Last news in Fakti

1 Август, 2011 14:48 5 816 81

Връщат лиценза на "Лукойл"

  • лукойл-
  • агенция митници-
  • административният съд

Административният съд в Столицата спря изпълнението на решенията на Агенция Митници, касаещи лиценза на "Лукойл".  Съдът е преценил, че са налице достатъчно доказателства, че изпълнението ще причини на компанията значителна или трудно поправима вреда. За решението на съда са натежали съществуващите с Рафинерията договори за доставка на горива на БДЖ, Столичния транспорт и авиацията.

По повод на решението на Софийския административен съд, пред Българското национално радио Ваньо Танов каза, че нещата няма да останат така и ще се пристъпи към следващата стъпка – обжалване решението на съда в седемдневен срок. Относно възможността за преговори с Рафинерията директорът на Агенция Митници беше категоричен, като уточни, че място за преговори няма. Според Танов има само изпълнение или неизпълнение на законови изисквания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 QWERTY

    42 2 Отговор
    "Поредната театрална постановка на правителството с цел трупане на рейтинг",както пише в анкетата на мобиле.

    Коментиран от #2, #7, #18

  • 2 Дошо

    25 5 Отговор

    До коментар #1 от "QWERTY":

    Е тук сме на едно мнение

    Коментиран от #3

  • 3 QWERTY

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Дошо":

    А забрави ли когато бяхме на едно мнение за джиповете(големите) на ВАГ.
  • 4 Стайков

    15 2 Отговор
    Незнам правителството ли е виновно, съдът който е управляван от Първанов ли? Въобще се гаврят с нас, ама кой е виновен - незнам
  • 5 р.

    20 2 Отговор
    много ми е смешно. смешно ми е дори колко съм малък и нищожен сравнение с тия " пичове " , смешен съм защото се ядосвам и ми се иска нещо да се промени , а съм толкова малък ,че каквото и да направя лукойл ще постигнат тяхното. били имали договори с бдж ....и с други имат договори да...ам направете един търг бе ! има и други вносители на гориво в бг ОеМВи , ромпетрол...сигурно има и други, незнам Шелл как са , но сигурно има и други. ама с другите немогат да се договорят....колко жалко и колко сме малки пфу !
  • 6 xxx

    26 0 Отговор
    Загуби за фирмата?!?! Бреййй ама не ги бъркаше когато малките частни фирми фалирваха.. те за тая "фирмичка" се притеснили...
  • 7 Румен

    26 1 Отговор

    До коментар #1 от "QWERTY":

    Това е най-точният коментар по казуса. Нямам думи просто. ЦИРК, ама лошото е, че ние сме животните в него.
  • 8 mitko

    21 2 Отговор
    tova e BG bogatite vinagi se izmakvat a nie tanim v mizeriq otnemetemu licenza vsichko mu vzemete da stane edin ot nas da vidi kak e dobre li e da plashta po 2.50 za litar gorivo ...... a da zima 300,400 max 500 lv zaplata
  • 9 Al

    17 17 Отговор
    Da spresh lukoil = da spresh rusiq. Ako spresh rusiq spira i EU. Super smeshno e nqkvi palqci v ministerstvoto na finensite da sprat Rusiq. Rusiq ni prodava petrol za stotinki a nie turpim dqnkov ako ne e EU benzina she e 1.50 ama nali sme guzari evropeiski i plastame taksi.

    Ne kazvam 4e rusnacite sa super to4ni no pone sme ot edna rasa gore dolu ii sa v puti po dobre ot anglosaksonskite

    Коментиран от #12, #13

  • 10 520 zender

    10 6 Отговор
    Успокойте се момчета-живеем в БЪЛГАРИЯ-тук е нормално да се случва това което в другите държави е ненормално-свиквайте и можеби няма да ви пука ,като на мен например..

    Коментиран от #15

  • 11 AZERTY

    19 2 Отговор
    Време е Лукойл да даде път на други фирми!
  • 12 Maurice

    17 7 Отговор

    До коментар #9 от "Al":

    Абе т....о,нали ако не са ЕУ да ни дават милиарди евро от еврофондове,щяхме да сме минали на цигански катуни всички в тая държава.Къде е тоя петрол за жълти стотинки??Мен не ме е.е на колко стотинки ни го дава Русия,а каква е крайната цена!!А тая крайна цена може да е много под 2 лв и не заради евротаксите е толкова висока,а заради Лукойл.През 2009 литър бензин беше 1.80,а барел суров петрол се търгуваше над $100.И тогава и сега долара е достатъчно нисък за да не прави цена от 2,50.Но когато Лукойл лъже държавата със стотици милиони от данъци и държавата прави всичко възможно да спре този руски цирк,то се появяват като теб,които започват да ...... върху Дянков,Танов и ББ.Заради такива ни е такава държавата!!

    Коментиран от #46

  • 13 От другата раса :))

    18 4 Отговор

    До коментар #9 от "Al":

    Точно защото 50 г. лизахме техните, затова сме на тоя хал. Социализма ни промени и ни направи такива, виж държавите в която не е имало тая болест. Затова сега все чакаме някой да ни оправи, защото преди БКП-то беше всичко - и въздух и слънце и водата и ни пускаха директиви и ние само трябваше да слушкаме. Докато се научим на демокрация (да сме отговорни сами за живота си и за решенията които вземаме) така ще живеем. Никой не ни е виновен че търпим всичко това - и от Москва, и от Вашингтон, и от Брюксел, но най-вече от София. Между другото не знаех че европейците са от друга "раса".
  • 14 друга раса сме!

    5 14 Отговор
    АМИ ДА ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ЕВРОПЕЙЦИ, А БЪЛГАРИТЕ СМЕ С ИРАНСКИ ПРОИЗХОД!!! ИРАНЦИТЕ СА НАШИ БРАТЯ!!!
  • 15 Кики

    14 0 Отговор

    До коментар #10 от "520 zender":

    А ма нали се сещаш, че ако на нас не ни пука, то никой друг няма да се затича да ни направи доброто. И точно затова, че само наблюдаваме нещата около нас и не реагираме спрямо нуждите си ще си живеем в тая наистина сбъркана държава.
  • 16 до Maurice

    16 9 Отговор
    Преди да влезем в ЕС бяхме много по-добре! Най-добрите години за България бяха 2001-2005, тогава имаше икономически подем!
  • 17 до Кики

    3 20 Отговор
    А защо да правим нещо? Аз може да искам тази държава да пропадне, проблем? Ни хората й като хора, ни климатът й като климат - зимата минус 20,
  • 18 Maurice

    8 14 Отговор

    До коментар #1 от "QWERTY":

    Как по точно трупат рейтинг бе ...?Нали сега БСП тръби на всеки че ще настъпи криза,поскъпване на горивата и правителството е виновно.Нали всички скачат за това че е театрална постановка!!Ако беше въпрос на рейтинг,то ББ веднага щеше да спре с тази "театрална" кампания и да се направи на мил и драг.Ама явно много комуняги се навъртате и тука,което само ми напомня на времената далеч от БГ и от българите най-вече!!
  • 19 до Кики

    7 17 Отговор
    А защо да правим нещо? Аз може да искам тази държава да пропадне, проблем? Ни хората й като хора, ни климатът й като климат - зимата минус 20, лятото плюс 40 - това нормално ли е? Трябва да си сменим чипа само тогава БГ ще се оправи!

    Коментиран от #21

  • 20 vladimir.cankov

    21 6 Отговор
    "Преди да влезем в ЕС бяхме много по-добре! Най-добрите години за България бяха 2001-2005, тогава имаше икономически подем!"

    ТАКА СИ Е! ТОГАВА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА БЯХА НИСКИ, ЗАПЛАТИТЕ ГОРЕ-ДОЛУ КАТО СЕГАШНИТЕ, ПО-НИСКИ ДАНЪЦИ И ВСИЧКИ ЦЕНИ БЯХА ПО-НИСКИ ОТ СЕГА!!!
  • 21 Кики

    13 2 Отговор

    До коментар #19 от "до Кики":

    Това с климата не знаех че е БГ проблем само. :)) Щом е така ще смениме само терморегулатора на местна почва. А държавата е пропаднала отдавна, щом това те прави щастлив, ок. Чипа явно е при руснаците, но като знам колко са зле с електрониката май нищо хубаво не ни чака
  • 22 до Кики

    8 11 Отговор
    Ако не бяха руснаците да ни освободят от турците, щяхме да носим фесове!
    А относно климата - в Чехия е много по-хубав (за лятото говоря, зимата е същата мразовита като тук!)

    Коментиран от #24

  • 23 Big Dick

    10 11 Отговор
    ЩО МИ СЛОЖИХТЕ МИНУСИ? И УЧЕНИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ПРОИЗЛИЗАМЕ ОТ ИРАН /ДРЕВНА ПЕРСИЯ!!! НЯМАМЕ НИЩО СЛАВЯНСКО, НИТО МОНГОЛСКО!!!
  • 24 Кики

    18 4 Отговор

    До коментар #22 от "до Кики":

    А като 50 г. носехме петолъчки докъде я докарахме? И проблема е че продължаваме. Разсъжденията ти за климата са просто смешни, а като не ти харесва климата и хората върви на друго място.
  • 25 Марио

    12 1 Отговор
    Абе важното е на Лукойл да им е добре големи сме егойсти ние "малките" хора....

    ((((сарказъм)))))
  • 26 до Кики

    6 13 Отговор
    Ок, ще ида на друго място. Но не е преди да продам България за 5 лева! Хахахахахаха!

    Коментиран от #27

  • 27 520 zender

    10 2 Отговор

    До коментар #26 от "до Кики":

    Ма то това е на мода сега-да се продава.На кой му пука че преди 140 години хората са ляли кръв за тази страна..
  • 28 ADOLF HITLER

    6 8 Отговор
    Ок, ще ида на друго място. Но не е преди да продам България за 5 лева! Хахахахахаха!
  • 29 STFU ;]

    23 1 Отговор
    Само българин може да продаде нещо от което печели, непомня кога тоя Иван Костов продаде този завод за 100 милиона, което е жълти стотинки за 20 години труд, както и друг народ да направи такава глупост!
  • 30 kusoagaki

    11 3 Отговор
    Пак театрални постановки , пак лъжи , пак глупости.Скоро заминавам завинаги извън България ,но се надявам някой ден като се върна положението да е друго и да се прибера с усмивка в тази красива България пълна с корупция.
  • 31 Аз

    25 3 Отговор
    Педе***ка ви работа ей, за какво им връщате лиценза на тия .Нали имало още над 200 вносителя на гориво в България, подпишете договори с тях и не давайте лиценза на Лукойл докато не си направят нещата както трябва.Натискайте ги до последно !
    Ама защо ли се нервирам.... в България наказание има само за прошляците без пари като мен.
  • 32 до Кики

    3 3 Отговор
    Ок, ще ида на друго място. В чужбина ако не друго, поне по обществените тоалетни и по превозните средства няма употребявани презервативи и петна от семенна течност!
  • 33 Do до Кики

    2 6 Отговор
    Tdkd e, v Bulgariq horata si biqt 4ekii navsqkade, dori po transporta i na ulicata!
  • 34 до kusoagaki

    16 6 Отговор
    То България може и да има красива природа, но хората са гадни. Пък и не е само тя с хубава природа в целия свят!
  • 35 kusoagaki

    4 6 Отговор
    Аз често спирам да зареждам на бензиностанции Лукойл. И ходя до тоалетните и там свършвам, като пръскам семенната си течност навсякъде, веднъж даже напръсках ръкохватките на чешмата с нея и огледалото.

    Коментиран от #38

  • 36 ТРОШАЧА

    20 1 Отговор
    ЗА РЕШЕНИЕТО НА СЪДА СА НАТЕЖАЛИ ... !? ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА НАТЕЖИ ЗА РЕШЕНИЯТА НА СЪДА ??? БАНКНОТИ ! И ТО В ПРИЛИЧНО КОЛИЧЕСТВО ! ЧЕ ТОЙ ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ( син на ботевградски партиен секретар) РАЗДАВА И СПОНСОРИРА ПОЛИТИЦИ И ПАРТИИ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ТА НАШИЯ НЕБЕЗИЗВЕСТЕН В ЦЯЛА ЕВРОПА СЪД ЛИ ЩЕ МУ СЕ ОПРЕ ? ФАКТ Е ЧЕ ЩОМ НЕ СИ ИЗПЪЛНИЛ ЗАКОНОВИ РАЗПОРЕДБИ ТРЯБВА ДА СИ НОСИШ ПОСЛЕДСТВИЯТА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВИ ЩЕТИ ЩЕ ЩОНЕСЕШ ОТ ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ! АМИ ТО И ДАНЪК ПЕЧАЛБА ТЕЖИ И ДДС ТЕЖИ И Т.Н. АМИ ДАЙ ДА НЕ ПЛАЩАМЕ И НИЕ ЗАЩОТО ИМАМЕ ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ С ДРУГИ ФИРМИ И ТАКИВА ПЛАЩАНИЯ ЩЕ НИ ПРИЧИНЯТ ЗНАЧИТЕЛНИ И ТРУДНО ПОПРАВИМИ ЩЕТИ ? ТА КОЯ КАЗВАТЕ БЕШЕ НАЙ - БЕДНАТА И СДУХАНА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ... ?
  • 37 до kusoagaki

    1 11 Отговор
    а туй нищо, аз всеки път като спирам да пикая на магистралата лъскам и хич не ми пука кой ме вижда, даже нарочно се обръщам към пътя, за да ме виждат. Човешко е да ти се дотакова като караш на дълъг път и седиш твърде дълго време, колегите шофьори ще ме разберат.
  • 38 kusoagaki-Real

    7 2 Отговор

    До коментар #35 от "kusoagaki":

    Ей стига си дрънкал глупости под чужда самоличност.
    Като нямаш какво умно да кажеш по-добре неказвай нищо!
  • 39 иво до "до kusoagaki"

    2 10 Отговор
    Пф, ти пък намери с какво да се хвалиш! А на бас, че не си правил като мен - виднъж докато шофирах на един селски път се изхвърлих в панталоните без изобщо да се пипна, само със силата на мисълта.
  • 40 2FAST 2 FURIOUS

    3 16 Отговор
    ОТЪРВАХМЕ СЕ,ДАНО ДА ПРОДЪЛЖИ ДА РАБОТИ ЩОТО АКО ГО СПРАТ И ПО4НАТ ДА ВНАСЯТ ГОРИВА ОТ ГЪРЦИЯ ИЛИ РУМЪНИЯ,ТОГАВА ГОРИВОТО ЩЕ БЪДЕ НЕ 2 ЛЕВА А 2 ЕВРО
  • 41 до 2FAST 2 FURIOUS

    12 2 Отговор
    Дори Румъния е по-добре от България и дори те имат по-високи заплати от нашите!

    Коментиран от #43

  • 42 Мишо

    9 5 Отговор
    Руснаците не са ни братя, ние сме с произход от Иран - древна Персия!
  • 43 2FAST 2 FURIOUS

    3 4 Отговор

    До коментар #41 от "до 2FAST 2 FURIOUS":

    ТО ХУБАВО 4Е ИМАТ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ОТ НАЩЕ НО И ГОРИВАТА НЕ СА ПО ЕВТИНИ ОТ НАЩЕ И АКО ПО4НАТ ДА ВНАСЯТ ОТ ТАМ И ЩЕ ГО ............
  • 44 real

    10 6 Отговор
    НАЛИ ВИ КАЗАН, ЧЕ ЦЯЛАТА РАБОТА Е ЕДИН ЦИРК, ПИ АР АКЦИЯ, ЗА РАЗВЕСЕЛЕНИЕ И УЩЪРБ НА НАРОДА. КОЙ ЩЕ ЗАГУБИ ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА - НАРОДА ЩЕ ПЛАЩА, А КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ - това ви е за домашно!
  • 45 1212122

    9 6 Отговор
    Пич къде ги видя тези еврофондове бре?! Знаеш ли колко пари внасяме ние в еврофосъюза под формата на вноска?! Имаш ли представа ,че даже неможем да си усвоиме сумарно парите които внасяме камо ли да ни издържат евро пари!
    Иначе какво да кажа, нищо неочаквано и сценария е повече от добре подготвен. Ето сега лошия съд заради който ни критикуват от евроинституциите пак ни пречи да си вършиме работата. Горе доло това ще е есенцията от изказванията на месията следващите дни. По-интересно е как иначе мудната съдебна система, която не действа под натиска на никое правителство се самосезира за по-малко от седмица и взе решение през почивните дни!
  • 46 1212122

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Maurice":

    Горното беше до теб!
  • 47 2FAST 2 FURIOUS

    4 17 Отговор
    АКО НЕГО ВЪРНАТ ЛИЦЕНЗА,ТОГАВА 2,51 ЗА ДИЗЕЛА И 2,52 ЗА БЕНЗИНА ЩЕ НИ СЕ ВИДЯТ ЕВТИНО,И ТОГАВА ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ И ЩЕ СЕ МОЛИМ ДА ПАДНЕ НА 3 ЛЕВА

    Коментиран от #49

  • 48 Гошо

    5 3 Отговор
    Ще го върнат как иначе.Като летищата,а след 1 месец и останалият транспорт ще изпиташе недостик и ще се получише още по голяма спекула с цената.
    То и без това сладаме по 80 литра на месец.Ако станеше 3.5лв ще слагам 30 литра и без това наблягам вече на колелото.
  • 49 Maurice

    14 2 Отговор

    До коментар #47 от "2FAST 2 FURIOUS":

    Абе те и сега си вкарват хората горива,ама това че не знаеш,не значи че не го правят.А щом внасят,значи са на печалба!!Смятай тогава на колко могат да предлагат горивата от Лукойл!!Та те печелят много повече от вносителите.При условие,че не плащат и данъци,а вносителите го правят,то се замисли кой граби народа в този момент!!Писна ми от коне с капаци,хора без собствено мнение....
  • 50 kibika

    7 4 Отговор
    Пак ще го вземат.......
  • 51 user

    20 2 Отговор
    Много шум за нищо - това е характерна черта на управляващите. Хем печелят точки от това, че уж им взимат лиценза, хем сега не са виновни, че им го връщат - еми защо не си изпипаха нещата предварително, знаели са, че ще им го върнат и затова беше този театър. Резулат има ли - не ! Значи кипя безмислен труд и ни занимаваха с глупости ! А след като минат тези простотии цената на горивото отново ще скочи, а управляващите ще кажат - ето, искахме, ама съдът ни е виновен ! Писна ми от лицемерие и евтин популизъм ! Лукойл хранеше всички правителства досега и не виждам това да се е променило - хранят ги с високите ацкизи, с некачественото гориво и безумно високите цени, на който Лукойл доставя горива на държавният апарат и общините !
  • 52 готин

    3 10 Отговор
    Ако ще продължава така си искам ндсв-то, при тях поне цените бяха много по-ниски!
  • 53 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    3 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 54 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    2 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 55 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    2 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 56 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    2 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 57 d

    2 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 58 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    2 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 59 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    3 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 60 du

    3 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 61 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    3 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 62 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    3 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 63 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    3 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 64 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    3 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 65 D

    4 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 66 DURRRRRRRRRRRRRRRRR

    4 1 Отговор
    DURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • 67 bat vas

    10 1 Отговор
    vzemat posle go vra6tat ... ba.i nekadarnicite napalniha im gu6ite i aide pak ... ba.i darjavata smotana ...
  • 68 Mercedes-Benz

    12 3 Отговор
    Не съм се и очудвал,че така ще стане! Айде хората от mobile.bg да пуснат една анкета с големината на рушвета,който е бутнат на тия от административния съд и да гласуваме с колко пари са се нагушили! Има ли навити???
  • 69 cccc

    2 9 Отговор
    Nema 6ans darjavata sre6to lUKOIL,prosto bitkata 6te e dosta ne ravnostoina,prekaleno sme sme6tni ve4e 4e da se z7bime na takava imperia kato LUKOIL
  • 70 LiRiX

    13 1 Отговор
    Трябва да вземат лиценза на Лукойл! Щом не играят по правилата - няма лиценз!

    Лукойл не е единствения вносител на горива в България, въпреки, че е в момента държи над 50% от пазара на едро...
  • 71 1

    5 5 Отговор
    Май още има хора които си мислят ,че някой се е опитал да им вземе лиценза. Как Боко ще вземе лиценза на човека който го финансира. + Това даже и да беше наистина момента с взимането на лиценза държавата е абсолютно зависима от Лукойл поради простата причина ,че инфраструктурата на държавния резерв е в пределите на нефтохима.
  • 72 Maurice

    17 0 Отговор
    Танов каза в едно интервю от днес,че Лукойл са внесли жалба в съда днес в 9:00 и в 10:00 вече лиценза им е върнат.Явно съдът може да работи,когато се раздават луди милиони под масата,а когато има убит бедняк,то процеса се влачи по 5-10 години.
  • 73 HEMI

    9 2 Отговор
    Всичко това е театър ,прикриват нещо.
  • 74 velislav

    2 2 Отговор
    Сега какво трябва да направи премиера на България? Г-н Премиера казва, че закона е над всички т.е. съда връща неправомерно взетия лиценз. Какво се случва с хората взели неправомерно лиценза? Тези хора са управленци на държавата, а собствения им съд казва,че те грешат.Как се назовава такава ситуация?
  • 75 Public_Owner

    2 1 Отговор
    МАФИЯ, но под мафия маста от хора подразбира, нещо различно от правителствата, нещо независимо. Точно обратното - мафията е в политиката и винаги е била, затова не е и въобще чудно това развитие на нещата.... никой нищо не може да им направи на петролните магнати и монополите им, както и на банковите картели, те всички са над правителствата и те слагат политиците, затова никой не може да гъкне, само прах в очите на хората, а даже и затова не им пука вече..... не очаквайте нещо да се оправи, при такива ненормалници които са превзели света, особено в БГ с нашите протести ако чакаме, за 1-2 часа в събота и неделя..... а и да имаше по големи размирици, шпак няма да се оправи, най-много да ги почешаме, сещате се за какво... ако има големи протести го обръщат на гражданско неподчинение и/или едва ли не революция, и пак потърпевшите сме ние - обикновените хора, или по точно робите на системата, робите на банковия елит.
  • 76 ali

    5 2 Отговор
    vsi4ko e politika razberete ve
  • 77 ALI

    8 3 Отговор
    RAZBERETE BAT BOIKO GO NAPRAVI TOVA ZARADI IZBORITE RAZBERETE LUKOIL TAKA ILI INA4E VSYAKA GODINA SPIRAT ZA PROFILAKTIKA APAK SEGA GI SAVMESTIHA DVE TI RABOTI.SAS OGOVARYANE SAS BAT BOIKO.TAKA 4E NE SE ZABLOJDAVAITE PARITE IGRAYAT IGRATA.BOIKO BIL SPRYAL LUKOIL ZA VPE4ETLENIE NA NARODA.AZ TOVA NAPRAVI.A PAK PAK GO PUSKAT KATO MU SVAR6I PROFILAKTIKATA.TOZ BOIKO ZA MAIMUNI NI VZEMA.

    Коментиран от #81

  • 78 pppppp

    3 1 Отговор
    trq6e napravo da sprat lukoil i nqkoq druga po suvesna firma da probie ne tiq skapani kojuderi
  • 79 лека корекция

    4 0 Отговор
    Не го връщат, а спират предварителното изпълнение на акта с който е отнет. Ето в едно изречение Ви обясних всичко. Ще се радвам да следите делото в края на месеца.

    Коментиран от #80

  • 80 Maurice

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "лека корекция":

    Лукойл работи ли на пълни обороти както си работеше преди??Работи!!! Тогава тези правни КОРЕКЦИИ си ги запази са себе си.По на.раните ни закони може да се води и полутюлен/полупапагал,но всичко е по старо му.Как не разбрахте,че не ББ определя колко да са ви заплатите при частника и колко да са цените на горивата от Лукойл!!Когато някой се опитва да въведе ред в тази държава и да се спазват и тези на.рани закони,то вие като типичните празноглавци почвате да търсите под вола-теле! Вие слушайте Станишев какво обещава,пък си знайте,че никой не може да ви даде това,което аз мога да ви обещая!!!
  • 81 hhaahah

    0 1 Отговор

    До коментар #77 от "ALI":

    хахахахахахахахаххахах вярно е