Last news in Fakti

20 Април, 2024 09:16 740 4

Кание Уест е разследван за побой в Лос Анджелис

  • кание уест-
  • бианка ченсори-
  • побой-
  • сбиване-
  • разследване

Мъж твърди, че Кание го е нападнал на улицата

Кание Уест е разследван за побой в Лос Анджелис - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Властите в Лос Анджелис съобщиха, че са започнали разследване за участието на рапъра Кание Уест в предполагаем побой, информира Sky News.

Според изданието полицаи са били повикани на булевард "Сънсет" около обяд по-рано тази седмица, след като са получили сигнал за инцидент. Когато униформените пристигнали, установили, че малко преди да се появят Кание Уест, който преди години промени официално името си на Йе, е бил на мястото. Предполагаемата жертва, неидентифициран мъж, казал на полицаите, че американската звезда го е ударил няколко пъти в лицето, съобщи говорител на полицията пред медията.

Майло Янопулос, част на екипа на Кание, заяви в изявление за NBC News, че инцидентът е станал, след като съпругата на звездата, Бианка Ченсори, е била "физически нападната".

"Нападателят не се е блъснал случайно в нея. Той поставил ръцете си под роклята ѝ, директно върху тялото ѝ, хванал я за кръста и се опитал да я целуне", заяви Янопулос. "Може да се каже, че тя е била сексуално нападната."

Sky News посочи, че полицията в Лос Анджелис е направила доклад за инцидента от лицето, което е предявило претенции към Уест, но повече подробности не са разкрити.

Кание Уест и Бианка Ченсори се ожениха през 2022 г., малко след като той се разведе с риалити звездата Ким Кардашиян след близо седемгодишен брак.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жителите на слънчака...

    5 0 Отговор
    Са ПОТРЕСЕНИ....
  • 2 Пфффф

    5 0 Отговор
    Грозен гориляк.
  • 3 аве

    5 0 Отговор
    Каква е тази зелена маймуна, която постоянно ни я тикате пред лицето? С какво сме заслужили?
  • 4 Лена

    0 0 Отговор
    🍓 Г­о­р­­­е­щ­и­ ­м­о­м­­­и­ч­­­е­­­т­а­­ ­­­в­­­и ­­о­­ч­­а­к­в­­а­т 👉 ­­­𝗡­­­𝗨­­­𝟮­­­𝟭­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡