Last news in Fakti

8 Май, 2020 11:34 7 755 5

С кола на стриптийз клуб (ВИДЕО)

  • стриптийз-
  • пандемия-
  • коронавирус

Собственик на стриптийз клуб в Портланд, щата Орегон, откри начин да адаптира бизнеса си към ограниченията, наложени заради пандемията от коронавирус. Клиентите на заведението на Шон Боулдън вече могат да се наслаждават на женски прелести без да излизат от автомобилите си в специално устроена гигантска палатка.

 

Идеята за услугата услугата, наречена Food 2 Go-Go, хрумнала на Боулдън, когато властите му наредили да затвори клуба си Lucky Devil Lounge. Шон трябвало да измисли начин да запази персонала и приходите си.

 

Всичко започнало с шеговит туит, че стриптизьорките също могат да доставят храна. Офертата била не била отправена насериозно, но неочаквано предизвикала огромен интерес.

 

В резултат Lucky Devil Lounge вече предлага две уникални услуги. Едната е специалната шатра с пилони, в която може да се влезе направо с колата, а другата - директна доставка по домовете, като клиентът получава танц. Всяко от момичетата е съпроводено от двама охранители, за да се избегне какъвто и да било физически контакт.

 

Двете услуги струват по $30 (€28) отделно от цената на продуктите. Клиентите в шатрата получават безплатно тоалетна хартия и марихуана като комплимент от заведението.

 

Макар да се радват на огромен успех, а някои клиенти изминават по 300 км, за да се възползват от тях, двете нови услуги генерират едва 1/6 от приходите на Lucky Devil Lounge отпреди пандемията. Служителките пък трябва да се задоволят с минимална работна заплата.

 

 


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ето

    9 1 Отговор
    им ценностите, ето и им и икономиката.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Потник

    4 0 Отговор
    Ей така трябваше да направят КПП-тата!!!!