Last news in Fakti

10 Април, 2017 01:07 9 941 4

Ще ви глобят ли с болид?

Изключително забавните и креативни типове за Donut Media ни приковаха вниманието с нещо много интересно - какво ще стане ако паркираме болид на платено място. Машината обаче, хич не е случайна - става въпрос за Indycar-ът на Ивъл Канивъл от 77-ма година. Много от случайните пешеходци го припознават и се изреждат да се снимат с него, но минава много време докато властите му обърнат внимание. На това място колите биват санкционирани в рамките на няколко минути, обаче тук минава близо час до отзоваването на патрул, като реакцията им е повече от комична.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xxx

    10 0 Отговор
    Нормално като няма регистрационни номера, как да регистрират нарушението. За това и никой не спря да се занимава , чак жената накрая спря да огледа дали няма нещо някъде по което да си свърши работата.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Jack Bauer

    8 0 Отговор
    Би трябвало да ни глобят, няма регистрационни табели, няма фарове и мигачи, ... НО само ако ни хванат ;-)
  • 4 Зависи

    6 0 Отговор
    Ако го кара бай-вангал няма ядове, той така си кара и каруцата по Сливница...