Last news in Fakti

21 Март, 2020 10:31 4 025 9

Hyundai и Genesis: 6 месеца без вноски по колите заради коронавируса

  • hyundai-
  • genesis-
  • коронавирус

Поради несигурността, причинена от разпространяващия се коронавирус, Hyundai и Genesis ще поемат плащанията по автомобилите си, закупени от хора, които загубят работата си поради влошения икономически климат, за период до шест месеца. Тази подкрепа ще бъде глътка въздух за клиентите на двете компании в тежката ситуация. Това съобщи Motor1.

С гарантирана 6-месечна подкрепа от Hyundai и Genesis клиентите ще се чувстват по-комфортно спрямо осъществяването на голяма покупка през тези трудни времена.

Прогрмата, стартирана от двете марки в Северна Америка, важи за закупени или взети на лизинг автомобили от техни дилъри в периода между 14 март и 30 април 2020-а. Колите трябва да са финансирани от Hyundai Capital или Genesis Capital. В случай, че тези условия са изпълнени, ако клиент на двете марки загуби работата си по което и да е време тази година, вноските по автомобила му ще бъдат поети от двете компании за срок до 6 месеца. Освен това, всеки, който закупи нов Hyundai Accent, Venue, Kona, Elantra, Elantra GT, Tucson, Santa Fe или Genesis G70 преди 30 април може да отложи плащанията си за 90 дни.

Корейският автоконцерн не за първи път се приспособява към тежък икономически климат. Още през 2009-а Hyundai предложи успешна програма, която позволи на собствениците да върнат финансираните си коли в рамките на една година, ако загубят работата си. Тази кампания създаде много добра репутация на корейската компания, тъй като същевременно предостави и възможност на клиентите да закупят автомобил в несигурни времена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    16 2 Отговор
    Социални мерки от големи корпорации, иначе търгашите само реват на държавата да ги спасява. И що,щото въртят далаверки с пари под масата и укриване на данъци.
  • 2 неДеля

    11 2 Отговор
    А в Инд Комерс кога??

    Коментиран от #7

  • 3 Боре модераста и Норвежеца гост

    6 10 Отговор
    Тесла се грижи за клиентите си по добре от всички, лошото е че сега с тия карантини-марантини няма да ни позволят да си проведем прайд парада.

    Коментиран от #4

  • 4 Джугана

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Боре модераста и Норвежеца гост":

    Мдя, без гей парад е лошо и ние с Антиелектрика и Driving pleasure, не можем да си намерим място от притеснение да не го отменят, но все пак се надяваме, че няма да посмеят да напрравят такава глупост.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 волен сидеров

    5 1 Отговор
    браво.ако се оправи икономиката ,точно за това ще си купя хюндай

    Коментиран от #9

  • 7 qwerty

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "неДеля":

    никога, един самонивелиращ се ам за их55 струва само 1800лв
  • 8 жоро

    5 2 Отговор
    Хюндай са 2ри по продажби в САЩ след Тойота
  • 9 yorval

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "волен сидеров":

    От две години и половина Дженезисът на Хюндай са най-здравите, най-харесвани, най-предпочитани и най-ПОПулярни коли и с най-добро съотношение пари/качество/дълготрайност в лукс-премиум сегмента в ЦЯЛ СВЯТ, а не само в Щатите... Просто немат стигане, поне на тоя етап, щом задминаха и ЛеХъса по тези показатели; все пак требе да се спомене и има предвид, че ТЕСЛАта на ИлОН МъсТ са съвсем друга БИРА,ФАКт...Лошото е само, че са скъпи за купуване