Last news in Fakti

3 Май, 2019 15:43 6 107 19

VW все пак ще покаже новия Golf през октомври

  • volkswagen-
  • golf-
  • i.d.

Volkswagen планира да започне серийното призводство на осмото поколение Golf в края на третото тримесечие на годината, твърди Automotive News Europe, цитирайки няколко източника от Волфсбург. Премиерата на новата генерация на най-продавания автомобил в Европа пък ще се състои през октомври въпреки слуховете, че е отложен за догодина.

Първоначалните планове на Volkswagen предвиждаха Golf VIII да дебютира на салона във Франкфурт през септември. Като официалната причина премиерата му да бъде отложена бе посочено желанието на компанията да не измества фокуса на вниманието от представянето на първия ѝ сериен електромобил I.D.

Впоследствие стана ясно, че новият Golf ще се забави заради проблеми с бордовата електроника. От Volkswagen отрекоха да са се сблъскали с непреодолими технически трудности и заявиха, че отлагането се налага заради нуждата от отстраняване на бъгове в софтуера на цифровия приборен панел, сензорния екран и мултимедийната система.

Последните слухове от Волфсбург гласят, че от гамата на следващия Golf ще отпаднат тривратата модификация, комбито Variant и "всъдеходната" версия Alltrack. Нищожен шанс за оцеляване има също електрическият e-Golf, чието съществуване ще изгуби смисъл след дебюта на I.D.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    22 50 Отговор
    това е такава кочина и кашоноподобно, че предпочитам да се кача в някое недуразумение на алфа ромео или фият пред него

    Коментиран от #16

  • 2 сектант

    16 33 Отговор
    опа забравих си тоалетната хартия - дачия дъстър е номер 1, да си знаете
  • 3 AUDI

    12 17 Отговор
    Нека голямото плюеме започне сега :D
    И другите автопроизводители вадят интересни модели факт , но нещо което е бест селър вече 45години , плюйте ама само ако можете да си позволите нещо на неговата цена ;) а не ке§еф на релани 100к км

    Коментиран от #5, #11

  • 4 я бе

    16 8 Отговор
    дано наистина не изглежда така!
  • 5 сектант

    20 16 Отговор

    До коментар #3 от "AUDI":

    никой човек, който е със всичкия си би си купил Ауди или Фолксваген

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 AUDI

    9 13 Отговор

    До коментар #5 от "сектант":

    Всеки , който е с всичкия си би искал и би си взел Автомобил (нарочно с главно А) , въпроса е кой може да си го позволи . Говоря за нов , не за 4-та употреба каран от дядо до магазина :D
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 чичо Пешо

    8 3 Отговор
    "В лицето" ми прилича на щурмовак от Федералните войски, особено с тези бели "одежди".
  • 10 Коко Джъмбо

    9 4 Отговор
    И на тоя голф ли електрониката му правят у нас ?
  • 11 карчи

    31 19 Отговор

    До коментар #3 от "AUDI":

    Corolla е по-голям бестселър и се произвежда от 1966г, а голф от 1974 г. Голфът е на почит в България поради редица политико-икономически причини. Това е един от първите курници, които масова започна да се внася у нас след падането на комунизма и поради простата си механика и ниска цена народът реши, че това е "върховна" кола ! Не така стяха нещата с японските коли, които бяха доста по-скъпи за внос и на принципа "гроздето е кисело" бяха обявени за "боклуци". Разбира се не малка роля изиграха и механиците по сервизите, които гледаха японските коли, като голям камък и нищо не разбираха по тях докато технологията на немските машини взаимствана от техниката от Втората Световна война им беше по-позната и близка. Притежавам в колекцията си немска и японска кола от една година и трябва да ви кажа, че по отношение на грамотно измислена и сглобена кола японската превъзхожда с поне десетилетие немската за качеството е излишно да споменавам. Голф просто е една народна митология и сетете се защо бъзикат перничани с това;)

    Коментиран от #12, #13, #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Оня с бмвтата и мерцедесите

    5 14 Отговор

    До коментар #11 от "карчи":

    Единствената прилика между нас е че и двамата ни болят шпагите за фолксваген още повече за голф. Но съм карал и тойоти и голфове като бях по беден студент и голфа е по кола за европа. Сори ти си иазвал мнението и аз си казвам моето демокрация сме. Баща ти е бил на протестите 89та година за да може сега ти да живееш в демокрация и да си пишем каквито коментари си искаме. Имам една е500 8 цилиндрова 2016та седан да обикалям не служебно а и затягат работите с дизелите тука та и тя не е зле пък струва колкото тойотка от същите години и същия клас а е 40 пъти по-кола дай малко по така

    Коментиран от #14

  • 14 Ха ха

    18 4 Отговор

    До коментар #13 от "Оня с бмвтата и мерцедесите":

    Между вас с #'11 няма никаква прилика, като чета какво и как си го написал ти си откровен селяк с претенции и това че си мислиш, че караш някакъв немски "премиум" слушайки чалга на босето не те прави по-малък тъпанар !!! Демокрация вика, мнение е ти мнение ти си обикновен селски бек баце !
  • 15 ПЕРНИШКИ ГОУФ

    4 6 Отговор
    КРАЙ! АРМАГЕДОН ДОЙДЕ! ТВА ГОРЕ Е ТАКАВА ГРОЗОТИЯ, ЧЕ ДОРИ ФИАТ МУЛТИПЛА ЗАПОЧВА ДА МИ СЕ СТРУВА СЕКСИ (((
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хайл

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "карчи":

    Абсолютно си прав 👍👍👍👍
  • 18 Перник баце

    1 2 Отговор
    Те за тва ли в Перник почвали през следващите тримесечия яки празници....тц тц ся разбрах...те VW все пак по добре да си го крият
  • 19 jdm

    9 3 Отговор
    Харесвам японски коли, но голфа си е класика. Няма по-здрава кола от старите голфове.