Last news in Fakti

9 Ноември, 2018 14:15 5 810 12

Rolls-Royce със сервиз в София

  • rolls-royce-
  • автомобили-
  • сервиз-
  • офия-
  • м-кар
Rolls-Royce със сервиз в София - 1

Rolls-Royce Motor Cars разширява още повече клиентската си сервизна мрежа в Югоизточна Европа. „М Кар София“, беше упълномощен със статут на сервизен център от водещия производител на луксозни автомобили Rolls-Royce Motor Cars и вече официално ще изпълнява функциите на официален сервиз на Rolls-Royce Motor Cars Service в София. Той ще извършва всички ремонтни и сервизни дейности на автомобилите от марката Rolls-Royce.

Иво Божинов, управител на „М Кар София“, заяви: “Инвестирахме в опитния ни екип и съоръжения, граничещи с произведения на изкуството, за да успее „М Кар София“ не само да отговори на изискванията на клиентите на Rolls-Royce, но и да ги надвиши“. И допълни: “Чувстваме се много горди, че преминахме през целия труден процес, доказвайки, че можем да отговорим на условията на може би най-добрите, и сега имаме възможност да представяме най-луксозната марка”.

Питър Шопман, регионален директор на Rolls-Royce Motor Cars, коментира: “С неотдавъшното пускане на модела New Phantom и продължаващия интерес към по-неформалния Ghost, броят на автомобили Rolls-Royce в Югоизточна Европа продължава да расте. Добрите първоначалните данни за продажбите на SUV-итата на Rolls-Royce Cullinan ни карат да се чувстваме уверени, че ще увеличим пазарния си успех в региона”. И допълни: “Клиентите от България, както и собствениците на автомобили, които посещават тази вълнуваща част от Европа, вече имат подходящ партньор, с който да се погрижат за сервизните нужди на автомобилите си. Нашата цел е да задоволим нуждите на най-претенциозните клиенти в автомобилния свят, където и да се намират“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ристе

    24 3 Отговор
    По големи некасърници эт М-кар няма.
  • 2 Емил

    10 6 Отговор
    На Ролса сервиз трябва ли му?!

    Коментиран от #3, #5

  • 3 RRC

    21 2 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    Ха ха ! Предполагам само, ще обслужват...масло, филтри евентуално накладки ? За по сложни ремонти едва ли, ще смеят и ще викат "помощ от приятел" ! Тия коли не са за БГ майстори, а БГ бояджии, т.е. зидаро-мазачи категорично са им забранени !
  • 4 Ники

    12 2 Отговор
    Това е добра новина , ще се увеличи бройката на ролсовете в БГ .... Доста хора бягат от коли , дето нямат сервизи в БГ .. щото си е ходене по мъките ... сега и на бентли ....
  • 5 Random

    11 7 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    Че как, всяка седмица влиза там. Британците коли не могат да правят. Примери колкото щеш
  • 6 Глас Народен

    5 2 Отговор
    Дали ще ми оправят Алфата там?

    Коментиран от #7

  • 7 Азззз

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Глас Народен":

    Не само ще я оправят, ами направо ще я ъпгрейднат до Ролс-Ройс
  • 8 Мария

    7 0 Отговор
    ТОВА Е ДОБРЕ .В ДИЛЕМА СЪМ ДАЛИ И АЗ ДА СИ ВЗЕМА,АМА ПРИ ТИЯ РИСКОВИ МАГИСТРАЛИ, МАЙ ЩЕ СЕ ОТКАЖА.
  • 9 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 2 Отговор
    Щом ше се увеличава броя на ролсовете значи ше има още секира за народа че иначе с кво ше се пазаруват ?
  • 10 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 2 Отговор
    Масло и филтри 30 000 евро
  • 11 коня на деси

    2 1 Отговор
    А ролс ройс какъв надценен боклук е няма да говоря. Добре, че е супер скъпо и не е масово.
  • 12 4х4

    3 0 Отговор
    Ами добра новина. Да има такъв сервиз тук никак не е малко, не във всяка европейска страна има. При повреда на ролс -ройс и на някой други луксозни автомобили, сигналът се изпраща автоматично до най-близкия сервиз (страна), до който се намира. Защо това да не е България. А и нашите майстори изобщо не са за подценяване. Винаги могат да импровизират и да побългарят нещо, било то и ролс-ройс.
    Преди време,карайки скания,оставих българин в Гърция,търсеше си работа, каквато и да е. След около година ми трябваха части за камиона и отивам в сервиза на скания там и гледам десетина човека във фирмени гащеризони,наобиколили един камион със свалена кабина и някакъв заваря нещо по двигателя.Човекът беше толкова преведен ,че задникът почти беше излязъл от дънките му а ризата му се събрала на врата и в това положение заваря и около него всички мълчат и само той нещо си говори. Кат се заслушах,реди псувня до псувня и то на български .Оказа се същия човек, дето аз го взех на стоп ,сега тук бил най-големия майстор, щото можел да заварява цветно,а в България не е имал собствен електрожен...Трябва повече да вярваме в себе си.