Last news in Fakti

24 Септември, 2017 15:21 2 689 9

McLaren 720S срещу Ford GT с 1000 коня?

Преди няколко дни ви показахме, че новият модел на McLaren е способен на чудовищно ускорение, но какво означава то всъщност? За да ни покажат надгледно, от DragTimes ще го изправят срещу тежък конкурент - Ford GT с мощност от 1000 конски сили, което както и да го гледаме е много. Тук можем да видим до какво водят новите технологии, които водят до понижаване на теглото и повишаване на ускорението и то при завидна разлика в мощността от близо 300 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да живее ONQ

    8 1 Отговор
    Брутален !!!... Вейрончета ... дай ми дай ми ги насам.
  • 2 Toni

    6 2 Отговор
    По честичко пускайте подобни статиии. Елексир за слуха !
  • 3 Sicario

    6 11 Отговор
    Толкова fake е това клипче, че е жалка история
  • 4 Shmeker

    4 0 Отговор
    То се вижда как вървят на равно, но когато сменят предавка макларънът дръпва, предимството на DSG-то или както там са си го кръстили.
  • 5 Бай Оня

    2 2 Отговор
    Нагласена ми се вижда тоя май не дава 100% от Форда. Няма как да изостава с 300+ коня Няма как!!!!!
  • 6 Насо

    1 0 Отговор
    Разликата в конете наистина е огромна, но европееца сие е европеец. Той вади от по 1,3-1,6 по над 200 серийно ,а какво остава за другите технологии по колата. Разните му с-ми и прочие , а американеца гледа 500-600 коня и нагоре да върти гъза колата, а че харчи като камион и не върви колкото европейските няма значение. Но пък цената на Макларън и двойна сигурно спрямо Форда така мисля.

    Коментиран от #9

  • 7 Колумб

    1 2 Отговор
    американски кенеф!!! И ЛАДАТА е по добра от форд! Американците никога не са могли да правят автомобили. Това прави най добре германският инженер!
  • 8 GT1000

    2 0 Отговор
    ГТ-то е 100 пъти по-мъжка кола и сигурно струва повече от тоя нов кенеф.
  • 9 КККК

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Насо":

    Цените на колите ги има още в началото на клипа.Макларъна е 331 хил.долара, а Форда 400 хил.долара.