Last news in Fakti

7 Януари, 2015 12:11 3 735 4

Ето го първия смартфон на Kodak

  • kodak-
  • смартфон-
  • im5
Малко преди изложението за електроника в Лас Вегас, компанията Kodak пусна един тийзер с новия си смартфон, който предизвика много негативни коментари. Сега въпросното устройство беше представено официално и както се вижда от снимките, няма нищо общо с този от предварително разпространената снимка.
 
Апаратът се нарича IM5 и е съвместна разработка с Bullitt Group. Устройството може да се похвали с напълно прилични характеристики. Дисплеят му е с размер 5 инча, а резолюцията му е 1920х1080 пиксела. Разполага с осемядрен процесор с тактова честота 1.7 гигахерца.
Оперативната памет е 1 гигабайт, а вградената - 8 гигабайта. В IM5 са налични още слот за microSD (до 32 гигабайта) и операционна система Android 4.4 KitKat. Въпреки очакванията, камерата се оказа най-голямото разочарование за феновете на марката. Тя не е лоша, но не превъзхожда тези на аналозите.
 
Всъщност камерите са две - фронталната за селфита и видеоразговори е 5-мегапикселова, а основната - 13-мегапикселова. Kodak IM5 ще постъпи в продажба през първата четвърт на годината, а неговата препоръчителна цена ще е $249.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УИЮ

    1 0 Отговор
    Учакваѝте скоро и първия смартфон на СМЯНА 8
  • 2 УИЮ

    1 0 Отговор
    Със СМЯНА 8 кифлите спокойно могат да правят селфита на г.зовете си не на мозакъ
  • 3 Богатир

    0 0 Отговор
    По добро ще е от боклуците на самсунг

    Коментиран от #4

  • 4 Аз

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Богатир":

    Не е проблема в Самсунг, проблема е в операционната система. Андроид не работи, пълна боза е. Iphone или WindowsPhone.