Last news in Fakti

8 Март, 2024 17:19 1 993 4

Флагманът на Huawei може да се забави

  • huawei-
  • p60-
  • p70-

Очакванията бяха, че той ще дебютира през този месец

Флагманът на Huawei може да се забави - 1

Дългоочакваната серия P70 на Huawei, която първоначално се очакваше да дебютира този месец в Китай, се забави, като нови слухове от страната сочат, че премиерата ще се състои следващия месец, вероятно в края на април.

Първоначално спекулациите в Китай сочеха като причина за забавянето потенциални проблеми във веригата за доставки, което не би било неочаквано, като се има предвид продължителната работа на Huawei в условията на строги ограничения, наложени от правителството на САЩ. Информатор от Weibo обаче опроверга тези твърдения, като заяви, че забавянето се дължи на комбинация от фактори, включително едновременното обявяване на множество продукти заедно с P70. Въпреки закъснението Huawei все пак ще бъде домакин на премиерно събитие по-късно този месец, макар и за различни продукти. Изглежда, че Huawei има натоварен график през следващите седмици.

Що се отнася до предполагаемите спецификации на P70, според съобщенията той ще разполага с 50 MP основна камера с променлива бленда, 50 MP ултраширок обектив и 50 MP телефото обектив с 4-кратно оптично увеличение, допълнени от 6,7-инчов OLED дисплей и 5000 mAh батерия. Всичко това ще работи с процесор Kirin 9010.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.