Last news in Fakti

28 Март, 2024 07:47 2 470 9

Родителите на Ивана от Дупница дават 50 000 лева награда за откриването ѝ

  • ивана-
  • дупница-
  • издирване-
  • изчезнала

Издирването на момичето продължава

Родителите на Ивана от Дупница дават 50 000 лева награда за откриването ѝ - 1
Снимка: Нова телевизия

Вече повече от месец 17-годишната Ивана от Дупница е в неизвестност. Тя изчезна на 22 февруари, когато си тръгна от училище, оставяйки там мобилния си телефон. Последваха акции на полицията, хиляди доброволци опитаха да помогнат, но следа от момичето така и не се откри. Родителите ѝ призоваха неколкократно за помощ, а сега вече са готови да обявят и парична награда в името на това Ивана да се върне у дома.

„Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи мястото, където се намира Ивана и това доведе до намирането ѝ. От момента на изчезването ѝ нямаме никаква информация за нея”, Това заяви в ефира на „Здравей, България” по "Нова телевизия" бащата на Ивана Георги Георгиев.

По думите му парите ще бъдат дадени на човека, който намери и доведе 17-годишното момиче. „Тя не е при близки”, категоричен е мъжът.

„Решихме да обявим паричната награда, защото повече от месец детето е в неизвестност. Полицията работи по всички версии, включително отвличане или че тя се укрива”, посочи майката Мария Георгиева.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдър

    12 3 Отговор
    ей сега ще я намерят набързо
  • 2 Гост

    24 1 Отговор
    По-добре да наемат една частна агенция, така наречения детектив. В България, почти всички се занимават с изневери, но има и бивши служители на системата, които могат да свършат работа.
  • 3 Голяма

    8 4 Отговор
    сума , нямат вид на заможни хора..... Има някаква мистерия във всичко !
  • 4 най-сигурно е да бъдат

    11 1 Отговор
    прегледани всички камери . за 2 месеца назад . така ще открият всичко . 50 бона не са малка сума . и в чужбина имат камери . ако се е срещала с някой, то ще се разбере . това е .

    Коментиран от #6

  • 5 Ломския

    4 3 Отговор
    Този който предлага тези пари дали ги е виждал някога в живота си.............освен да изтегли заем.

    Коментиран от #7

  • 6 прав си

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "най-сигурно е да бъдат":

    Дупница е близо да западната граница. Сега остава да преценят къде и кои камери да преглеждат.
  • 7 дори и така да е

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ломския":

    Това не е твой проблем.
  • 8 Служител на МВР

    6 9 Отговор
    Хайде вече престанете с тази олигофреничка Ивана. Родителите да сия търсят, след като не са направили необходимото за нейното лечение и гледане. На хората просто им омръза да слушат за нея.
  • 9 Габи

    3 1 Отговор
    Ако някой е виновен за изчезването на момиче и знае къде е никога няма да отиде да каже или да я върне след като получи лично парите. Какво следва за него?Безнаказ ли ще бъде?Наивно предложение.