Last news in Fakti

2 Декември, 2019 11:15 6 577 20

Реванш между F-150 и Cybertruck все пак ще има

  • ford-
  • tesla-
  • f-150-
  • cybertruck-
  • дърпане на въже-
  • реванш-
  • залагания

Нов двубой по дърпане на въже при по-честни условия между F-150 и Cybertruck ще се състои, въпреки че от Ford се отметнаха от предизвикателството, отправено от вицепрезидента им Сандийп Мадра към Илон Мъск в Twitter. В дискусия с астрофизика Нийл деГрас Тайсън шефът на Tesla се съгласи, че битката би била по-равнопоставена ако и двата пикапа бяха натоварени и с двойно предаване.

Реваншът между F-150 и Cybertruck ще се проведе без официалното участие на Ford. От Синия овал нарекоха първата схватка по дърпане на въже "абсурдна" и обявиха, че няма какво да доказват никому.

От Tesla все още не са обявили кога точно ще се състои двубоят, но със сигурност ще го предават на живо. Няколко букмейкърски къщи вече приемат залагания за изхода от сблъсъка, като Cybertruck води убедително в прогнозите за победител.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    27 20 Отговор
    ел недомислица за зомбирани сектанти...
  • 2 бай Кольо

    25 17 Отговор
    Отделно грозотия и то качествена!
    Ако идеш с такава кола село кокошките одма спират да снасят до второ нареждане.
  • 3 дфгдфгдфг

    13 33 Отговор
    Форда си беше боклук и боклук си остава. Неслучайно Теслата я тестват срещу Форда. И 2те фирми залагат повече на маркетинг, от колкото на каквото и да е било друго.

    Коментиран от #6

  • 4 омъскаряване

    19 14 Отговор
    Този път залагам, че форда, ще й изпържи намотките на пирамидата хаха !

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    14 12 Отговор

    До коментар #4 от "омъскаряване":

    Ти май наистина си въобразяваш , че това не е отдавна проиграно и затова Тесла са навити веднага , а Форд си смучат от пръстите локуми за да се откажат !!! Аз пък залагам , че и с лакардии "няма какво да доказваме" ще докажат единствено , че се запътват към пенсия !! И още по-лошо , резултата ще е същия и с новия електрически Форд , нищо , че ще е Ривиан с друга емблема , хаха !!
  • 6 Haha

    19 5 Отговор

    До коментар #3 от "дфгдфгдфг":

    И как прецени че е буклук колко форда американски смени смешко аз карам американски коли вече 10 години и форда си е наистина една здрава неубиваема машина
  • 7 F-150

    21 6 Отговор
    Наясно ли сте че F-150 е един от най-продаваните автомобили в САЩ със около 1 милион продажби годишно ? Недоразумението на Тесла е прототип с 0 продажби. Отделно един пикап е създаден с повече цели от дърпане с въже на друг пикап . Защо не опитате тест - 4 тона ремарке от бряг до бряг в САЩ ? Да видим тогава кой ще завърши първи .

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    12 19 Отговор

    До коментар #7 от "F-150":

    Естествено , че Тесла !!! При това доста удобно и приятно от смърдящия и виещ на умряло Форд !!! Да не говорим , че само горивото за Форда за 4-5000 км , ще стигне за цялата начална вноска на Тесла , хахах !!!

    Коментиран от #10

  • 9 Джуган

    11 7 Отговор
    Истински двубой може да има само когато независим тим може да купи и двата пикапа от магазина и да ги изправи един срещу друг в честен двубой. В момента джендърчетата от Тесла избират незнайно кой модел Форд, тестват го с незнайно какви настройки, а техният участник е незнайно какъв прототип които никой не може да провери и опише. Шофьорите също са от Тесла, а по време на теста всички камери и фотоапарати са монтирани с изглед надясно, явно знаейки предварително какъв ще е резултата (мача е свирен). Знаейки че Илон Мъск не винаги стриктно се придържа към истината, Форд би трябвало да се съгласи на двубой само ако насреща има производствен модел Тесла, а модела, настройките и шофьора на Форд са си от Форд.

    Коментиран от #15

  • 10 Само в мечтите на теслараста

    15 6 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Отиди на тубата да видиш как едни пичове бяха тръгнали от Колорадо за Орегон с Тесла Х и ремарке два тона. Трябваше да спират през един час да зареждат и бързо се отказаха, оставиха Теслата и закачиха темаркето на Лендкруизера. Имат много клипчета, каналът им е The Fast Lane, вкл Тесла Х на не особено сериозен офроуд, баси смешката е.

    Коментиран от #11

  • 11 гост

    7 18 Отговор

    До коментар #10 от "Само в мечтите на теслараста":

    Ти си гледай клипчета в "тубата" от супер "обективни пичове" , пък аз ще гледам как бившите собственици на Форд се избиват да правят заявки за Тесла , хахах !!! И да не кажеш после , че си учуден като след 2 години рязко се сринат продажбите на "железния" Форд , хахахх !!!

    Коментиран от #12, #13, #14, #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 не сме педали

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Ха ха, интересно колко собственици на Форд F150 има в тъпото ти село ти, пернишко ли беше, пазарджишко ли беше, та ти ги видя как се избиват да правят заявки за Тесла?
  • 14 След две години

    12 5 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Поредния опит за отлагане на неминуемото от страна на друсаното африканче. Ако Тесла все още не фалирала след две години, всеки пикап продаден за $40 хиляди ще донесе на Тесла нови $5-6 хиляди загуба. Интересно тогава какви лъжи и фокуси ще пробутва друсаняка за да продължава да губи парите на зомбираните инвеститори - шарани

    Коментиран от #20

  • 15 Зомби с квадратно чело

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Джуган":

    Най после коментар точно в 10ката!!С една забележка не Форд има си хора които ще го тестват. Единствено от Мъск се иска да го пусне за тест драйв с необходимите лицензи да се кара по пътя!!!!

    Коментиран от #16

  • 16 гост

    6 9 Отговор

    До коментар #15 от "Зомби с квадратно чело":

    Бееей , не думай , хахах !!! Значи тоя заснетия от клипчето с регистрационния номер отзад е "незаконен" , хахах ??!!! И Тесла събира стотици хиляди поръчки за "незаконен" пикап и всичките законови институции в САЩ и останалия свят спят , хахахха !!!

    Коментиран от #19

  • 17 321

    15 3 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Абе другарю гост, правиш ли се или действително си толкоз прост.
    Собствениците на Ф150 са мнозинството яки американски фермери. Не са някакви джендита от Калфорния, които демонстрират ориентацията си, купувайки тесли за да им ползват дръжката.
  • 18 Driver

    12 3 Отговор
    Да го пуснат тоя тролей на един понаточен F150 RAPTOR и да му угаси лампите ...
  • 19 Зомби с квадратно чело

    7 6 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Не не е незаконен, имат право да го тестват само в определена зона при определени условия!!!! Това не може да вземе лиценз, ако беше малко прочел щеше да видиш елементарни неща за САЩ: Например не те регистрират ако нямаш огледала за задно виждане и това е най-малкото!!!! Няма чистачки, 3ти стоп, не е минала краш тест, пожаробезопастност и т.н. и т.н. Прототипи могат да се движат но при определени правила и маршрут!!!!!
    Вместо да се правиш на мал....мен което между другото ти отива да беше помислил за смисълът на коментарът. Трябва да го пуснат за тест драйв както Тайканът!!!!! Няма нужда да го продават просто да го пуснат за тест със необходимите лицензи обаче да може да го кара всеки и където си поиска!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=SOxi_wd7w78
    https://www.youtube.com/watch?v=39qT5d3NhOo
    Ето ей така, разбра ли ме сега зомби???
  • 20 Манол Манолов

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "След две години":

    След две години незнам, ама след 10 години ще разказваме на децата как по пътищата всички автомобили са пушели и бръмчали... И те ще ни гледат и ще ни се чудят! Преди 20 години кой е вярвал, че ще пиша това от смартфона си в тоалетната?