / това за МОЛ-а/
  • 24 Българин

    37 2 Отговор
    Оставка и затвор за Кацаров!
  • 25 Да бе

    43 1 Отговор

    До коментар #14 от "БАЙ Х@Й‼":

    какво става с Кунчев? Пусна някакво дълго послание по Фейсбук и пак се умълча...Хората ще си помислят, че е станал антиваксър.
  • 26 БАЙ Х@Й‼

    15 1 Отговор

    До коментар #22 от "е ти":

    "Объркал си рейса пич‼️" - тоА го търся вече МЕСЕЦ ‼️
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ха ха ха

    54 1 Отговор
    Тия хора облъчват ли ги , под хипноза ли ги слагат. Застанат ли на някое по отговорно място и се изменят на 100%.

    Коментиран от #35

  • 29 некой си

    18 1 Отговор
    ТИ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА И СЕГА ЩЕ ТЕ ОБВИНЯТ И МАХНАТ .СТАРА КОМУНДЕЛСКОЛА СХЕМА,ИГРА НА ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ.
  • 30 SH BG

    30 2 Отговор
    Ама тоа наистина ще си повярва... :::)))

    Само че Зеления парцал ще изяде главата на зеления чорап...!!!

    Затвор за медицинските фашисти...!!!

    Дааа...!!!
  • 31 Деф

    44 1 Отговор
    Не говори глупости бе. Фалираха бизнеси.Хората са нещастни.
    Пред Прага на бедност. Това свършиха твоите сертификати. Не те е срам да се показваш пред нас.
  • 32 Селяк

    37 1 Отговор
    Много нагъл и мазен! Защо ти не се ваксинираш бе Каца, а караш народа да се ваксинира?! Нагъл, нахален и прост! Гледах интервюто и отказа да заяви защо е премахнал зам министъра на здравеопазването - народа нямало нужда да знае! Това беше достатъчно да разбера колко е нагъл и как ще управлявало правителството на Радев.
  • 33 Хах ха

    40 0 Отговор
    Безос и ГЕЙТса отдавна казаха, че с ваксинирането няма да свърши пандемията. Тя не е измислена да отмине ей така. Всеки да си прави изводите.
  • 34 123

    24 1 Отговор
    Разкарай се, бе нещастник. И ти, и началника ти Радев
  • 35 Хаджи Генчо

    27 1 Отговор

    До коментар #28 от "Ха ха ха":

    Почти съм сигурен, че има психотронно оръжие. Освен многото пари. И аз забелязвам рязка промяна при много хора след заемане на високи позиции.
  • 36 Славата

    13 0 Отговор

    До коментар #21 от "Реалист":

    Не знам кой е бъдещия президент. Ще разберем след балотажа в неделя. Но пък знам, че Бог издига управници и сваля управници, според вярата в Него. Но е повече от сигурно, че за Бог НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО да избави народът си от всяко зло и всеки мор, който ходи в тъмнина... Та не е зле да се знае повече за Него и тогава да му се отдава слава.
  • 37 алепу

    15 1 Отговор
    Другарю здравен министър от догодина световнато сатанинско правителство пуска нов вариант на вируса едра шарка за да измрат повече човеци така че нищо не сте овладели ами приготвяйте чувалите.
  • 38 CR2407

    28 0 Отговор
    Вируса си има цикличност,която не се влияе от мерки.Хората ще търсят начин да се снабдят с този зелен сертификат по друг начин,не чрез ваксина.Интересното в случая,че Кацаров като типичният политик не вижда реалната картинка-хората протестират срещу сертификата-изборите го показаха с ниският % гласували и с влизането на ............... Костадинов.
  • 39 SH BG

    19 2 Отговор
    Това недоразумение не се усеща че агитира суперуспешно срещу началника си, и това ще се види веднага след обявяване на резултатите в понеделник...!!!

    Гласувайте срещу зеления чорап, ако не искате да ви направят зомбирани безволеви роби...!!!

    Дааа...!!!
  • 40 Госあ

    23 3 Отговор
    Пак да повторя, тези сертификати ще имат някакъв смисъл ако започнат да се прилагат след двуседмичен строг локдаун и карантина от 9 дни с два PCRa при преминаване на границата след това. Освен това от медицинска и научна гледна точка, тея сертификати трябва да важат за антитела и антигени или нуклеинови киселини на вируса. Другото е натиск за ваксините, които се оказва,че също нямат медицинска стойност, ама айде…
  • 41 вярно е

    12 0 Отговор
    намаляват че в неделя трябва да спечели чорапчето - нали така :)
  • 42 5526

    19 0 Отговор
    Увеличение на 4-5 пътти на седмична база, тва означава, че вече сме надхвърлили 50% от населението. Като прибавим имунитета на преболедувалите, ще достигнем 70-75% със защита. Защо още се самобичуваме, че сме най-незащитеното население? Защо няма данни за заболеваемостта сред мигрантите? Вирусът заобикаля ли ги?
  • 43 100Чо

    12 0 Отговор
    Какви зелени сертификати Бе ,кой ги спазваше ,че не съм видял.Обикновенно те питат имаш ли ,и аз казвам имам и минавам
  • 44 ИМПЕРИАЛИСТ

    18 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ама колко":

    Oт aрхивa нa "Злaтнaтa рeшeткa":
    Прeз зимaтa eдин ръcи пяcък пo трoтoaрa, милициoнeр гo питa зaщo ръcи, - зa дa нeмa крoкoдили, - тукa нeмa крoкoдили бe, - e, ми нeмa щoт ръcим...
  • 45 лечение

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Чaй oт мeнтa:
    Пригoтвянe: В гoлямa ТЕРМОЧАША oкoлo 400 мл., жeлaтeлнo cтъклeнa, двe пликчeтa пo 1-1,5 гр. ce зaливaт c ВРЯЛA ВOДA и чaшaтa ce пoхлупвa. Тaкa cтoи oкoлo 1-1,5 чaca . Cлeд кoeтo ce пoдcлaждa пo жeлaниe и ce пиe нaвeднъж.
    Дoзa: НАЙ-МАЛКО двa пъти-три днeвнo, cутрин нa глaднo и вeчeр прeди cън...
    Cрoк: Cлeд 3 дни, чoвeкът cтaнa oт крeвaтa здрaв...
    -Пaрaлeлнo c тoвa, eдин път нa дeн, oбщ рeфлeктoрeн мacaж нa cтъпaлaтa oт "мacaжиcт". Пoчвa ce c дяcнoтo хoдилo. Прoдължитeлнocт 5-7 дни, дo oтшумявaнe нa бoлeзнeнитe зoни.
    Всичко това, заедно с молитви към Господ и Богородица.
  • 46 Ггтжг

    7 13 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Види се битка с вас неваксинираните
  • 47 Дилдо

    23 0 Отговор
    Кво сте пречупили бе, просто вълната си следва своя естествен ход
  • 48 ФАШИСТА

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    ТОЗИ ФАШИСТ ЛЪЖЕ КАТО ДРУГИ ФАШИСТ ФАЛШИВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАН С ГЛАСОВЕТЕ НА 400 000 МАЛЦИНСТВА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИТЕ!
  • 49 КПСС БКП

    16 2 Отговор
    Тази трагична картина не е резултат само на епидемията ! През последните 30 години българите живеят ЗЛЕ ! Хранят се с отвратителна изкуствена храна, дишат мръсен въздух, прекаляват с алкохола и цигарите, а стреса на който са подложени ежедневно е огромен. Нацията е застаряваща, а здравната система в катастрофално положение ! Ето на това се дължи трагичната ситуация в момента, но за нея сме си виновни САМО ние !!!
  • 50 Дядо ви

    16 0 Отговор
    Този е за разстрел
  • 51 изроди

    23 0 Отговор
    обществото е приело да носи жълтите звезди на евреите под формата на зелен сертификат???
    то я на каква дрога е ????
  • 52 Най -лошо

    5 9 Отговор
    Най лошо е когато хората продължават да мрат като мухи,а той казва справихме се добре.Натиснаха ги за зелен сертификат от ЕС и хората ,преди да си направят ваксина,се тестват и така се оказват повече заразените.Ама това че смъртните случаи са 3%,а не 4% за Кацаров е важно,за мен е важно,че близо 200 човека и днес са починали и болниците са препълнени.

    Коментиран от #57, #79

  • 53 глупости

    13 0 Отговор
    Нали уж почваха да действат след 6 седмици... Каква вълна е пречупил тоя...
  • 54 И тоя взе да бълнува успехи

    11 0 Отговор
    и да говори точно като Толупа! 🤬Как се променя човек, когато влезе във властта?!? Губи човешкия си облик и става изверг!
  • 55 Гражданин

    19 0 Отговор
    Кацаров, не знам как се чувствате след поредната порция пропаганда, но определено ни дойдохте върху главите! Статистиката Ви е като всичко останало в държавата - безумие и хаос. Щели да наложат задължителен сертификат, за да ходим на работа?! Няма по-добър начин да затриете окончателно и малкото работещи сектори в страната и да прогоните малкото останали кадри! Известно ли Ви е, че освен ковид има и други болести, които в момента не лекувате? Известно ли Ви е, че няма по-страшна болест от рака? Дадохте милиони на "наши" фирми за тестове за ученици. Резултатът - 5-6 деца, а доколко наистина са заразени, е отделен въпрос! Как се вписва това в статистиката и в пилеенето на пари? А двойният стандарт? Децата, за да ходят на училище - ще плюят, родителите им, за да са на работа -зелен сертификат, но за да гласуваме за "богоизбраните" може и без сертификат. Що за безочие?
  • 56 незнайко

    10 0 Отговор
    " Експеримента " със сертификатите беше успешен !!!
    Това значи, че МОЖЕМ ДА ВИ КОНТРОЛИРАМЕ !!!
    Сега остава всички да ВИ набоцкаме и ще бъдете
    "ПОСЛУШНИ " Това разбрах от статията !!!
  • 57 провинциалист

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Най -лошо":

    Като водни кончета мрат сега, не като мухи.
  • 58 Некой си

    12 0 Отговор
    Стойчо Стойчо,аз ако съм със затворена шепа и ти кажа че вътре има пеперуда и убедя още 10 човека в това като те няма как да са я видели и сверили дали е вярно,но все пак по пътя на убеждението съм ги убедил. Та тъй Стойчо ,сега ,пеперуда има няма ние сме 11 които твърдим че има,а ти си само един който уви е глас в пустинята. Е ве Стойчо ние сега кат няма как да сверим данните с някой независим орган,кво правим,вярваме че има пеперуда в ръката ти,а нашият глас е глас в пустинята. Откога всекое правителство по света стана нечия подлога незнам,но от сутрин до вечер ежедневно да ни тероризирате с тези истории не прави чест никому. Оставете тази ковид дъвка,вече народа тотално изперка,ако имаше некой независим орган който да ви преследва наказателно заради тази агресивна кампания,която вече доведе до трайни психически увреждания и фобии,щях да съм най щастливия човек на света. Много ми се ще срещу всички отговорни за целия този цирк да се заведат колективни искове и да има ефективни присъди,но за жалост този световен октопод е обладал всичко. И в заключение,на онези които лакействате,а те лакействат на онова което го вкараха на планетата Земя с мега окултния ритуал от 2001,да знаете,че барабар с него ще се затриете и ще се забиете най в дъното на всичко.

    Коментиран от #65

  • 59 Смех

    7 0 Отговор
    В моя град никъде не искат сертификати..
    Както винаги мижи да те лажем... кацаров за бесило
  • 60 боклук

    14 0 Отговор
    Много добре знаеш, че зеления сертификат не е помогнал. Това, че така са ти наредили да приказваш, не означава, че има нещо общо с медицината. Завишения интерес се дължи само и единствено на това, че много от хората ги принудиха. Такива като теб ще се пържат в пъкъла лъжец нещастен!
  • 61 геноцид

    7 0 Отговор
    Нашата Каца мучи като в оня виц " Върви си един човек по улицата и в един момент съзрява друг като него . Само , че тоя върви и ръси сол . - Защо ръсиш сол бре !?! Как защо , против крокодили ! Какви крокодили на улицата в България бре , тук крокодили няма ! Няма защото ръсим !!!! " И нашата каца така , ръси бисери :)))
  • 62 НЕ НА ВАКСИНИТЕ

    11 1 Отговор
    нито аз,нито хората покрай мен ще приемат, че тази отрова е необходимост...като смятате ,че е толкова необходима си я вкарайте в г.... ако искате......спрете да принуждавате хората!Така ли не разбрахте че хората са против ваксината,,,,нагли и мръсни същества сте вие,където тръгнахте срещу народа ...вместо да сте с нас.Боклуци

    Коментиран от #64

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 И как

    2 9 Отговор

    До коментар #62 от "НЕ НА ВАКСИНИТЕ":

    разбра че е отрова? Опитвал си я на вкус?
  • 65 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 0 Отговор

    До коментар #58 от "Некой си":

    Всичко си върви в комплект: Семейни начала, ин витро-процедури, джендърска философия, глобализъм, конкурси на дупаретки, фешън визия, поп-музика, здравна каса...
  • 66 1234

    5 0 Отговор
    Абе този в кой свят живее? Чак пък си и вярва, че имало ефект! Хванаха 14 деца с 13 милиона, пък те даже не били и болни всички. Новите вапцнати са си толкова, колкото щяха да са и без зелената хартийка. А такава не си е извадил само, който не е пожелал. Толкова са ефикасни.
  • 67 Антон

    3 0 Отговор
    Бе пишем си тук, а не ходихме да гласуваме! Така ще е, ей такива либерали ще ни оправляват.. Нали сме много намахани в коментарите, а в действията хич ни няма никъде...
  • 68 Знаещ

    3 0 Отговор
    хахаххах кви сертифкати бе пич хахахахха ходи в Бриколажа на Мласдост, Дъ МОЛ-а хахахахха сертификати... баце всичко е МАЙТАП... Минавам си с самогененриран QR код за порно сайт ... никой нищо не ти проверява... сертификати ахахахахах Ние сме българи, тук закони и правила нЕма, никога е нЕмало и нЕма и да има НИКОГА!!! Територията за това е територия, защото тук закон не те лови, фкат!
  • 69 царска бистрица

    2 1 Отговор
    Другарю Кацаров, всяка ваксина предизвиква шипови протеини в човешката клетка демек белтъка й преминава в шип дето ви го показват на картинките. По нататък оставям на вас да развиете теорията ... до "вариантите" на "короната".

    Коментиран от #70

  • 70 А ковида

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "царска бистрица":

    какво произвежда?
  • 71 Провинция

    7 0 Отговор
    Ами... Изплю камъчето най-сетне здравният министър! Според него, задължително трябва да сме ваксинирани, без значение дали сме преболедували, или имаме високи нива на антитела, за да имаме право на каквото и да било!!!! Медицинска или друга логика? Научна обосновка? Няма! Естествен имунитет? Зарежи, той не е важен. Важното е да сме ваксинирани, въпреки че ваксините доказано не вършат това, за което са създадени. Поне на този етап е така. Някой не разбрал още всъщност за какво е цялата работа ?
  • 72 Човек

    7 0 Отговор
    Не съм забелязал обществото да приема равнодушно съвременната световна политиката за нарушаване на правата на човека, просто хората ги е страх. Заплашват ги със смърт, как да не ги е страх.
    Статистиката винаги се е използвала като лост на властта. Не се споделят обективни и еднозначни резултати обхващащи цялата картина. Данните ги има, но се представят еднозначно като оправдание на престъпни действия по цял свят. Обществото се манипулира от необективни масмедии, които от години нарушават принциите на обективната журналистика, служат на частни интереси и рекламни кампании. Представя се или само едната, или другата гледна точка, без корелация, винаги със силен емоционален заряд. Политиците са говорещи марионетки без власт, на които плащаме и заплати.
    Толкова много проблеми има в здравната ни система. Струва ми се твърде удобно да се обръща внимание само на един от тях, който бледнее пред факта че хипократовата клетва е забравен мит висящ по стените на болници, деца умират поради липса на пари. Иначе се дават милиони за тестове на здрави деца, които дори да се разболеят никой няма да разбере, защото го карат по-леко от всеки друг грип.
    Хора, проблема не е за или против ваксините! Който както реши, не става на сила. Има хиляди начини за мотивация, а създаването на неудобства и ограничения само засилва истинския проблем, който е отвъд ковид, "пандемията" или ваксините.
  • 73 Чичо Гошо

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Странното е, че на никой от ковид поклонниците не им влизат в главите спомени от далечните 2018 и 2019г. В края на януар 2019г ме тръшна грип, както не ме е тръшкал цял живот. Три дни поддържах темп. Над 39°С, като я свалях за по час с течен аналгин на 38. По новинарските емисии повтаряха колко хора умирали от грип при тази вълна. Тогава всичко си беше нормално навсякъде и не се ревеше, че трябва да се ваксинираме.

    Коментиран от #88

  • 74 Ами ...

    2 0 Отговор
    Много ще е трудно.
  • 75 Студента

    5 0 Отговор
    Продажници мръсни долни гадни
  • 76 Антонио

    5 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Здравният министър: Зелените сертификати си свършиха работата ...и ще съборят Радев!
  • 77 Сашка

    4 0 Отговор
    Това са поредните щуротии на смотаните министри, който се интересуват само от пари
  • 78 решението

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "БСП за България и Радев":

    Нужно е да излезем всички на площадите с тояги и камъни и с тея психопати във фашисткото правителство приключват за една вечер.
  • 79 Хаджи Генчо

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Най -лошо":

    Починал е мозъкът ти! Не се коси, свикнал си с това и ще те бъде!
  • 80 степенуване

    5 0 Отговор
    боклук, по-голям боклук, най-голям боклук, Стойчо Кацаров...степените на боклука свършиха!
  • 81 дали

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "БСП за България и Радев":

    Ми той Радев нещо ви прецака вас БСП за България:) Мен пък вече ме е срам, че съм гласувал за Радев!
  • 82 не избирател

    4 0 Отговор
    Ако Радев не стане Президент сами сте си виновни. Аз 5 години бях върл привърженик и ме загуби точно за един ден. Сигурен съм, че не само мен. При над 60% подкрепа сега ще трепери до края. Няма и да си направя труда да ходя да гласувам. Замислете се защо гласуваха 40%. Сега ГЕРБ и ДПС ще мобилизират избирателите в Турция, то се видя и Радев ще си произнася речите вкъщи пред огледалото.
  • 83 vaers

    5 0 Отговор
    А МЗ кога ще въведе платформа за докладване на вредните странични ефекти върху участниците в експериментите с инжекционни субстанции, наричани ваксини срещу сovid?
    Като американската VAERS, например.
    Щото до EMA не знам как стига нещо, ако не се събират данни
  • 84 сертифициране

    5 0 Отговор
    След като експерименталките са разрешени за спешна употреба, значи не са сертифицирани (експериментални до 2023-2024).
    Как се сертифицира човешко право на основание на прием в тялото на нещо несертифицирано?!

    Коментиран от #86

  • 85 А бе

    3 0 Отговор
    къде е батко-Кунчев, Витанов, Кантарджиев?

    Коментиран от #87

  • 86 експеримент

    7 0 Отговор

    До коментар #84 от "сертифициране":

    Остави, че са в експериментална употреба до 2024, но не са и ваксини. За да се нарече този препарат ваксина тази година СЗО вмъква едно допълнително изречение в класификацията за ваксина за да могат да го нарекат ваксина. Защото самият препарат не отговаря на класификацията да бъде ваксина.
  • 87 чудно

    6 0 Отговор

    До коментар #85 от "А бе":

    Аз за Кунчев се чудя. Беше болен от Ковид трябва да е ваксиниран такъв върл привърженик, ама го няма. Изглежда крадеца вика дръжте крадеца или ваксините не действат. Едно от двете ще да е...или и двете!
  • 88 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #73 от "Чичо Гошо":

    Потвърждавам! По същото време - на връх Нова година - 2019 г., такъв грип ме тръшна, какъвто никакъв преди това! 10 дни на легло, с температура, не знаех къде се намирам... Джипито ми отказа преглед, защото съм нямал записан час и аз повече нямах сили да се тътря до кабинета му! Лекувах се с лекарствата, които изписа личната на децата ми, които го караха по-леко!
  • 89 Дидо

    3 0 Отговор
    Дано и ти идеш при Кунчо
  • 90 ivan

    2 0 Отговор
    каква работа са свър6или бе 6ут,навсякъде фалирали бизнеси,скоро вси4ки 6те видят истинското лице на Радев и неговата партия ПП,пълна с евреи,доживях да видя вън6ен министър еврейн,от 60 депутати на ПП около 40 са работили с фондация Америка за България
  • 91 Бай Манчо

    2 0 Отговор
    Мисирки - покажете Кунчев , вземете интервю от него и искаме да видим Кацаров как се "ваксинира" пред камера и свидетели .
  • 92 Геро

    1 0 Отговор
    Спрете се с глупостите моля! Вълните идват и си отиват без значение сертификати или не. Аргументите ви са повече от смешни, нищо не сте постигнали освен сегрегация на обществото на сертифицирани и не. До скоро желаехме просто да си отидете и да ни оставите на спокойствие, но вече ви желаем място на централни гробища!
  • 93 Бългаин

    2 0 Отговор
    Да, зелените сертификати на ваксинираните разнасят заразата!
  • 94 Сивата чапла

    0 0 Отговор
    Тоя откачи!
    Преди белотажа ковида изчезна!
  • 95 niko

    0 0 Отговор
    ША СА ОПРАИШ ДО НЯКОЛКО ЧАСА - СЕЛЕНДУРИН ............