Last news in Fakti

3 Май, 2017 07:15 2 764 7

Следващият TVR ще звучи страхотно

Следващият TVR ще звучи страхотно - 1

Една харизматична английска марка готви своето завръщане - TVR и то определено ще бъде със стил. Красотите им, които сме виждалипрез годините са нещо много различно и същевременно способно и спокойно можем да твърдим това и за следващият модел, който ще бъде представен през идния септември.

За сега той е наречен T37, но наскоро компанията е запазила името Griffith, като то е регистрирано в графата "автомобили" и "части за автомобили", което може да означава само едно.

Тук обаче, ще говорим за двигателя, който ще можете да чуете в това кратко видео. За база е използван 5.0-литровия Coyote V8 на Ford, който обаче е минал през ръцете на не кой да е, а емблематичната компания Cosworth и те определено са изкарали тембър. Естествено става въпрос за чист атмосферен двигател, защото TVR искат да запазят тръпката и звуковите възможности в техните машини. Още по-доброто идва и от факта, че скоростната кутия ще бъде шестстепенна ръчна.

С напредването на технологиите при масовите автомобили, такива машини ще стават все по-желани от хората, които искат истинско и неподправено усещане и свързване с машината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крачола

    1 3 Отговор
    Ще си го преместя!!!!
  • 2 Е кво

    3 0 Отговор
    това е кола за истински карачи, няма никакви системи освен ABS...чиста доза адреналин !

    Коментиран от #4

  • 3 Ото

    3 0 Отговор
    Те и старите ТВР-и си звучаха страхотно.
  • 4 лаик

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Е кво":

    Сагарис - последния модел нямаше
  • 5 Driver

    0 2 Отговор
    Не звукът е проблема на TVR,а качеството ма изработка.Гледал съм представяне на два-три модела по авто предаванията и интериора им се разпадна по време на теста,двигателите бяха добре защото TVR никога не са правили двигатели а ползват на реномирани производители,но шасито и настройките са правени от абсолютни дилетанти в областта и автомобилите TVR са пословично трудни за управление.На кратко казано ако не се очистиш с нея до две години след като я купиш тя се разпада пред вас и приключва.Не случайно постоянно фалират,по едно време бяха собственост на синчето на руски олигарх,а сега са на някакъв инвестиционен фонд!
  • 6 Shmeker

    0 2 Отговор
    Имаше един TVR преди 10-тина години, задното стъкло беше от плексиглас, навит с видиите за рамката... от вибрации и ползване започна да се пука там където са видиите.
  • 7 dexter

    0 2 Отговор
    TVR е съкращение от Total Vehicle Reliability ... ама в кавички ...