Last news in Fakti

27 Април, 2024 04:37 1 397 10

Война в „Един за друг“!

  • един за друг-
  • шоу-
  • телевизия

Враждата между Маргарита и Кристиян, и София и Тихомир, стана публично достояние

Война в „Един за друг“! - 1
Снимка: NOVA
Дългата ръка на закона в най-позитивното любовно риалити “Един за друг” Маргарита и Кристиян обявиха война на сочените за най-големи стратези в любовното имение - инфлуенсърката София и Тихомир, предаде dariknews.bg.

Враждата им стана публично достояние по време на седмичното индивидуално изпитание за нежните половинки във Вилата на любовта, в което те трябваше да отговарят на провокативни въпроси за останалите участници в надпреварата.

Предизвикателството пред дамите представляваше импровизирана игра на карти, където вместо с блъфиране, те трябваше да се справят с трудни въпроси, свързани с техните съквартиранти. По време на изпитанието всяка една от тях трябваше да сподели кой е най-големият стратег в предаването, коя от тях най-често се отмята от думата си и коя двойка най-малко заслужава да спечели романтичното състезание. Това доведе до разкрития за напрежение, предателства и тайни стратегии между двойките.

Само три от двойките имаха възможност да увеличат своите седмични бюджети - фотографите Петя и Дилян, обявената за най-голям стратег сред дамите Сияна и нейният партньор Светослав и мишена номер 1 във Вилата на любовта - София и Тихомир. Вечно усмихнатите Петър и Галена пък изненадаха всички с най-малкото си предложение за сезона до момента на стойност от едва 1 лев.

Днес за кавалерите предстои битка с времето, шума и бебешкия плач, които ще стоят на пътя на една от малкото възможни романтични вечери за тях и половинките им.

Не пропускайте новия епизод на “Един за друг” в събота, 27 април, от 20:00 ч. само по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    4 0 Отговор
    Често за да Успееш в Животът е нужно Късмет да имаш Вуйчо Владика и Джапанки с Връзки
  • 2 Тв критик

    4 0 Отговор
    Това бе става за нищо , не знам кой гледа тази пародия на романтично нещо.
  • 3 😈😈😈😈

    3 0 Отговор
    Да се избиват там нали селяндурите трябва да гледат нещо.
  • 4 Сила

    1 1 Отговор
    ТОВА Е НАЙ СЕЛЯНДУРСКОТО ФОРМАТЧЕ ОТ ВСИЧКИ СЕЛЯНДУРСКИ ФОРМАТИ ПО ТВ..... С НАЙ ДИВИТЕ И ПРОСТИ СЕЛЯНДУРИ.....ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ В БГ то НА ПРАКТИКА НЕ СА ОСТАНАЛИ ИНТЕЛИГЕНТНИ И ОБРАЗОВАНИ ЧОВЕЦИ......!!!
  • 5 СМЕХОРИИ

    0 0 Отговор
    Ами толкова им е акъла,... т.е. жажда за пари
    Честно, не го гледам това нагласено предаване, само прочетох статията, остава за да изгладят отношенията трябва да си ги разменят и да се укротят най-сетне
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.