Last news in Fakti

30 Май, 2012 11:47 71 618 77

Когато арабският дрифт се обърка (18+)

  • инцидент-
  • катастрофа-
  • дрифт-
  • хагуала-
  • саудитска арабия-
  • видео-
  • toyota-
  • camry

Едва ли има автомобилен ентусиаст, който да не е е попадал на клипчета с безумните изпълнения на саудитски дрифтъри в интернет. Хагуала, както са известни високоскоростните лупинги сред кордон от зяпачи по арабските улици, често завършват с жертви.

Бруталността на катастрофата в този клип обаче изисква специално предупреждение. Видео материалът не е подходящ за лица под 18 години и хора с по-чувствителна психика. Публикуваме филмчето единствено заради потенциалния отрезвяващ ефект, който може да окаже върху онези, в чиито представи презрението към правилата е забавно.

ВНИМАНИЕ: Клипът съдържа смърт!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 драйвър

    2 2 Отговор
    Аз това съм го виждал на живо и в София /справка: Бул Брюксел 7 май/
  • 2 кик

    6 1 Отговор
    глупста човешка край нема

    Коментиран от #76

  • 3 FMC

    6 2 Отговор
    Това става, когато си без колан. Нека тия, дето много знаят, да видят как се кара без колани. Тия двамата ( поне толкова видях) нямаше да изхвърчат от колата и впоследствие премазани, ако бяха с колани. Ама к'во да правиш, циганията не е само в България.
  • 4 gost

    3 2 Отговор
    да,ако бяха с колани можеха да останат цели труповете им!
  • 5 Leo

    5 0 Отговор
    В България е пълно с такива кандидат-герои.... :(((
  • 6 FMC

    6 0 Отговор
    gost, клетката на автомобила е здрава. Преобръщането не е толкова опасно колкото челен, страничен или удар отзад. Ясно се вижда, как единият направи няколко салта във въздуха, а другия бе разсечен от врата на колата, защото половината му тяло бе навън! Имах и един приятел, който на 22 години загина точно по тоя начин, защото изхвърча от Москвича си при препобръщане и си размаза мозъка на асфалта. Останалите четирима, които пътуваха с него, макар и без колани, не успяха да изхвърчат от колата и се разминаха най-много с ожулени лакти! Чисто и просто са имали късмет, че и те не са паднали на асфалта! Не ми говори глупости, след като изобщо хал хабер си нямаш от нещата! Да, коланът може да навреди понякога, но не и в случаи на преобръщане!
  • 7 Юлиян Димитров

    0 3 Отговор
    http://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%8F-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BC%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0/127026024080807
  • 8 лошо

    1 0 Отговор
    пълен провал
  • 9 о майгат

    1 1 Отговор
    о боже мой ще карам с 50
  • 10 Tomas

    1 2 Отговор
    Тея пък кво се хванаха за главата като не виждали катастрофа.
    Че и в насрещното кара тоя ахахахаа.
  • 11 Мариян Димитров

    0 0 Отговор
    tva na onq kraka li my frakna 4ak
  • 12 Християн Тодоров

    1 0 Отговор
    Ужас....
  • 13 gogo

    2 0 Отговор
    samo ako moje da mi kajete pri4inata poradi kolata se varteshe kato nz kakvo vyv vyzduha... :(
  • 14 Crusible

    1 0 Отговор
    Гого, причината е скоростта на колата от около 160! Гледал съм много арабски дрифт и с около 150-160 се засилват преди да почнат занасянето!
  • 15 НММ

    2 0 Отговор
    Колата не кара в насрещното, нямам как да кара има бетонна преграда между двете посоки за движение.
    Изглежда че е се движи в насрещното, но всъщност се движи назад и заради излизане извън платното почва да се преобръща!
    Според мен се е движел поне с 250 км/ч
    Върти се така
  • 16 vw gost

    8 0 Отговор
    Вярно се казва по-долу,че ако имаха колани може би щяха не само да не хвъчат на части,а и да останат живи.Понеже може и да получат наранявания,но не и смъртоносни.Е това да е за поука на тези,които си мислят,че коланите са само за пред МВР.
  • 17 Алкапоне Мафия

    1 0 Отговор
    Няма такива хора те със 120-140 дърпат ръчната спирачка и колата кадето отиде братче !!!!
  • 18 гост

    0 0 Отговор
    тва дето изхвърча на асфалта беше ръка а не крак, видя са че на тоя дето първи изхвърча му липсваше ръката и от близкия кадър са вижда че е ръка.за едното заБАЖЛЕНИЕ ... :x:x:x:x
  • 19 Стефан Асенов

    1 1 Отговор
    Многото пари водят до безрасъдак
  • 20 Колан

    5 0 Отговор
    Определено не поставените колани си казаха думата. Добър мотив на Мобиле да пусне тоя клип с цел отрезвяващ ефект, но уви противниците на колана не подлежат на убеждение.
    @4 gost и подобни:
    При висока скорост и челен или страничен удар колата (и тялото) стигат до покой за части от секундата и около метър разстояние, затова и последствията са тежки и често фатални. При тази катастрофа кинетичната енергия се разсейва за около 8 секунди и поне 20-30 метра, затова шансовете с колани са съвсем реални. Наскоро в БГ загина бизнесмен с S-класа точно по тая причина – изпадане от колата. Не случайно се правят и тестове с непоставени колани и резултатът е абсолютно същия като на катастрофата. Гледайте тоя краштест и коментарите са излишни!

    http://www.youtube.com/watch?v=XHFsmsGPDVc
  • 21 fffff

    0 1 Отговор
    http://miravto.com/2007/08/17/samye_strashnye_fotografii_avarijj._esli_u_vas_slabaja_psikhika_luchshe_ne_smotret.html

    Коментиран от #33

  • 22 ффф

    0 0 Отговор
    miravto.com/2007/08/17/samye_strashnye_fotografii_avarijj._esli_u_vas_slabaja_psikhika_luchshe_ne_smotret.html
  • 23 араба

    0 0 Отговор
    за тея живота определено е игра
  • 24 FMC

    4 1 Отговор
    @Колан, единия от краштеста остана в колата и определено щеше да бъде единствения оцелял по случайност. Едва ли би разказвал с гордост тая история, как е оцелял, защото не бе сам. Ако е бил сам, както моя приятел, който почина по идентичен начин, вероятно би разказвал с гордост тая случка. Всъщност, приятелят ми преди това се въртя по подобен начин с друга кола, но тогава оцеля без драскотина. Не си взе поука и вторият път просто нямаше късмет на един завой. Изхвърча от колата, размаза се на асфалта, една година бе в кома и накрая си замина. И сега като возя някой в моята кола и почне да ми се репчи, как той не слагал колан, почва голяма разправия. Добре, че въведоха глоби, та почнах да ги плаша и с това. някои обаче не ги е страх и от глоби. Сега обаче колата ми пищи, като няма колан и искат не искат, слагат :) Писнало ми е от умници, дето им пречи колана. Лично аз съм се сраснал с него толкова години и не мога да карам без колан. Имам чувството, че се изплъзвам от седалката при спиране или в завой. Според мен глобите за непоставен колан трябва да станат колкото глобите за алкохол. Само така ще свикнем да поставяме колани. Друг начин няма.
  • 25 инж.

    4 0 Отговор
    FMC, няма да оспоря важността на поставянето на предпазен колан, а по-скоро задължителността и строгостта, с която и в момента се наказва това "провинение".
    За мен не е нормално глобата за колан да бъде съизмерима с тази за червен светофар. Това означава, че аз непоставяйки колана си (аз също като теб се чувствам много неестествено в колата без колан) съм толкова опасен колкото и един преминаващ на червено, пиян шофьор...
    В крайна сметка това кой колко го е грижа за неговия живот си е напълно негова работа. Защо пиенето на алкохол не е забранено, а е забранено пиенето и карането (освен ако не си извествен фигурист) защото може да навредиш и нараниш околните.

    Коментиран от #26

  • 26 Лъчо

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "инж.":

    @25,Напълно си прав.Няма по голямо нарушение от минаването на чисто червен светофар,каране в пияно състояние и неправилно изпреварване.Както и превишаването на максимално разрешената скорост с повече от100км в час.За такива нарушения с изключение на червения светофар ако се докаже,че не е било умишлено в смисъл че ако спре внезапно има предпоставка за по голямо произшествие вече има камери да се докаже.трябва да се взима книжката за винаги .
  • 27 ужас

    0 0 Отговор
    при сблъсък от пред и отзад няма страшно ако те блъснат странично от шофиорската страна и си с колан тогава става страшно,един познат така оцеля без колан,сблъсъка го прехвърли в другата седалка и оцеля
  • 28 ники

    0 0 Отговор
    Това е тренировка преди полет със самолет.
  • 29 ме2

    0 0 Отговор
    В тази държава алкохол и извънбрачен секс са забранени и се наказват с години затвор или дори смърт.Тези хорица освен това трябва по 5 пъти на ден да се молят,като първия е преди разсъмване.Те просто няма какво да правят,дори с многото си пари,ако не броим събиране на кафе или чай и то само с мъже,на което се водят едни и същи безсмислени разговори.Вероятно това е начинът им да направят нещо различно.Това,че могат да умрат не е голяма беда за тях,защото вярват,че моментално ще се пренесат в рая,където има от всичко,което им е забранено на земята и то по много.
  • 30 САЩ

    0 0 Отговор
    Чудесно начало на деня
  • 31 FMC

    1 1 Отговор
    Да попитам тогава тия, които поставят винаги колан. Колко пъти сте карали без колан и при какви условия? Лично аз поставям колан винаги, дори да се придвижа само 500 метра до хипермаркета. Може би само, ако се налага да направя маневра при паркиране, не поставям колан. Тогава какво ви бъркат големите глоби? Нали никой от вас не би рискувал да мине пред полицейски пост без колан, ако знае, че глобите са непосилни за мизерната му заплата? Специално за мен, големите глоби за непоставен колан са най-малкото зло за шофьора, защото той винаги трявба да кара с такъв така, че никога някой няма да го спре и глоби за това нарушение. Обаче на червено може да мине всеки. Ще дам един пример преди време в Търново. Не съм от тоя град и съм карал няколко пъти там. Имаше едно кръстовище близо да едната автогара, при което се съединяват два пътя, има няколко светофара и човек не знае кой светофар за какво е. Така веднъж светва зелено, аз мисля, че е моето зелено, тръгвам, а се оказва, че зеленото било за тия от другия път :) Изсвириха ми, ама какво да правя, като няма никаква ориентировка на това кръстовище? И сега какво, да ми вземат книжката завинаги, задето някой не си организирал движението в града? Или да вземем алкохола. вече не пия година и половина, но когато пиех, сутрин винаги има някакъв остатъчен алкохол. Сега какво, да ме оставят без книжка, само защото има някакви остатъци от алкохол след 8 или 10 часа? Не е честно просто. едно е да пиеш една бира и да седнеш, друго е да изтрезняваш няколко часа и да седнеш. Само, че в първия случай си опиянен за момент и си много по-опасен от втория, когато макар да имаш алкохол в кръвта, той не влияе на реакциите. Ето това е несправедливо, а не големите глоби за непоставен колан! Защото умишлено не се поставя колан, докато на червено може да се мине неумишлено, както и да имаш алкохол в кръвта. Не защитавам пияните зад волана, просто давам пример, как човек може да изгори жестоко без да е виновен! За колан обаче прошка не бива да има! И тук визирам не толкова шофьорите, защото повечето от нас се съобразяват с това, а пътниците! Я си представете, че попаднете в ситуацията на тия араби, вие останете жив, а приятелите ви се размажат на пътя? Кога ще излезете от затвора и ще можете ли да си простите немарливостта - без значение ваша или тяхна? Не съм съгласен, че при стрраничен удар липсата на колан спасява. Страничният удар е най-опасен, защото защитната зона е малка. Обаче при удар, тялото залита най-напред към колоната. там вече влияние оказва якостта на купето и по-точно усилването във вратите, както и защитта, която има при страничен удар - възглавница и завеса. Чак след това тялото полита в обратна посока и тук е спорно, дали коланът не защитава, защото много по-опасно за мен е едно залитане към дясната страна, отколкото оставане на седалката. При нормален страничен удар няма логика липсата на колан да помага. И аз съм преживявал почти страничен удар в моята врата от тир, но ударът бе по-скороожулване на вратата, макар ние да се движихме с висока скорост. Обаче нашия автомобил залитна, аз не бях поставил колан, защото закопчалката бе повредена ( не, че не исках, напротив, опитах се да го поставя преди тръгване) и както ударът бе слаб, аз замалко да не изхвърча точно през средата на предното стъкло. Все пак това не бе истински удар и аз успях само да ударя лакетя в твърдото табло на скапания Фолксваген. Ако бях с колан, изобщо нямаше д аимам тия проблеми. Имай предвид, че ако бях излетял през стъклото, автомобилът вероятно щеше да мине през мен, както на тоя клип и даденият от колегата краштест. Така, че не съм съгласен с тезата, че при страничен удар коланът е опасен!
  • 32 инж.

    2 0 Отговор
    Хм, логиката ти ми се струва малко погрешна т.е. което е неумишлено да не се наказва строго...ами ако някой сгази човек умишлено ли ще бъде...ситуации хиляди.
    Въпросът е нарушенията да се степенуват и така да се наказват, а не според това, че можело да станат неумишлени.
    Мен така ме скъсаха на изпита за книжка точно с твоя случай - светофара на К.Величков и Ал.Стамболийски посока Люлин, светофара не работи аз минавам и оня вика що мина на червено...и после ми показва, че работи посока центъра...аз виновен ли съм незнам , но не ми даде книжка и сега си карам без (бъзикам се:))
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 pacoran

    0 0 Отговор
    kvo da komentirame kato tam si4ki sa m...li s m...lsko mislene i se mislat za bezsmurtni eto i posledstviata
  • 35 Иван Томов

    0 0 Отговор
    300 коня управлявани от магаре?
  • 36 ААА БББ

    0 2 Отговор
    Поне са намерили начин да си намалят популацията
  • 37 сащ

    1 1 Отговор
    това е резултата от цигани с пари
  • 38 аааааааа

    0 0 Отговор
    Откъде го намери това ускорение тая кола в един момент изглеждаше почти спряла после уж едвам едвам се обърна и после
    като почнааааааааа
  • 39 FMC

    0 0 Отговор
    Е, това е моето мнение. Поставянето на колани не е толкова трудно и няма как човек да забрави или да го направи неумишлено. Точно затова наказанието трябва да бъде строго, защото това са неща, които не се забравят, а в същото време спасяват човешки животи. Това, че шофьорът е решил да се трепи, е негов проблем. Когато обаче утрепе пътниците, това вече освен негов проблем, става и проблем на други.Затова непоставянето на колани от пътници е голямо нарушение, заслужаващо и голяма глоба. Дадох достатъчно примери, но какво правим, ако аз кажа на някой - слагай си колана, а той ми каже, айде сега, няма ченгета. После катастрофирам, човека си замине и...На мен ми лежи на съвестта, докато излежавам присъдата си. Не става така. Едно е аз да карам без колан и да се убия, друго е да накарам някой да си сложи колана, той да не си го сложи и да излети в космоса. Само една много солидна глоба ( не тия смешни 30 или 50 лева) може да накара пътниците да помислят и за портомнето си, щом като не мислят за здравето си или за мен, който ги возя. А за страничния удар съм абсолютно прав. Дори при рязко спиране или бърза промяна посоката на движение, са възможни сакатлъци. За това спор няма.

    Коментиран от #43

  • 40 kkk

    0 0 Отговор
    tova si e moia rabota 4ak pak i globi a tia globi kade otivat v koi djob aaaaaaaaaaaaaaaa
  • 41 Да-Бе-Да ххх

    1 0 Отговор
    Ето как тренират за камикадзета тия......
  • 42 Господ

    2 0 Отговор
    Когато си го търсиш е просто въпрос на време !!!!
  • 43 ФМЦццц...

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "FMC":

    @39 - Неумишлено минаване на червено - ами като не ти стига да знаеш правилата и да ги спазваш значи не си за книжка - да ти я вземат! Ако това неумишлено доведе до удар с фатални последици?!?! С каране на червен светофар и пиян си опасен за околните, а те са невинни! Не знам къв трябва да си, да си мислиш, че неслагането на колан е по голямо и по опасно нарушение!
  • 44 FMC

    1 0 Отговор
    Виж, аз казах за карането пиян. Много по-опасно е да изпиеш една бира, особено ако си нетрениран или жена и седнеш зад волана, отколкото да си пил вечерта и сутринта да те хванат с над 0.5 промила в кръвта!Една бира на заведение за отскок няма да ти покаже над 0.5 промила, но ще ти замае главата за половин час. През тоя половин час си много по-опасен от тоя, дето се е наливал предния ден и е тръгнал рано сутрин за работа! А за червеното ти казах. отиваш в непознат град, няма маркировка, има недобре регулирани кръстовища със светофари и не винаги може да прецениш кое е правилно. Казах ти за Търново. Доколкото знам, това кръстовище го оправиха вече, но защо да е така? И не е само Търново. Ела при нас, дето 80 % от улиците са еднопосочни и криви, да те видя как ще се оправиш без ни едно нарушение! Сега да те оставяме без книжка ли?
  • 45 медиатор алфа

    0 0 Отговор
    Твърде жестоки кадри. Първият изхвърча от колата с вече откъсната ръка от рамото, която падна на платното вдясно от втория изхвърчал.
  • 46 Prelude

    1 0 Отговор
    Стряскаща гледка. Тук ще се въздържа от коментар за колани и т.н. Тия хора знаят какво е колан и как се използва. Става въпрос за съвсем различни култура и отношение към живота (и смъртта). Безсмислено е да се прилагат наще шаблони.
  • 47 Комар

    0 2 Отговор
    ахахахахахаха дай на м...ла кола и му гледай сеира
    трябват ли му ръце като си има мощна 3 ка
    само каруци им трябват на тея африканци вчера от дървото слезна
    днеска на БМВ ахахахахах
  • 48 Винету

    0 0 Отговор
    ФМС Не казвам, че ако минеш на червено трябва да ти вземат непременно книжката завинаги.Просто не четеш внимателно.Казах че ако се докаже ,че си минал умишлено през кръстовището при добре светещ червен сигнал трябва да си аут.Също и за неспазване на СТОП. Извинявай но просто това са недопустими нарушения водещи до страшни автопроизшествия а в последно време виждам все повече тарикати да го правят този номер.
  • 49 Qnko

    0 5 Отговор
    Ти тъпи араби не се научиха , че не трябва да пипат коли язък за хубавата кола иначе 3 4ма м...ла по малко не е голяма загуба :D
  • 50 pacoran

    0 1 Отговор
    abe kvo se obiadniavame kato u4eni4ki tuka edno e iasno imame ciganin ili naikolko bez kolani i skorost ot nad 150 kilometra i rezultata e vsi4ki umreli a niakoi i bez ruce i bez tva sa mnogo da se samoizbivat daje tuka na m...lite trea da im razre6at drifta po okolomrusnoto tuko vij namaleiat
  • 51 Киро Киров

    0 6 Отговор
    наприха гольовци пари от петрол, качиха се на коли и ето ви резултата, и аз не съм цвете за мирисане на пътя като съм нервен ама това на нищо не прилича
  • 52 някой

    4 0 Отговор
    такива клипчета трябва да се пускат на всички кандидат шофьори преди да вземат книжка защото не само там стават подобни инцеденти щот утре ще има новина за поредната катастрофа при неправилно изпреварване или не слагане на колан или превишена скорост !!!!!!
  • 53 ганчо ганчев

    0 0 Отговор
    eii ima tuka pak hora sas komplekscheta a we izkarvaite si gi na jenichkite
  • 54 Християн

    4 0 Отговор
    Не мислих че има по тъпи и безрасъдни шофьори от Българските
  • 55 ssteiss

    0 6 Отговор
    а така да мрът !!! Нека се правят на Гъзари !!!
  • 56 Bobi

    9 0 Отговор
    Не се правете на ощипани! Били араби, били цигани! Да такива са, но на какви малоумщини съм свидетел по родните ни пътища, ако има кой да ги снима няма да говорите така! Малоумника си е малоумник, независимо от цвета на кожата, или религията която изповядва!
  • 57 Гогата

    0 0 Отговор
    Малоумника си е малоумник, независимо от цвета на кожата, или религията която изповядва!
  • 58 Piчко

    0 0 Отговор
    Май някой забравил да си сложи коланаа..
  • 59 ......

    0 0 Отговор
    при тази скорост... коланите не могат да спасят човек.. най-много телата да останат цели..
  • 60 хеди

    0 0 Отговор
    А това на шосето крак ли беше?
  • 61 ioho

    1 3 Отговор
    da mrut idiotite ot tiq za poreden put se obejdavam 4e nqma edin koito da e nared s gorniq etaj
    nqma li da se samoizbiqt nai nakraq
  • 62 хкхкф

    0 0 Отговор
    А каква е колата?
  • 63 диян ганев

    0 0 Отговор
    kraka race :X:X:X
  • 64 зорро

    0 0 Отговор
    тва е монтаж

    Коментиран от #68

  • 65 morth

    0 0 Отговор
    ne mislq 4e e montaj...a kolata e toyota avalon ..mai ...ne sam mnoo sigoren
  • 66 Димитър

    0 1 Отговор
    Тоя клип е супер измислен,нагласен,преправян и каквото още щете.Забележете,че колата не се движи бързо,когато се удря странично.Едва ли е с повече от 50-60.И в един момент след като се удря започва да се върти като центрофуга на пералня-изведнъж.Пълна простотия!Немога да си обясня как се връзвате на такъв клип.
  • 67 abearebe

    0 0 Отговор
    Аре сега пък нагласен.Когато видиш толкова добре нагласен шот във филм даже ела се обади.Виж,че прахоляка,който се вдигна си взоимодеиства с предния и задния план точно така,както е в реалността - покри част от хората пред колата,колите отзад по платното им проблясваха фаровете където не беше толкова плътен,изобщо истинско си е всичко.Това ако се гласи да се направи с визуални ефекти трябва да се потрошат 5,6 хиляди долара и пак ще си личи по определени неща.
  • 68 PlimP

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "зорро":

    64, леко с монтажите (tofl), тва че в нета се качват само клипове с успешни парзаляния, не значи, че няма поне още толкова завършили по тоя начин, забелязъл съм, че рядко се публикуват из нета инцидентите, ама то е нормално хора без работа да мсилят простотии
  • 69 кошка тулева

    0 0 Отговор
    айде ашала машала забрави да си сложи коланчето или той си вика че е излишно сложено в колата
  • 70 koce

    1 0 Отговор
    tozi pat allah ne be6e s tiah
  • 71 Жоро - Форда

    0 0 Отговор
    От крайна лява лента да отидеш в дясно.........и да направиш толкова много салта,скоростта е над 222 км. Как не насмете и другите участници в движението.Нямат ли контрол тез чаршафи .
  • 72 GolfaForevar

    0 1 Отговор
    aaaaa vidqhte li kak sa razfar4aha aaaaa i vidqhte li kak letqt ot kolata
  • 73 Венцеслав Иванков

    0 0 Отговор
    Не ми е ясно как се случи тая въртележка...!?!? поставените колани щяха да ги задържат в купето.
  • 74 abearebe

    0 0 Отговор
    Какви колани,батко,те докато карат и дрифтват със 100 и повече се показват през прозорците и махат на тълпата като наште абитуриенти...,някои дори отварят врати и се показват наполовина навън...
    Явно така показват колко са смели и мъжествени и си покачват адреналина,ама...
  • 75 izmislica

    0 0 Отговор
    fake

    Коментиран от #77

  • 76 Мохамед

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "кик":

    2 б...ка по малко. те и без това много се роят там като хлебарки
  • 77 no.no

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "izmislica":

    Fake ти е главата гумена.