Last news in Fakti

26 Декември, 2014 11:25 4 983 4

Загадъчно мобилно устройство от Kodak

  • kodak-
  • смартфон
Марката Kodak анонсира едно странно мобилно устройство, което ще бъде разкрито изцяло по време на предстоящото изложение CES 2015. Това, което на този етап споделят от компанията е, че иновацията е предназначена за любители на фотографията, които чрез въпросното устройство ще могат да снимат, редактират и споделят снимки.
 
Според специалистите най-вероятно става дума за нещо като смартфон и таблет, работещ на операционната система Android. Очакванията са обаче, устройството да стане по-привлекателно на външен вид от показаното на първия рендер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 0 Отговор
    Това е като нещо , произведено през 2000-та.... При положение, че такива приложения има за всеки един смартфон + камерите стават все по-висококачествени, то Кодак ще трябва доста да се постараят, за да го купува това нещо....
  • 2 шруум гъбков

    1 1 Отговор
    най-вероятно пак ще фалират
  • 3 Ехаа

    0 1 Отговор
  • 4 Дедо Лаинорлян

    0 0 Отговор
    УЖАС . Че моята нокия 3310 изглежда по цветна от тва дърво . Кое му е специалното на тел с незнайна камера и параметри . То с 1 клик споделяш в днешно време (за непросветлените от кодак)