Last news in Fakti

19 Февруари, 2010 14:16 2 822 2

DUster - къстъм байк от Беларус

  • duster-
  • байк-
  • къстъм

Беларуската фирма Yuri Shif Customs, която е специализирана в създаването на поръчкови байкове, представи последния си проект, наречен DUster, който е получил признание от много световни специалисти в областта.

Къстъм байкът е отличен с титлата „Best Streetfighter” на конкурса Custombike 2009 и е обявен за победител в категория „Best of Show” на изложението Moto Bike Expo във Верона тази година.

DUster е създаден в студиото на Yuri Shif Customs, като в проектирането и изграждането му са участвали 15 души. За момента не се съобщават подробности за байка, но става ясно, че той използва двигателя на Ducati Monster.

Yuri Shif Customs е малка компания от Беларус, която до момента е създала около 30 къстъм байка. Нейните модели се продават на цени от 25 000 щатски долара и се предлагат в магазина American Chopper, намиращ се в Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокича

    6 0 Отговор
    уникален...
  • 2 MaLe_MaShInATa

    1 0 Отговор
    Mashina malee tova e nevijdano :P :P