Last news in Fakti

20 Май, 2017 19:54 15 049 4

Пет доходоносни автомобила

Пет доходоносни автомобила - 1

Когато закупите автомобил от шоурума, то веднага след излизането му от него изгубвате голяма част от цената му. Има едни автомобили обаче, на които не след дълго цената започва да се покачва, а в някои случаи определено могат да послужат, като финансов инструмент. Според това проучване, дело на JBR Capital, има пет автомобила, които си заслужават най-много в момента.

Ferrari F355 Berlinetta с ръчни скорости - една от машините на Енцо от 90-те. Тя разчита на 3.5-литров V8 с по пет клапана на цилиндър и има мощност от 380 конски сили. Специфичното за този модел е, че е един от последните масови предлагани с ръчна скоростна кутия.

Първото поколение на Aston Martin Vanquish S. Най-потентната версия на малкия англичанин започва през 2001-ва, но след това получава обновление, което добавя още малко мощност и 5.9-литровият V12 преминава от 450 към 520 конски сили.

Porsche 997 Turbo S - една от последните версии на това поколение на 911. Произвеждан за кратко от 2010-та до 2012-та, автомобилът притежава мощност от 530 конски сили и 700 нютонметра и се изстрелва от 0 до 100 за само 2.7 секунди.

BMW Z8 - само като чуем името ѝ и ни става скъпо. Този автомобил става желана машина още с излизането си на пазара и намирането й е много трудно. Скокът ѝ идва от участието ѝ в поредицата за Джеймс Бонд, като машината се задвижва от двигателя на M5 - 4.9-литров V8 с мощност от 400 конски сили и много привлекателен звук.

Mercedes-Benz 300SL R107 - вече няколко пъти споменаваме тази красота, която представлява един от последните автомобили от класическата ера на германската компания и точно поради тази причина цената на йънгтаймера започва да се покачва стремглаво, като отново са най-ценни последните произведени машини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    29 0 Отговор
    След като закупите билет от лотарията,
    цената му пада до нула.
    Има едни билети на които обаче ,
    цената се покачава.
    Ама то ако е хубаво на нас ли ще се падне?
  • 2 onq s konq

    11 6 Отговор
    И моито беенве скоро стана на 30 години ама цената му много падна!!!!Ас мисла че това е некаква конспираця!!!!Беенвето със сяка година трябва да е по-скъпо ама тука хората явно не разбират от коли!!!
  • 3 японокитайски кошник

    4 3 Отговор
    Още като прочетох заглавието ми стана ясно ,че ще се отнася за немски коли.

    Коментиран от #4

  • 4 F355

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "японокитайски кошник":

    Ферарито ли това бе?