Last news in Fakti

10 Април, 2016 01:00 3 002 7

Създаването на един Nissan GT-R GT3

  • nissan gt-r gt3

След поредното влизане на "Годзила" в книгата на Гинес за най-бърз дрифт ще ви пренесем в една малко по-различна дисциплина и създаването на състезателен автомобил за нея - сериите GT3. Там мощността на машините е ограничена на 600 конски сили, но подобренията им откъм аеродинамика, стабилност, издръжливост и спиране са значителни. Тази година битката в шампионата ще бъде много интересна поради факта, че много производители се върнаха към него. В борбата за почетната стълбичка ще видим Aston Martin V12 Vantage, новото Audi R8 LMS, Bentley Contnental GT3, премиерното BMW M6 GT3, Cadillac ATS-V.R, Callaway Corvette GT3-R, SaReNi Camaro GT3, Dodge Viper GT3, завърналото се към турбокомпресорите Ferrari 488 GT3, новата Honda NSX GT3 представена преди няколко седмици, Gallardo и Huracan GT3 от Lamborghini, заменилия SLS - Mercedes-AMG GT3, отново от Япония - Lexus RC-F GT3, подобрилия рекорда на пистата Маунт Панорама McLaren 650S GT3 и титанът в моторните спортове Porsche 911 GT3R.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кларитон

    0 2 Отговор
    Трудничко ще му е на Нисана с тея расови бегачки!
    Залагам на японците!
  • 2 Нафарфорий

    1 1 Отговор
    Въпреки че съм фен на НЕяпонското, признавам, че ГТР е хубав......що се отнася за ускорение от 0-100. От там нататък от 0-200, от 0-300 изостава. Особено на драг 1200м там една шестица дето тежи 2 тона го минава!

    Коментиран от #3

  • 3 Пешеходец

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Нафарфорий":

    Де го карат тоя драг 1200м бре друже????? Явно нова дисциплина е нещо?
  • 4 LISAN

    2 0 Отговор
    unlim 500 там е 1 миля
  • 5 Ярослав Станчев

    1 0 Отговор
    Миналата година спечелиха 1000 километра на Пол Рикар и това беше огромен успех за Нисан.Победиха Ауди,Бентли и Порше в това състезание.Но като цяло не се представят кой знае колко успешно.Дано тази година с участието на Хонда,Корвет и Вайпър да се поразбутат малко пластовете,защото на германските марки им стана навик да побеждават.
  • 6 LISAN

    1 1 Отговор
    И 6-тицата бие заводския нисан а самата тя мисля беше с над 200 коня повече ако става въпрос за същата писта

    Коментиран от #7

  • 7 лисичок

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "LISAN":

    Хитрец си ти лисане ама прост.Стокова 6 серия бмв има доста да се напъне да мине нисан гтр и пак няма се получи.3 и 4 серия не се справят пък 6 хич.