Last news in Fakti

1 Февруари, 2010 12:43 2 328 0

Кучета мотоциклетисти

  • любопитно-
  • кучета-
  • мотокрос

Все повече хора започват да осъзнават предимствата на мотоциклетите и да се насочват към този вид превозни средства, но ето, че и най-добрият приятел на човека е на път да стори същото.

Кучето, което виждате на снимките, е осемгодишната австралийска овчарка Опе, която не просто се вози на мотоциклет, а е професионален състезател, лицензиран от Американската мотоциклетна асоциация за участие в мотокрос състезания.

Собственикът на Опе, Майк Шелин, е срещнал доста трудности докато научи кучето си да стои стабилно на мотора, но в крайна сметка се оказало, че в определени моменти то дори му помага. Тандемът вече има десетина участия в състезания, без обаче да се е качвал на почетната стълбичка, но за всичко има време.

Когато говорим за кучета мотоциклетисти, не можем да не споменем и един друг четириног любител на тези машини, а именно Кеш, който пък може да видите на клипа


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА