3 Декември, 2021 11:45 20 620 5

Тази напитка пази от рак пушачите

  • пушачи-
  • напитка-
  • бели дробове-
  • детоксикация-
  • рак

Рецепта, която помага за изчистване на белите дробове

Тази напитка пази от рак пушачите - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки втори у нас пуши, а вредното въздействие от цигарите е доказано от години. Ако обаче не можете лесно да се откажете от вредния навик, то направете поне частична компенсация за организма си, съветва zdrave.to. И го предпазете от астма, бронхит и различни видове кашлица.

За щастие, има една рецепта, която помага за изчистване на белите дробове. Учените твърдят, че съставките на това средство може да предотвратят дори и образуването на рак. Употребете за здраве!

За да се погрижите качествено за белите си дробове, набавете си 1 малко парче корен от джинджифил, 2 чаени лъжички куркума, 400 грама чесън (обелен и разрязан на 4 части) и 400 грама захар (може да е обикновена, но по-добре кафява).

Налейте вода в тенджера, сложете на огъня и добавете захарта. Когато започне да ври, добавете чесъна, настъргания джинджифил и куркумата. Изчакайте, докато сместа започне да ври отново. След това отстранете от котлона и оставете да се охлади до стайна температура. Съхранявайте напитката в хладилника.

Пийте по 2 супени лъжици от тази смес сутрин и вечер след храна. За най-добра детоксикация си направете гореща вана и вдишвайте етерично масло от евкалипт.

Не приемайте натуралното лекарство, ако имате непоносимост към поне една от съставките му.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 селтак

    7 5 Отговор
    АЦЦ с мед и лимон ше останете изненадани от ефекта!

    Коментиран от #3

  • 2 ха ха ха

    16 2 Отговор
    Да изпиете 400 гр захар за "лекарство" е пародия на съвет. Била тя "кафява" или не. Да не говорим ,че повечето кафява захар и бяла допълнитлено боядисана. Куркурмата също масово е менте, както и повечето други подправки.
    Съжалявам ако ви развалих плацебо ефекта. То друг (полезен) няма как да има с този бълвоч, който сте препоръчали.

    Коментиран от #4

  • 3 Батка

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "селтак":

    Стаята не е за махмурлук, бе нашия. Има и други болежки, ама ти от де да знаеш.

    "- Като съм изморен пия червено вино, като м исе спи пия бира, като ми е тежко на стомаха пия бляо вино....
    - Вода кога трябва да пиеш?
    - Не знам! До сега толкоз зле не съм бил!"
  • 4 Rock

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха ха":

    Захарта - иди - дойди. Но 2 супени лъжици престоял чесън сутрин и вечер са си огромна воня... за околните и за къщата.
  • 5 Кафявата захар

    3 0 Отговор
    Е боядисана бяла захар ,знам от опит ,в прозрачна чаша вода сложете 1 чаена лъжичка кафява захар ,разбъркайте лекичко и вижте как водата става жълтеникава, а на дъното имате кристално бяла захар