Last news in Fakti

11 Май, 2020 10:39 4 259 17

Нова премиум марка с име... h

  • dongfeng-
  • премиум автомобили-
  • h
Нова премиум марка с име... h - 1

В Китай тази година ще има нов силен играч за производство на първокласни или наричани още премиум автомобили. Названието на марката към момента е просто h. И е възможно това да не е първата буква в името ѝ, а названието на марката като цяло.

Сега на мода са нестандартни имена, а буквата h е много подходяща за изненада. Е, основател на новата марка е компанията Dongfeng Motor Corporation, които произвеждат в Китай много модели под различни марки (в допълнение към Dongfeng има още Fengshen, Fengguang, Fengxing и Venucia.

Освен това, вече сме ви информирали, че Dongfeng имат съвместни предприятия с Nissan, Volvo и Renault. Очаква се премиерата на новата марка, която ще произвежда премиум автомобили, оборудвани основно с електродвигатели, да се състои още през този месец.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    9 7 Отговор
    ще ни завладеят рано или късно. Щом започват да се опъват и на великото немско трио...

    Коментиран от #4, #5, #9, #10

  • 2 гост

    16 2 Отговор
    Като нищо, и започнаха да правят в се по качествени стоки , аз от 94та година ходя в Китай и виждам промяната!!! Тука нашите внасят от евтината им стока но имат и много качествени неща !!!
  • 3 дрън

    9 11 Отговор
    Все още няма (чисто) китайска дрелка или флекс които да изкарат повече от месец.За колите им не знам!

    Коментиран от #11, #13

  • 4 фактически

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "Марио":

    Великото немско трио е само в очите на българите купуващи Дачии.Смех пълен ДВГ умре.Лидерът е вече Тесла.

    Коментиран от #7

  • 5 Хайл

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Марио":

    То па едно триоооо...трошляк до трошляк и до тях още един
  • 6 гост

    6 1 Отговор
    Рено излязоха от съдружието с Dongfeng и обявиха , че вече ще произвеждат самостоятелно в Китай и САМО ЕЛЕКТРОМОБИЛИ !!! Същото до края на годината ще направи и Нисан !! И скоро и всички останали чужди производители !! Това засега е единствения начин да се отърват от натрапените им от компартията "съдружници" и в същото време да избегнат глобите за под 15% електромобили от общия брой произведени !! А и с последното "развитие" на китайския пазар повече от електромобилите не им и трябва !!

    Коментиран от #8

  • 7 Хайл

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "фактически":

    Ти нормален ли си???? Тесла...хахахахахахаха на 80 км и в тока

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ееми

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "дрън":

    За дрелки не знам. Но най-добрите тактически, бойни, цивилни и многоцелеви фенери в света ги прави китайска фирма феnix, които имат най-големия завод и изпитателен полигон. Както и най-добрите телефони вече ги правят братята китайци. Кампусът служители на марката е по-голям като население от нашите окръжни градове. С този човешки и финансов ресурс аз нямам понятие кой би могъл да им се опре. Освен ако не им пуска вирусчета, разбира се ;) Само да няма "Империята отвръща на удара", чее...
  • 12 TSLA

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хайл":

    т.е. 653 км със ср. скорост 108 км/ч. Тестът е от април 2019 на Мотор Тренд. С ел. колите китайците и индийците увеличават пробега си, защото не могат да си позволят да си купят повече от няколко литра гориво. С 10 лв. ток се минават 500 км.

    Коментиран от #16, #17

  • 13 майстор Манол

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "дрън":

    В голяма грешка си . Аз една китайска дрелка я скъсах от ползване за едните 18 лева. Сума дупки пробих в бетона на стените и тавана / за дюбели/ . Три пъти затяга от праха . Разглабям , чистя и пак продължава. Накрая пластмасата вече се стопи но статор и ротор нямаха умиране.
  • 14 Лудогорец8

    2 4 Отговор
    Видиш ли китайско бягай далеч!
  • 15 XXXL

    1 1 Отговор
    И най добрите качествените вибратори са произведени в Китай. И какво от това?
  • 16 Хайл

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "TSLA":

    Ти лично кажи колко си минал,недей да ми цитираш разни "тестове" и нарко брътвежи.аз мога да ти кажа че с литър бензин ще мина поне 3000 км и ще ги мина но ще те вкарам в размисъл "как" ...така че първо си купи тесла и после плямпай
  • 17 Хайл

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "TSLA":

    И понеже не си запознат колко минава тесла ще ти кажа за опита на един американец-мина около 1000 км с едно зареждане със МАКСИМАЛНА СКОРОСТ 28 ИЛИ 32 КМ/Ч даже го имаше сниман,така че не ми се напъвай с тая тесла ако обичаш