Last news in Fakti

11 Август, 2016 10:54 10 600 3

Това ли е Lada XCODE?

  • lada-
  • xcode
Това ли е Lada XCODE? - 1

Това, което виждате на снимките би следвало да е новото руско SUV Lada XCODE. В това ни убеждава порталът Motor-Ring, който изкара на бял свят първото изображение на новия руски кросоувър.

От изданието твърдят, че техен читател им изпратил чрез социалните мрежи тази снимка. За съжаление все още няма повече подробности около XCODE. Към този момент специалистите не могат, нито да потвърдят, нито да отхвърлят появилата се информация и снимка.

Има някои факти обаче, които ни подсказват, че може би пред нас наистина стои дори серийната версия на XCODE, макар на номера да пише, че е концепция.Това ли е Lada XCODE?

Така например през юни, тази година бяха патентовани графични изображения на нова версия на Lada XRAY.

Патентът бе под името Х, а графиката, отличаващата се външно, бе с доста сходна визия с автомобила от снимката. Още нещо любопитно е свързано с това, че от компанията неофициално заявиха, че могат да покажат Lada XCODE още на салона в Москва, който отваря врати след броени дни.

Ако това се случи, то ще се окажат верни и другите спекулации по темата, според които Lada XCODE ще се прави на платформата на Dacia Duster, но външно ще заимства стилистиката на Renault Kaptur. Какво по-добро от това - евтин, достатъчно проходим и добре изглеждащ кросоувър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостер

    0 1 Отговор
    Егати боклука !?

    Коментиран от #2

  • 2 батети

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гостер":

    карай си тогава раздрънканото бмв
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.