Last news in Fakti

15 Март, 2017 07:15 3 915 5

Дизайнер на BMW отива в Infiniti

Японската марка за луксозни автомобили Infinity ще замени главният си дизайнер Широ Накамура с кадър, който до сега е оглавявал дизайна на германците от BMW. Накамура прекарва цели 17 години в компанията, но съвсем скоро се пенсионира.

Дизайнер на BMW отива в Infiniti

Историята на Карим Хабиб стартира от университета Макгил в Монреал, Канада, като след това преминава и през колежа по дизайн в Пасадена. Той започва работа в BMW през 98-година и напуска чек през 2009-та, като от там отива в Mercedes, като работи и за подразделението Daimler.

Дизайнер на BMW отива в Infiniti

След само три години обаче, той отново се завръща при баварците, където преминава през всички рангове в екстериорния дизайн. Хабиб създава прототипите BMW Concept CS, CSL Homage и X2, както и X1, а за Mercedes участва в проектите за сегашното поколение на C-Class и новият SMART ForTwo. Явно сега японците са предложили условия, които са трудни за отказване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    7 7 Отговор
    т.е. Infinity смятат рязко да навлязат в производството на ютии
  • 2 гост

    9 2 Отговор
    Моля админите да въведат тест за интелигентност , и само този който може да достигне поне средно ниво на него да се позволява да коментира , иначе се изписват страшни простотии.
  • 3 До гост

    3 1 Отговор
    Е ти па статиите без коментари искаш ги остави..... нека има повод за забавление малко.
  • 4 смех

    1 2 Отговор
    не, не .не, нееееееееееееееееееееее плиииииз стей!
  • 5 малоумния

    0 0 Отговор
    Тва да не е същия дет преди туй беше в Шкода....