Last news in Fakti

23 Октомври, 2015 11:02 36 521 43

Путин се качи на най-голямата Lada

  • путин-
  • lada-
  • vesta
Руският президент Владимир Путин реши да изпробва техническите възможности на новата Lada Vesta, като след проведения от него тест драйв показа и отлична техническа грамотност.
 
Путин сподели, че това е една отлична кола, лека за управление и разполагаща с достатъчно динамика, дори и по планински пътища с наклон. Путин сподели мнение и относно роботизираната скоростна кутия на автомобила, като отбеляза бързата смяна от по-горна към по-долна предавка, когато двигателят започне да се мъчи при изкачване, например.
 
Основното преимущество на новата Lada Vesta според Путин обаче е оптималното съотношение между цена е качество. Ще припомним, че Vesta се явява наследник на най-голямата до момента Lada Priora, която бе свалена от конвейерите на АвтоВАЗ през септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 омбре

    1 3 Отговор
    къде отиде ....нанагорнището.... . Умрем от смях

    Коментиран от #11

  • 2 Кобрата

    4 1 Отговор
    Хубава е Лада-та
  • 3 Samuilov

    0 0 Отговор
    Супер мужик в супер лада!
  • 4 драйвър

    1 0 Отговор
    Щом той лично я е изпитал, значи е най-добрата.
  • 5 Не е лоша

    2 1 Отговор
    Ама айде и наш Волен да се качи на руски автомобил. Стига все в западни автомобили са го возели.

    Коментиран от #6, #9

  • 6 кара Лада

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Не е лоша":

    Проблема че у нас Лада дори не се внася, с изключение на онова нещо наречено Нива... не мога и кола да го нарека... селскостопанска машина по скоро.
    Лада Веста купувам веднага, ако има кой да я продава тук.

    Коментиран от #7

  • 7 da be1

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "кара Лада":

    Лада си имат сайт и представителство у нас. Вероятно е възможно да доставят каквото му трябва на човек. Гледам предлагат Гранта, Приора, Калина и Нива.

    Коментиран от #8

  • 8 кара Лада

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "da be1":

    Сайта им не го гледай, от години се продава само Нива. То и един сайт... дело на полуизтрезнял студент.
  • 9 Електрик

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Не е лоша":

    Ето така държавниците трябва да стимулират и рекламират местното производство. Волен Сидеров го возят в Skoda.

    Коментиран от #10

  • 10 amsterdama

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "Електрик":

    Дано скоро в катафалка да го возят !

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Ярослав Станчев

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "омбре":

    Когато кара таварищ Путин нагорнището става равно,а равното става надолу,омбреееее!!!!!
  • 12 Ярослав Станчев

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "amsterdama":

    "Който нож вади от нож умира."
    "Който копае гроб другиму,сам пада в него."
    "Който желае злото на дядя Вова го застрелват чеченци на площада."
    Народни мъдрости.
  • 13 Румен Янев

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "amsterdama":

    Кажи го още 2 пъти и ще ти се върне на 100% ... Ама да се кръстиш така явно не ти е лесно!!!
  • 14 Спиро

    2 1 Отговор
    С този зелен цвят... явно в некой военен завод са я напрайли:))
    Като опция може да се поръча с вериги и въртящ се купол:))
    Чистачката можеше да не се вижда чак толкова, но пък откровено казано, за съветско автомобилостроене си е направо шедьовър.

    Коментиран от #16

  • 15 разбирач

    2 3 Отговор
    за т'ва джудже може тая "кола" да е голяма кола, ама за мен не е:)
    седан голям няма, но хечбек голям има:) все едно хонда да направят голяма кола:) само си мислят малките япончета, че са им големи хондите... даже и да им помагат франсетата на тия алкохолици, то се вижда, че пак ги дялат с теслата тез' "техни" "коли"... да си правят военни технологии и стига са се опитвали с леките коли... цял свят ги знае к'ви са некадърници! то се вижда колко е шофьор путю:) добрият шофьор не застава близо до волана! даже и да е джудже кат' тоя грозен мишок смешен:) ръцете не трябва да са толкова свиди откъм волана! т'ва да е ясно на бъдещите шофьори! а тези дето са свикнали да "щофират" кат' тоя палячо на клипчето така с тая стойка, отивайте на поправителни курсове да ви учат как се шофира!!!
  • 16 някои си

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Спиро":

    На калпъв х... вълната му пречи.
  • 17 разбирач

    2 1 Отговор
    толкова десетилетия отминаха, а тези алкохолици така и нищо не успяха да създадат в автомобилостроенето! само крадат модели!щели да ходят на луната:) колкот' американците отидоха, толкова и пияндурниците ще отидат! седете си на земята и си пийте бе! тия дето водят войни и убиват живи същества, те надалеко никога не отиват!!! даже тези близо 600км от повърхността на земята са им МНОГО! дотам са! пращайте си роботи, за да разглеждате божественото и да цъкате с език и т'ва ще ви остане докато не ви дойде ума за повече:)
  • 18 Косматия

    2 2 Отговор
    Интересно е да го видим този сатрап в по различна светлина.
  • 19 mediator37

    3 2 Отговор
    Нормално е президент да прави реклама на родното производство.
    Преди години конкуренцията набеди чилийското грозде за отровно и Пиночет яде чепка пред журналисти.
    Путин не го мислете.
    16-та година работи император. Слага го на 30 години по-млада от него красавица и световна шампионка по худ. гимнастика Илина Кабаева. Милиардер е от акции на Газпром. Рейтинга му 90%.
    Само да тропне с крак и от земята ще изникнат легиони.
    И сега, ние - въшльовците, ще му даваме наклон на к....
    Кара самолет, подводница, кораб, кара танк. Ама не бил можел да кара Лада, представи си. Не му и требе.
  • 20 БАЙ ГАН4О

    3 3 Отговор
    Путин е супер мъж за разлика от вси4ки вас дето драскате малоумни коментари.Нито един не му е и на малкия пръст.Това е велик държавник,а не комплексар като вас.Като се обърне пала4инката ще се надпреварвате да му ближите г..а,а можеби и нещо друго.Що се отнася до ладата,кой от вас е карал такава,4е да я коментирате.Абе,карайте си 20 годишните голф 2 и се кефете.Между другото то и не заслужавате пове4е.
  • 21 Top Gun Maverick

    1 1 Отговор
    Всъщност да речем в световния рали шампионат карат точно така. А когато ръцете са свити и по-близо до волана, реакциите са доста по-добри. Та всъщност точно това не е грешно.
    Иначе е ясно, че Ладата кола няма да стане. Ама не мислете, че не могат да ги правят, просто това им е политиката и искат да са точно такива. Практически могат да създадат и нечуплива кола, но на кой от тях му трябва това?
  • 22 тоя с голфа 2

    1 0 Отговор
    Бараточка,Голф 2 е кола която вече трудно ще се повтори,а ти щом толкова харесваш Путин земи му извърти една ....!
  • 23 така се прави

    1 1 Отговор
    ние и такава си нямаме,така че не завиждайте.на единия фронт воюва на другия преговаря а на третия реклама прави на местното производство това го може само Путин,най-големият политик в нашо време.
  • 24

    0 0 Отговор
    100% е в пъти по-добра от старите талиги които масово търкаляме в България, друг е въпроса колко е руска тази кола, а Путин си е Путин не може да се отрече че е един от най-силните лидери в света.

    Коментиран от #32, #37

  • 25 дедко

    1 1 Отговор
    това доказва че френските меки китки правят колите на великият путкин нищо повече нищо по-малко....мда жалко.
  • 26 сандокан

    0 0 Отговор
    za6to xlen4ite i pluvate rusnqcite a vie kakvo proizvejdate ta drankate gluposti ne vijdate li vav kakav xaos jiveem kade ni otide darjavata a vie gledate drugite kakvo pravqt pokajete na sveta kakvo mojete tapaci stiga sas tiq prostotii tova 27 godini na vqtara be narode sabodete se i se poglednete kakva jalka kartina sme bre xora taka kakto mislim i deistvame 6te ni otide jivota po dqvolite.
  • 27 разбирач

    1 1 Отговор
    прочетох коментарите след моя... и ето отговора ми: във формула 1 е по-друго и колите са по-тесен кокпит... съвсем друга технология и съвсем различко каране... а и не съм написал, че трябва ръцете да са ПРАВИ :) но не бива да са прекалено СВИТИ както са в случая на джуджето:) целта не ми беше да обиждам путю, а да натъртвам и утежня думите си, за да жегвам с изказ:) относно това, че ние не сме произвеждали коли, то мога да кажа, че българите винаги са прозвеждали коли, но имаше период, когато не произвеждахме:) сега пак правим коли! всъщност много по-хубави отколкото тази руска машина! в случая там колите им ги правят франсетата, а тук китайците ни дават части и ние сглобяваме:) лошо няма! че е добър лидер - така е, но нас българите защо да ни вълнува?! ние трябва да се борим да сложим на власт почтени българи да са ни лидери и да управляват доблестно и да гледат нашите си интереси, а не да коленичат пред путювци и обамовци и други кукли на конци:) не ми дреме кой к'во еб*л, колко пари имал и колко войни е водил!!! има кой да ги съди! от всичкото, което съм написал досега, най-важното е, че кола така не се шофира! просто се опитайте да го разберете, осмислите и накрая осъзнаете! иначе ви чакат навярно разни пътнотранспортни произшествия:) понеже кола със свити ръце НЕ СЕ УПРАВЛЯВА! ...джуджака можел да кара подводница, самолет, танк... да не да:) и сигурно космически кораб може ахам:) той кола не може, та камо ли нещо друго:) ай със здраве и стига сте се увличали по чужди лидери и страни а гледайте нашите лидери и нашата си страна да си оправим!
  • 28 гост

    2 1 Отговор
    Удивително е, че руското творение може да се движи "дори и по планински пътища с наклон"! Малко притеснително е, че роботизираната кутия превключва "когато двигателят започне да се мъчи" :))))
  • 29 бъдещия премиер

    3 3 Отговор
    Путин е пич! Ако не беше той,сега щяхме да се поздравяваме със Салем алейкум и да се молим в джамии.Относно автомобилите ние българите освен да се присмиваме и да даваме акъли друго май не правим.Погледнете комшиите -всички сглобяват и произвеждат масови коли .Ние направихме китайските ,но там я няма масовата кола,2012 г,изгонихме Фиат и Пирели,много преди изгонихме Самсунг и ЕЛ Джи,за Тошиба не искам и да си спомням,че образувам нерви.Опитахме с една фалирала фирма във Варна -Ровър Маестро ,а чехите внасяха с мито по евтини шкоди от нашето родно производство и Румен Гечев е депутат,румъняските забраниха внос на стари дараци и сега там имат сравнително нов автопарк и могат да си позволят да купуват и родните Дачии-Рено,а ние с Боби пием кафе и бистрим политика,футбол и жени.
  • 30 н енд н

    1 1 Отговор
    ако не беше русия сега щяхме да сме 40 милиона държава на обширна територия.
    руските експерименти съсипаха България.
  • 31 ДОЛУ ПУТИН

    1 1 Отговор
    ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ СЕ РАЗПАДА И ИДВАТ КОЛХОЗНИЦИТЕ ОТ МАДАН.
    АКО БЕШЕ ДОШЛА АВСТРО-УНГАРИЯ ЩЯХМЕ ДА СМЕ МНОГО ПО-ДОБРЕ.
  • 32 Пламен Бакърджиев

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от " ":

    Единственото нормално изказване по статията. Що се отнася до (
    н енд н ) явно е скаран с историята. Помислете какво Ви е дала демокрацията в България и ЕС. За повечето от Вас това се свежда до марка автомобил което е много жалко.
  • 33 toni

    0 0 Отговор
    emi taka e sled 500 godini nie sme pak tuka ako ima6e problemi nqma6e da bu de me tuka ...
  • 34 Гост

    1 0 Отговор
    Демокрацията ни е дала правото на избор. Аз лично днес имам избор да съм много неща и на много места. Може би на някои хора им е харесвал фалшивият стандарт преди 25 години, когато е имало ядене и осигурена почивка на морето(за всички без изключение, нищо че някои работят колкото двама други), но днес повечето сме излизли от страната и не е автомобилът, който сме пропуснали, не е дори мързела и това някой да мисли за нас, с което сме свикнали, ние сме пропуснали цяла епоха, през която хората сами са си извоювали правата, свободите, начина на живот. Докато на нас илюзорно ни е натрапен един начин на живот, а нашите родите са им текли лигите по корекома и западната музика, мечтаейки един ден и ние да сме част от този свят. Ето, част сме, но манталитетът ни още гледа назад, когато хладилникът бил пълен с наденица и мръвки за стотинки, новата жигула, която сме чакали 2 години и събирали пари 3-4 е в гаража, но не смеем да я изкараме, че ако се счупи (което е често) няма резервни части и къщата е ремонтирана с материал откраднат от завода. Идилия, но накрая някой трябва да плати сметката, щото няма как само да ядеш, пиеш и да произвеждаш ненужна продукция.
  • 35 фикс

    0 1 Отговор
    русофила с олово в главата се оправя и путин забравя ! ! ! ! !!
  • 36 неутрал

    0 0 Отговор
    Бих си е купил, с удоволствие!За около 8000 евра си заслужава!
  • 37 ох ох ох

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от " ":

    Колев, хващай пътя за Рашъ, бе пич! .асии комунето!
    Апропо, да отговориш на въпроса - защо цял свят бяга на Запад, а не в любимото ти царство! А?
    дее.а и манипулатора!
  • 38 Капитана

    1 0 Отговор
    мога да ти кажа, че позицията на Путин е ПРАВИЛНА!!! Всички стави трябва да са на 90градуса по правило. Въпроса е ,че вие шофирате от хах, задна дясна седалка показва манталитета на турбо БГ Гъзари
  • 39 Миро

    0 0 Отговор
    До 27: Без българите /Не България/ колите много вероятно нямаше да имат алуминиеви джанти,компютри,автоматична скоростна кутия,навигация.Даже в момента в България се произвеждат не малко елементи за автомобилната индустрия.Само с едно не съм съгласен и то е,че сме произвеждали автомобили.Китайският автомобил не е автомобил и на кой му трябваше да прави завод за да сглобява подобно копие на кола в Европа? Браво на румънците с успеха на Дачия и Рено.Браво на турците за цялото лекотоварно автомобилостроене на страната, за Форд,Фиат,Рено и това което правят.Според мен Гриша Ганчев е загубена кауза и трябваше да подпише с концерн с традиции.
  • 40 КОРЕКТОР

    1 0 Отговор
    Поредната ДЕМОП.....ЩИНА ТЪПА.

    Хората им дават възможност да коментърат колата нащите КРАВАРОПОКЛОННИЦИ Путин взели да комментират.

    Егати и комплексарщината жалка !
  • 41 taka e brat

    1 0 Отговор
    какво сте седнали и коментирате демокрацията и кой къде ходил преди и след демокрацията ;;;;;какво било положението преди 30г и какво било сега.....

    коментирайте по темата. Вижте президента какво говори на тема АВТОМОБИЛИ от град ТОЛИАТИ по време на интервюто.
    ДАЙТЕ СИ МНЕНИЕТО ЗА НОВАТА ЛАДА И ТВА Е .....

    цел живот ше се дъвкат едни и същи приказки(комунизми;;демокрации) като стане на въпрос за Русия ; и няква новина свързана с Русия---.
  • 42 Киро

    0 0 Отговор
    To кво да се каже - на всеки му е ясно, че руската кола е таралясник и барутарник, без значение от производителя!

    Кво да се говори за тоя варел, сигурно даже и румънската талига Дачия, е по-добра от това нещо!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.