2 421 0

Когато има стимул няма невъзможни неща

Ангел Харизанов

Тази сутрин ще ви пренесем в още една гледна точка за историята на един дрифт пилот и механик, за който няма невъзможни неща. Преди шест години, Роб Парсънс с прякора Chairslayer преживява инцидент с кросов мотор, който почти не оставя здрава кост по тялото му. Това води до обездвижване на долната част на тялото му, но не сломява духа му и любовта му към автомобилите.

Той се впуска в направата на ръчно управление за дрифт автомобила му, което може да изпълнява всички функции на педалите и скоростната кутия, а това хич не е лесен процес. След няколко години обаче, Роб успява да го сътвори и да го вкара в употреба в любимия си Nissan 200SX, който има немалкото мощност от над 600 конски сили на колелата благодарение на V8 с компресор.

Освен придобитите умения, които водят до създаването на редица дрифт автомобили, той иска да бъде полезен и на други хора с подобно физическо състояние, които искат да карат любимите си автомобили в ежедневни условия и най-различни дисциплини от моторните спортове. Този човек с несломим дух определено заслужава уважение.


Напиши коментар:


Публикувай