Last news in Fakti

17 Септември, 2018 12:22 12 734 12

Tesla продава готови базови електромобили на момента

  • tesla-
  • model 3-
  • продажба-
  • услуга

Компанията на Илон Мъск предлага услугата "моментална доставка"

Tesla продава готови базови електромобили на момента - 1

Tesla пуска една любопитна услуга, наречена "моментална доставка". Става дума за автомобилите Model 3, като инициативата се прави, за да може производителят на електромобили да постави рекорд по количество произведени и продадени автомобили за последните четири месеца от годината.

На клиентите, подписали предварителен договор за покупката на евтината Tesla, са разпратени писма, в които се съобщава, че компанията разполага с наличности на автомобили със задно предаване и с предварително определено оборудване.

Ако се откажат от предварителната си поръчка за конкретна модификация и оборудване, въпросните клиенти могат да получат готов автомобил на момента. От tesla обещават, че сделката ще приключи в рамките на един работен ден.

От компанията се надяват, че много от потенциалните им клиенти ще се съгласят на подобна сделка, защото няма да искат да чакат за предварително поръчания си електромобил няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мж23

    14 22 Отговор
    А така . Не остана до 2020 , който купувал дизели и бензин това ще е !
  • 2 гост

    35 7 Отговор
    Това се нарича: "на склад". При тези коли няма възможност за конфигурация, а се купува това, което се вижда. Въпросът е откъде ги имат понеже всяка кола трябва да е произведена по заявка, а така излиза, че щом имат излишни, то явно поръчителите са се отказали от поръчаното. Инак другото обяснение, че продават чужди коли някак не се връзва, ако преди това не са се отказали от тях. Третото обяснение, че произвеждат коли без някой да ги е поръчал само и само да направят бройка звучи много глупаво, защото клиентите ще си чакат, а Тесла ще си чука лесни бройки, абсурдно е. Да обяснят поне откъде имат този излишък.

    Коментиран от #3, #10, #11

  • 3 Driving pleasure

    14 12 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Поредната щуротия на марихуанения бос... явно е забавил още повече поръчките и е наблъскал "лесни" бройки, за да му излезе сметката и да изпълни обещаното, иначе инвеститорите вече ще му резнат зелката и сега се опитва да ги пробутва.
  • 4 Шоо

    38 1 Отговор
    Ех защо закрихме Балканкар. Сега всеки щеше да има по една българска тесла...
  • 5 булгар

    14 7 Отговор
    няма смисъл от скъпи коли бре, аз си купих кадет от 90 година 1.6i и съм супер доволен на газчица ей тва е
  • 6 Бай Х

    6 2 Отговор
    Те щото другите производители колите "на склад" са само и единствено на клиенти които са платили капаро 20% и след това са се отказали. Всички правят коли за "склад". Друг е въпроса Тесла откуде накъде имат свободни мощности за непоръчани коли - ансурдно е при уж големия лист на чакащи
  • 7 Язе

    5 9 Отговор
    Май сме произвеждали на корем базови кашони.Сега се моли някой да ги купи.Ей това е бизнес план.Чакали били 500-600-1млн клиенти.Сега стана ли ясно,че май никой не е чакал.Всичко е било плод на една напушена кратуна.
  • 8 Чичо Манчо

    4 5 Отговор
    Накупих малко велосипеди - 500-600 хил. Ся чекам са издънат с теслАта и ги удавям кат' риби.
  • 9 Зомбирани

    8 3 Отговор
    Явно нещата не са толкова розови, складова база не е изградена, а има налични тесли които никой не иска в момента. Това да не ти е соца, чакаш, чакаш, Москвича идва с едно базово оборудване и или го плащаш или духаш супата. И сега ако попитат лидера на култа откъде се пръкнаха тези тесли при положение че уж правят всичко по поръчка за месеци и години напред, ще даде някакъв идиотски неразбираем отговор или ще изтърси някаква тъпа шегичка, а зомбираните ще блеят от възторг. Истината че някои от зомбираните последователи на култа почват да разбират че царя е гол, а нови членове вече трудно се намират. Догодина като ги удари финансовата криза балона ще се спука.
  • 10 Зорлем

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Най-сетне започна да ти просветва, че май има нещо гнило в Пало Алто и няма как Тесла да са напреки на всичко и всички и техният начин да е правилният, а всички останали да са картелирани идиоти. Като добавим и новината, която все още я няма тук във Факти, че в крайна сметка саудитците явно ще налеят една торба пари в Лусид Моторс, а не в Тесла и ситуацията започва съвсем да "съмрди".
  • 11 некойси

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Или производството на коли с допълнително обурудване отнема повече време, а както стана ясно в началото на годината изостават с предварителните планове за производство.
  • 12 Николай

    0 0 Отговор
    За мен това е един много хитър ход. Времето за производство на една единствена модификация пък била тя и базова ще доведе до скъсяване на времето за производство(може дори на половина). Времето е пари, ще си намали разходите по производството и ще усвой печалбата по бързо...