Last news in Fakti

13 Април, 2017 18:14, обновена 13 Април, 2017 18:22 36 072 26

С 320 км/ч по околовръстното

  • mercedes-benz-
  • мкад-
  • москва-
  • видео
С 320 км/ч по околовръстното - 1

Държавната автомобилна инспекция на Русия проучва видео, в което според описанието се вижда как момиче кара Mercedes-Benz със скорост 320 км/ч по Околовръстното шосе на Москва (МКАД), съобщава РИА Новости.

Клипът е публикуван в Instagram от потребител с прякора majorka_63. По непотвърдена информация профилът принадлежи на видна представителка на "златната младеж", както в Русия наричат наследниците на политико-икономическия елит.

Наблюдателни зрители обаче подлагат под съмнение както самоличността на действащите лица, така и мястото, където е заснет клипът. Качеството на видеото е изключително ниско, но все пак позволява да се установи липсата на характерната за МКАД бетонна мантинела между платната, а ръката на волана изглежда мъжка.

Московският околовръстен път (Московская кольцевая автодорога) е започнат през 60-те години на миналия век. До 1984-а то съвпада с административните граници на руската столица. Максимално допустимата скорост е 100 км/ч, въпреки че МКАД не се пресича никъде с други пътища на едно ниво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 между платната

    5 17 Отговор
    Мяза на софийското околовръстно, а може и да е Пловдивско или от Варна
  • 2 Естествено

    34 66 Отговор
    Ми естествено е да се кара така - за какво са тези мощни коли иначе?
    Много ми е чудно, кой ще си купи Мерц с 500 - 600 к.с. и ще го кара с 90 км/ч ха ха ха ха!
    Осъзнайте се, нормално е по хубав път и при наличие на мощност да караш с 320, само бай ганьо законодателя не ги разбира тези работи!

    Коментиран от #18

  • 3 Кост

    28 2 Отговор
    Бая здрава ръка за женска (освен ако не е някоя щангистка убита от химия)!

    Коментиран от #13

  • 4 VWandMercedes

    20 16 Отговор
    Аз на нашето в София до 160км/ч съм вдигал, но може и много повече.
    Трябва да е късно вечер, да няма движение и от хубав автомобил 2т+ няма да е проблем 300км/ч.

    Коментиран от #5

  • 5 CL500

    25 28 Отговор

    До коментар #4 от "VWandMercedes":

    Разбира се, че може доста повече. То не, че е за хвалене, ама във Варна с 160 съм си карал м/у 2 светофара, по Аспаруховия мост също. Като си имаш добра кола, не е никакъв проблем да успееш да ги вдигнеш и да успееш да спреш на кратка дистанция. Разбира се, правиш го привечер или нощем, когато няма други коли наоколо да не се пречат, а и ако сгафиш, да се утрепеш само ти, не и някой друг!
    Иначе на магистрала най-много с 260, щото бързо застигаш колите и докато се усетят да се дръпнат, трябва да намаляш или пък идва по-остър завои.
    Но наистина с хубава кола не се усеща, кога си ускорил толкова, малко е хем подвеждащо, хем изкушаващо...

    Коментиран от #14

  • 6 незнайко

    11 22 Отговор
    Щом колата го позволява, има ли значение кой ще я кара , стига да може !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Някой

    21 2 Отговор
    Само ше да е ''Оня '' с неговото беенве ).
  • 9 гост

    42 3 Отговор
    Картинката във всички постсъветски държави е подобна... Бззаконието е нещо нормално и хората си казват "Чудо голямо" както в коментарите тук.
  • 10 MERCEDES BENZ

    13 5 Отговор
    Не знам къде е снимано и кой кара, ама Mercedes-а е чуден, страхотна акустика вади и има много тяга...
  • 11 Ал Купоне

    15 6 Отговор
    Още малко и щеше да литне !
  • 12 3599855555ГЪЪЗ

    10 33 Отговор
    Е КАКВО ВСИЧКИ ДА СА БЕДНИ ДА КАРАТ КОРСИ ПУНДИТА И ПОЛИТА И ДА СЕ МОТАЯТ С 60 И 70.ТОВА ЛИ НИ СЕ ВНУШАВА.АМИ ТАРАЛЯСНИЦИ ЗА ПО 100 ЕВРА НА ПО 20 ГОДИНИ СА МИНАЛИ ТУК ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД И РАЗНИ БЕЗРАБОТНИ СЕ РАЗКАРВАТ КАТО ДЕРИБЕИ И ТОВА ЛИ Е МЕЧТАТА КОЯТО НИ СЕ ВНУШАВА И КАКВА НАГЛОСТ ЗА ПОРШЕ ЗА 100000 ЕВРА И МИРИЗЛИВКОВСКИ ТАРАЛЯСНИК ЗА 100 ЕВРО ЗАКОНА И ОГРАНИЧЕНИЯТА ДА СА ЕДНАКВИ.ТОВА ДАЖЕ НЕ Е И КОМУНИЗЪМ АМИ Е ГАВРА С ЕЛИТА.
  • 13 Jack Bauer

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Кост":

    Ти руска стюардеса виждал ли си?! В руските самолети няма охрана стюардесата изнася по двама нарушители наведнъж :D
  • 14 Shmeker

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "CL500":

    Точно по здрач стават най-много инциденти. Иначе 160 в града и с 1.9ТДИ може да направиш, много коли го могат вече.

    Коментиран от #17

  • 15 Garrincha

    12 1 Отговор
    Пилот на изтребител се прибира с такси. Нашия зад волана натиска газта яко. По едно време летеца бута бакши по рамото и му казва:
    - Колега, като го вдигнеш във въздуха, дай управлението на мен !
  • 16 drun

    5 6 Отговор
    То пък нали по чужбина всички карат с ограничението на ограничение 40 мили карат с 80-100 знаят камерите хората намаляват и пак ускоряват както #2 спомена с хубава и мощна кола защо да не си прави кеф човек, ако е премерен и умерен
  • 17 CL500

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Shmeker":

    Шмекер, не казвам, че е някакво постижение да вдигнеш 160 в града. Все пак с 1.9 тди ми се струва малко трудно да ги вдигнеш и спреш м/у 2 светофара, на булевард без много светофари - да, там няма проблем.
  • 18 Fake

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Естествено":

    И за мен е естествено някой да те спука от бой , само въпроса е ...кой ще е късметлията дето ще му намажеш ръката . Аз лично бих те ощастливил
  • 19 Mario

    2 3 Отговор
    Аз го правя всеки път по Околовръстното или по магистралата само че с RANGE Rover vogue
  • 20 руски

    3 0 Отговор
    Тато и е олигарх
  • 21 Tigar

    5 3 Отговор
    Zatova umirat po patq s tezi visoki skorosti

    Коментиран от #22

  • 22 CL500

    9 3 Отговор

    До коментар #21 от "Tigar":

    Тигре, и 100 км/час са ти достатъчни да умреш, ако не дай си Боже стане нещо. Дори една барака, която се движи със 100 е по-опасна от хубава кола, която се движи с 180 примерно. Просто, защото добрата нова кола (имам в предвид купе или нещо със спортна насоченост) има много добри системи за безопасност, които много ти помагат да не направиш някаква тъпотия. Отделно тези коли обикновено имат по-широки гуми, по-стабилни са, спират много по-добре, а и са по-обезопасени при удар (разбира това има значение до определени скорости). Просто искам да ти кажа, че далеч по-малки скорости са напълно достатъчни да се случи най-лошото, всичко зависи от шофьора, самата кола и останалите коли на пътя (винаги някой може да не те види и да те засече). Затова, ако понастъпваш газта - само при добър път, добра настилка и метео-условия, и минимум други коли.
  • 23 до Cl 500

    3 5 Отговор
    Преди повече от 10 години на Аспаруховия мост,само че от Аспарухово към града точно с пасат 1.9 Tdi съм вдигал 200 той и точно толкова си можеше
  • 24 Лотос

    6 1 Отговор
    На руски журналисти вяра нямам!Иначе подкрепям високи скорости,стига да не ПРЕЧИШ!!!Отделно 320км.ч.за иначе хубавата кола,са и множко!
  • 25 Deathless91

    3 0 Отговор
    Щом МПС-то е мощно задължително се кара малко над ограничението, но 320 е много над ограничението, нека да бъдем реалисти. Карал съм мотор с 260 - нещо, с което отдавна не се гордея и не се стремя към скорост вече... Така, карал съм и с 80 колкото всъщност е ограничението за мотор извънградско и се попиляха да ме изпреварват - къде правилно къде не... Еми най-добрия вариант (безопасен) е 110-130 според мен, по магистрала 150 примерно...
  • 26 ОПС

    1 1 Отговор
    320 с Мерц си е ок, и то без трафик на магистралка...