Last news in Fakti

23 Април, 2024 13:37 621

Екипът на ЕТЕМ се срещна с партньорите си от цялата страна

Компанията представи изцяло нова възможност за избор на алуминиеви системи с прахови покрития Клас 2

Екипът на ЕТЕМ се срещна с партньорите си от цялата страна - 1

На специално организираните срещи в градовете Варна, Русе, Пловдив и София, ЕТЕМ успя да събере партньорите си от цялата страна. Пред повече от 400 представители на бранша компанията презентира най-новите си продукти и решения, както и различни възможности за развитие на индустрията.

Екипът на ЕТЕМ представи изцяло нова услуга/инициатива за избор на алуминиеви системи с прахови покрития Клас 2 при конкурентни условия. Тя е инициирана с цел да даде добавена стойност на готовият архитектурен продукт, който получават крайните клиенти на системите ЕТЕМ, на преференциални цени.В момента кампанията предлага специална селекция от 13 актуални цвята прахови покрития Клас 2.

Инициативата е резултат от колаборацията на ЕТЕМ с компаниите Деаколор и Апело, и е подход, който е иноваторски и за първи път се случва не само в България, но и в Европа. Трите компании обединяват усилия и ноу-хау, за да предложат не само конкурентна услуга, но и експертиза с цел постигането на най-високо качество алуминиеви системи с безкомпромисно и устойчиво във времето покритие.

Новата услуга е част от стратегията на ЕТЕМ за повишаване на обслужването и генерирането на добавена стойност към пазара, на предлаганите системи и решения. Алуминиевите архитектурни системи на компанията са разработени да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Последващата обработка и прахово покритие са изключително важни за качеството на тяхната повърхност и финална визия. Праховите бои са не само въпрос на стил и дизайн, те целят постигането на висококачествено и дълготрайно защитно покритие на профила.

Възползвайки се от новата възможност и експертиза на ЕТЕМ, Апело и Деяколор, производителите и крайните клиенти на алуминиеви архитектурни системи ще бъдат сигурни във високото качество на крайния продукт и в същото време ще си осигурят по-висока устойчивост на цвета и дълготрайност на целият продукт.