Last news in Fakti

29 Декември, 2019 12:00 8 203 23

Стилно подобрение на Mercedes GLE

  • mercedes-benz-
  • gle

Последното поколение Mercedes-Benz GLE е добре изглеждащ премиум SUV, дори в не-AMG форма. Вероятно тунинг компаниите ще представят много дизайнерски пакети за немския луксозен кросоувър, а първият, който вече се появи, е проект на Larte Design.

Стилно подобрение на Mercedes GLE

Официално наречен Победител (Winner), GLE на Larte се предлага с пакет, състоящ се от 14 външни компонента. Отпред кросоувърът има нов сплитер, докато отзад виждаме спортен дифузьор и модифицирани ауспухни накрайници. Допълнителен спойлер и нови странични прагове, заедно с преработка на багажника и предната броня, завършват визуалните подобрения.

Стилно подобрение на Mercedes GLE

Стилно подобрение на Mercedes GLE

Стилно подобрение на Mercedes GLE

Всички части се предлагат или с карбоново, или с базалтово покритие, а от Larte заявяват, че ги имат в наличност. Това означава, че доставката няма да отнеме повече от 10 дни, докато инсталацията на пълния пакет отнема приблизително 8 часа. Фирмата за тунинг предоставя двугодишна гаранция за всички компоненти.

Стилно подобрение на Mercedes GLE

Стилно подобрение на Mercedes GLE

Проектът на Larte не включва механични подобрения. Ако търсите нещо по-мощно от обикновения GLE, вероятно трябва да посетите местния дилър на Mercedes и да попитате за GLE 63. Моделът е оборудван с 4,0-литров битурбо V8 двигател, който осигурява максимална мощност от 602 конски сили и максимален въртящ момент от 850 Нм.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Значи Байо

    47 20 Отговор
    Мерца си е Мерц - Най- хубавата кола, създавана някога, топ ъф дъ топ, немско качество за балкански овчарки, това е колата с голямо К, разберете го, запомнете го, безопасност на топ ниво, надеждност без граници, никога няма да те остави на пътя, супер проходимост дори и за офроуд, вечен двигател, ръждата като го види и го заобикаля, с две думи машина за истински честни и почтени хора, фенове на комфорта и бохеми, обичащи живота. Да пием за тях! Наздраве!

    Коментиран от #3, #15, #19

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТМВ

    22 3 Отговор
    Тук в Дубай ги карат като най обикновени паркетници и на никой не му прави впечатление..!
  • 5 ТМВ

    23 7 Отговор
    Друго си е Maserati Levante с двигател на Ferrari !!!!!!

    Коментиран от #17

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кореаца

    17 4 Отговор

    До коментар #6 от "Джугана педофил и Антиелектрика гост":

    Напротив,точно гейчетата карат ауди

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 СЛАВИ

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "боре педофила и детето гост":

    ходи в железарския магазин и си купи много тесли, и ги раздаи на тези дето ги изброи , и нека да си треснат главите с теслите , та дано им доиде умъ в главата , наи накрая , щото нормалните хора тесли не им трябват.
  • 10 Boxer 3.0

    7 3 Отговор
    Какъв е шанса ауспусите му да са истински, а не декоративни?
    Така като го гледам, към 50%, отляво , евентуално...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 мани мани

    5 8 Отговор
    гле-то ставаше единствено като дизайн, понеже беше краднат от събрата му биемве-ту, а те пък краднаха от куриейцити и изобщо азиатците! дизайнът на хиксбузон шистицътъ е краден, да! факт! няма спор по тая тема! нимойте съ пъна да ме оборватие!
    глето биваше като дизайн, страхотна форма, красавец, спор да няма! биваше, но немцузите са си дебели глави и те си знаят тяхното си, та си го осраха новото гле и ето минаха си на кретенясалият си техен дизайн, който прооосто НЕ СТАВА! не става понеже е немско! за техн. му неща няма защо да се пише в комент форма, то книги се пишат по тия теми :) но дизайна го осраха, и го осраха понеже са немци! когато крадат, им се получават нещата! справка: много кражби от франсетата по двигатели и окачване, и немцузините успяваха! кражби от азиатците - успешни дизайни :) е, как да ги харесаш тия фашисти?

    Коментиран от #21

  • 14 Plameni

    6 4 Отговор
    Последното поколение Mercedes -Benz GLE е добре изглеждащ премиум SUV, дори в не-AMG форма и тунинг дизайнерски пакети.
  • 15 Японеца

    6 11 Отговор

    До коментар #2 от "Значи Байо":

    Виж статията за RS Q8 и стига говори глупости! Мерцедес е пенсионерска кола, красиво- скучна! Няма сорт, а надуване! Спрял си в 1986г.
  • 16 Ха ха ха ха ха ха ха

    7 2 Отговор
    Мерцедес и всички останали...
  • 17 ТМВ,забрави ли бе?

    2 6 Отговор

    До коментар #5 от "ТМВ":

    Нищо обаче не може да се сравнява с легендарните шедьоври на автомобилостроенето Жигули и Москвич!
    Изкуфелите пенсионери с бетонирани мозъци въздишат по славното време на комунизЪма,когато чакаха по 10-15 г. да им излезе реда за съветските таралясници.И се чувстваха на седмото небе когато ги изкарваха от Мототехника - единственият дилър на автомобили в България тогава.
  • 18 Александър Петков,попитай президента!

    5 4 Отговор
    Заклетият комунист и кремълски слуга другарят Румен Грипенов защо не ползва руски автомобили?
    Както той,така и баща му и жена му предпочитат Мерцедес - автомобил,произведен в държава от "загниващия капитализъм,който ще рухне всеки момент".
  • 19 Kirumo

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Значи Байо":

    Немско качество казваш, а? Явно не знаеш, че повечето от Мерцедесите се сглобяват в завода в Унгария с части от Кърджали и Румъния. Явно също не знаеш, че Мерцедес са лидери в липсата на каквато и да е здравина и надеждност, за справка може да прочетеш какви са впечатленията на Джеръми Кларксън относно надеждността на неговия Мерц. Такива като теб са ми много смешни. Карали само две коли Лада и Мерцедес, и се кълнат в Мерца, защото е единствената горе-долу нормална кола до която са се докосвали.
  • 20 Дружинката

    6 2 Отговор
    Списък на педалите и джендърите на Факти: Жорко Касабов, Борислав Попов педофила, детето гост от Норвегия с многото никове, гъбаря, двамата тесларасти, всички модерасти, всички педератори, мнение, оня със сцепения гъз, Зайо Байо (той е гей), има и още, пропускам някой, могат да си добавят никовете, Александър Петков засега е кандидат член но явно има потенциал

    Коментиран от #22

  • 21 заблуден

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "мани мани":

    заблуден си приятелю, не си мисли, че нещо изобщо си уцелил в този коментар
  • 22 Курт Каракурдов

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "Дружинката":

    И аз да ги еб@ ВГЗ
  • 23 Слави ще Ви - оправи!!!

    0 1 Отговор
    Този, който не може да стигне гроздето казва, че е кисело.